Jedna mala molba, iliti predlog. Nisam dugo prijavljen kod vas, tek nekoliko dana, pa mi nemojte uzeti za zlo. Mozete li napraviti malo reda medju temama jer, primetio sam, ima dosta starih tema koje nisu vec duze vreme aktivne. Sve u smislu bolje preglednosti. Inace, sem toga, veoma mi se dopada Burek.
Reda medju temama.... ima dosta starih tema.. I gde tu nema reda? Starih tema ima.. redom su sve teme poredjane po datumu poslednjeg odgovora.. Ako mislis neko brisanje, od toga sigurno nece biti nista... sem toga, ne znam sta bi mogao biti problem
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
evo ja imam predlog da se napravi nova tema pod imenom Satelitska TV.Sam naziv govori o cemu bi se tamo pricalo!!!Ako moze moze a ako ne idemo dalje Pozdrav