Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Realno gledano ti sajtovim stvarno imaju masu clanova sa ovih prostora, a videcemo.. ako bude bilo ok placanje ostace, ako ne, skinucemo... vraticemo staro.. ugasicemo... zapalicemo....
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Nismo tu pricu prezvakali dovoljno puta? Nece niko od vas nista da placa. A temu zakljucavam.. i onako prva i poslednjih nekoliko poruka veze nemaju.. ako nesto predlazete otvorite novu i dajte joj ok naslov.