Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predizborna greška Tome Nikolića!  (Pročitano 5501 puta)
29. Jun 2004, 11:03:09
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3156
Zastava Shorewood, WI
mob
Samsung Galaxy S6
Da li verujete u sudbinu? Da li verujete u predskazanja i predznake budućih događaja? Evo nečega o čemu bi moglo da se razmisli...
Na završnom mitingu u Beogradu radikali su doveli trubače i otpočeli svoje poslednje predizborno obraćanje pesmom Lane moje Željka Joksimovića. Slučajno, ili je u pitanju čista simbolika koju su podsvesno osetili?
1. Željko je bio prvi u prvom krugu glasanja, u kvalifikacijama. I Toma je bio prvi u prvom krugu.
2. Željko je završio na drugom mestu na kraju. I Toma je.
3. Željko je vodio gotovo do pred kraj, a onda je izgubio. Da je bilo moguće zaviriti u glasačke kutije, siguran sam da bi ustanovili kako je Toma vodio sve do 17 h, a onda je nagli skok izlaznosti doneo pobedu Tadiću.
Simbolika ili ne, tek desilo se kako se desilo. Nauk za drugi put - ili samo pobedničke pesme, ili neke stare, neutralne i uvek dobrodošle...
IP sačuvana
social share

Dreadnot is proud to be here, sharing madness with you Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 704
To nema nikakve veze i pametni ljudi ne bi trebalo da veruju u to.
Samo je vazno da je pobedio onaj odvratni Tadic.
Toma Nikolic nije napravio nikakvu predizbornu gresku lepo je rekao:
''Ko je prodavao drogu nasoj omaldini? - Demokratska stranka'', ''Ko je unistavao ljude i fabrike-Demokratska stranka''...
''Ako ove demokrate vole da se ugledaju na one sa zapada i ponasaju se kao oni, neka idu da vladaju na zapadu'' - To je sve rekao Toma Nikolic tada i veoma su mi se svidele njegove misli, sve je bilo kao da sam ja drzala miting umesto njega, jer nema te reci u kojoj se nismo slagali.
Znalo se da ce da pobedi Tadic, jer on imao podrsku i izbori su bili namesteni.
IP sačuvana
social share
Koji Yup ti koristiš ?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Izbore ne mozes da namestis, a toma nije pobedio samo zbog nekadasnje politike prema nacionalnim manjinama, to je cinjenica. Isto tako je cinjenica da su fabrike sjebavane i deci valjana droga mnogo pre nego sto su demokrate dosle na vlast.
Previse ljudi je glasalo protiv tome, a premalo za tadica, ali svejedno, svaka mu cast. Nisam glasao za njega, necu nikad glasati za njega, ali znam jako puno ljudi koji su otisli na glasanje samo da toma ne bi pobedio.
Neka vlada kako god hoce, ako meni pod njim bude bolje volecu ga ko rodjenog brata iz ma koje stranke bio i ma sta po zanimanju bio.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3156
Zastava Shorewood, WI
mob
Samsung Galaxy S6
De si bre SF, vec sam poceo da se pitam sta je sa tobom... razumem da mene nema, ali spiritus movens bureka....
Ma samo sam postavio razmisljanje, najvise bih voleo da nemam pojma ko je predsednik ni ko vlada, a da zivim ko covek...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Smile
Занимљиво размишљање, али посматрај то са ове стране, Жељко је победио у Србији, али је на избору песме Европе био други. Значи аналогија би била да је Тома победио у Србији, а на неким изборима за Европски парламент да је СРС узла друго место (хехае шта знаш, можда се то једног дана и деси, када оснујемо свој огранак у Русији Smiley, мада већ сада имамо једног посланика у Думи Wink).
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
Ma Toma juce rece : Nisam pobedio jer nije padala kisa , pa su ljudi koji su naklonjeni meni isli da beru maline , isli su u polja da rade .... cccccc .... mogao je Toma da nekako dozove kisu pa da seljaci ostanu kod kuce i da dodju da glasaju          
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3156
Zastava Shorewood, WI
mob
Samsung Galaxy S6
Zamisli Tomu da kao dodola priziva kisu, to bi bio prizor...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
ha ha ha ... kao u CRNOM BOMBARDERU ... skace oko vatre sa nekim loncima na sebi i urilce neke vradzbine Smiley ....
ha ha ha ha ha .... superrrrrrr
Toma Vrac Smiley
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 293
to bi bila samo jedna sluajnost....
IP sačuvana
social share
Ono što me ne uništi čini me jačim!! Oh, yeah! Smiley
                                                              K.P. (1988-?)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
Случајности се догађају . Ако ништа друго, добро је поређење Томе и Жељка . Можда је фазон у младима. Тадић се више обраћао њима, а Тома радницима и сељацима. Изгледа да пре деца убеде родитеље за кога да гласају, него што родитељи у том смислу могу да утичу на децу.
Закључак: деца су страшно непослушна, а родитељи су послушни .(у стилу ове теме )  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.