Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 16:26:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Pravila foruma: Predlozite ~ Pitajte ~ Prijavite gresku

Napomena: Ovaj forum sluzi za pitanja vezana za koriscenje foruma, probleme u radu, probleme sa scriptom, greske ili nesto slicno. Ovaj forum ne sluzi da u njemu postavite pitanje o temi koja nije vezana za funkcionisanje foruma poput pitanja u vezi problema sa racunarom, mobilnim telefonom, gde naci ovo ili ono. Za svako od takvih pitanja postoji prikladno mesto i nacin da se pitanje postavi. Pregledajte index foruma i, ako zaista niste sigurni, gde da postavite pitanje, uradite to u forumu [Buvljak ~ Opsta blebetanja ~ Svastara] , a mi cemo zatim temu premestiti gde joj je mesto.

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dakle ?  (Pročitano 1147 puta)
12. Okt 2010, 10:44:31
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Zašto se ne reaguje ?

U svakom slučaju, nakon velikog uspeha 10. oktobra, danas je još jedan veoma važan dan ove godine i da su nam političari pametniji i hrabriji, iskoristili bi ga mudro. I da, to znači i odricanje od Kosova ali to mu dođe isto kao kada bi Turci bili u dilemi da li da se odreknu Beograda ili ne.

Ako bilo ko od vas misli da je meni drago zbog toga, greši. Nisam neki "patriota" jer ne priznajem i ne volim države već samo ljude i ostale životinje, ali isto tako odvajanje kosova smatram veoma nepravednim a pravdoljubiv sam i to je jedini razlog zašto podržavam i LGBT populaciju, između ostalog.

Neka sitnica poput nečije drugačije seksualne sklonosti je dovoljna da se probudi nerazumljiva mržnja i i ono neljudsko u nama. Mnogo smo bolesna nacija.

Nisi ti pravdoljubiv, pravedan, pametan i nenametljiv, vec isfrustrirani provincijalac koji ne moze da kupi crnu air max dvojku u Nisu, pa mora za Beograd...

Da li si bolestan ili ne, ne bih ulazio u to, verujem da pricas o vasoj naciji.

Muslimani prete smrcu onom novinaru sto je crtao karikature Muhameda. Mene konkretno neverovatno puno vredjaju slike koje si postavio u tvoj profil, pa cu ih ukloniti.

Vec sam ti jednom rekao ali da ponovim, budes li jos jednom ismevao moju religiju, postavljajuci slicne "montazne" slike, ukinucu ti taj nick zauvek, ne na 6,16,24 ili 48h, pa sve da ti je deda licno Benjamin Netanyahu. Mozda druge modove, smodove i supervizore ne zanimaju tvoje bolesne sale ali ja necu to trpeti. Kod mene si ispucao sve bonuse onih kurac-palac banovanja "idi mi-dodji mi".

Onda učini to odmah.  Smile

U ovoj rečenici si Srbiju predstavio jadnijom nego što bi ja ikada mogao čak i da sam želeo. Jadnu pre svega u duhovnom smislu.

isfrustrirani provincijalac koji ne moze da kupi crnu air max dvojku u Nisu, pa mora za Beograd...

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
nije potreban odgovor. možete slobodno da žakljucate i reciklirate.
samo ukazujem gospodinu SF-u na dvostruke standarde pojedinih supervizora.
(da ne bude zabune, ne mislim na Crowza koji je odsutan).
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
nije potreban odgovor. možete slobodno da žakljucate i reciklirate.
samo ukazujem gospodinu SF-u na dvostruke standarde pojedinih supervizora.
(da ne bude zabune, ne mislim na Crowza koji je odsutan).

Poruka je vec prijavljena, cekamo vlasnika foruma da da konacan odgovor jer ovo podilazi pod slobodu misljenja i izrazavanja (clan 46. ustava RS).
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Slike sa teme su uklonjene.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.36
mob
Apple 15
Jel to znaci da druga strana nece provocirate doticnog clana na verskoj osnovi... ili je i ovde pravda poprilicno jednosmerna?

Ne treba odgovor.

Znam ga.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.62
mob
Apple iPhone 6s
Clan treba da dobije 48h.
Siguran sam da je misljenje vecine da ono sto namerno postavlja i cime provocira predstavlja uvredu za njih. Pravo na slobodu misljenja i izrazavanja je lepa stvar, ali ako pojedinac ili manjina ugrozavaju vecinu nema nikakvog smisla.
Svoje stavove na pristojan nacin moze iznositi, ali obzirom na minuli rad, siguran sam da to nece biti slucaj.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 16:26:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Dakle
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.