Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
ConQUIZtador
banner
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Preći s prijateljstva na nešto više  (Pročitano 1772 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 98
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
mob
LG ku-250
Kada si dugo prijatelj sa nekim i to preraste u nešto više... nema lepšeg osećaja od tog prvog dodira... zato što je sve već poznato, kada nekog znaš u dušu, a sa druge strane sve je opet novo... To je toliko čudan i jedinstven miks one ljubavi, odanosti i ušuškanosti koja postoji samo u dugoj i kvalitetnoj vezi, i one uzbuđenosti, istraživanja i treme koja postoji na početku. Stvarno nešto prelepo  :mrgreen:

Konacno da delim necije misljenje. Bravo!!! Lepo receno.
IP sačuvana
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6

Konacno da delim necije misljenje. Bravo!!! Lepo receno.

Hvala   :D
IP sačuvana
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 98
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
mob
LG ku-250
Molim... Ali sam ipak resio da potisnem osecanja. Cak mislim i da svedem kontakt na minimum. Sto kaze pesma: Pogazicu obecanja, prevaricu osjecanja, lumpovacu cijele noci...  :[5]:
IP sačuvana
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ја нисам евроскептик, ја сам непријатељ Е.У.

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10970
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
mob
SonyEricsson 
Немогуће је пријатељство између мачке и миша. Осим ако се не ради о некој лгбт варијанти.
IP sačuvana

Браћo и сестре, ја желим Вам рећи, да оптужујем Европљане.Оптужујем Европљане да су највеће убице и највећи отмичари на планети.
Нема места на планети где су Европљани створили мир и хармонију. Где год су отишли створили су пустош и пропаст.
Оптужујем их да су највећи отмичари на овој планети.Оптужујем их да су највеће убице ... да су највећи разбојници и поробљивачи ... Они не могу порећи те оптужбе. Ми смо живи доказ тих оптужби.Ми нисмо Европљани, ми смо жртва Европе. Користи конвертор латинице у ћирилицу.  Играј еРепублик !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Cak mislim i da svedem kontakt na minimum.

Ako smem da se mešam (a inače ne bi ovo pisao na forumu, zar ne), to malo nije fer prema toj osobi koja te sigurno voli.
« Poslednja izmena: 17. Jul 2010, 14:26:09 od :o) »
IP sačuvana
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ЗА КРСТ ЧАСНИ И СЛОБОДУ ЗЛАТНУ!!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 226
Zastava Krusevac
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
... ma ne palite se bre...musko i zensko, ako su mladi pogotovu, nikada ne mogu da budu SAMO prijatelji ... naravno, moguce je ako se radi o nekim fizicki neprivlacnim oosbama , specificnom mentalitetu ili bilo kojoj vrsti nekompatibilnosti  .... u svim ostalim slucajevima - SSSS ...  :[115]:
IP sačuvana
"Вонмем станем добрје, станем со страхом!"

"Свјат, свјат, свјат Господ Саваот исполн небо и земља слави Твојеја!"
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 98
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
LG ku-250
... ma ne palite se bre...musko i zensko, ako su mladi pogotovu, nikada ne mogu da budu SAMO prijatelji ... naravno, moguce je ako se radi o nekim fizicki neprivlacnim oosbama , specificnom mentalitetu ili bilo kojoj vrsti nekompatibilnosti  .... u svim ostalim slucajevima - SSSS ...  :[115]:
Znaci samo ruzni ljudi ili sa nekom fizickom/psihickom manom mogu da se NE vole. Veoma pogresno shvatnje. Sta to toliko smeta da dvoje ljudi razlicitog pola da budu prijatelji?
@ :o) U principu zivot nije fer. Nije ni prema meni, mozda je i tako bolje. Ne znam nisam pametan...
IP sačuvana
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 32598
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
Немогуће је пријатељство између мачке и миша. Осим ако се не ради о некој лгбт варијанти.

:mrgreen: 8)
IP sačuvana
Nikad nam nije bilo gore i nikad nam neće biti bolje.         

Ljubivoje Ršumovic

Imperare sibi maximum imperium est.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

life doesn't get easier, you just get stronger

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 992
Zastava Zrenjanin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Samsung GT - S5230
Po mom iskustvu to ne ide bas kako treba. Jednom kada si u tzv "prijateljskoj zoni" ne izlazi se iz nje tako lako. Probao jedanput dok sam bio mladji i od tada u pocetku odvajam drugarice od devojaka tj ili ce mi biti drugarice ili ce mi biti devojke, ako se krene da ti bude dobra drugarica pa tek kasnije nesto vise to jednostavno ne ide  :[115]:

Znam i nekoliko parova koji su pokusali i samo postigli da se kasnije vise i ne druze ali to je ipak samo moje iskustvo 8)

Nista vise nemogu da dodam, covek je sve rekao
IP sačuvana
I know you're out there. I can feel you now. I know that you're afraid. You're afraid of us. You're afraid of change. I don't know the future. I didn't come here to tell you how this is going to end. I came here to tell you how it's going to begin. I'm going to hang up this phone, and then I'm going to show these people what you don't want them to see. I'm going to show them a world … without you. A world without rules and controls, without borders or boundaries; a world where anything is possible. Where we go from there is a choice I leave to you.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
mob
Apple iPhone, HTCmagic
Kada si dugo prijatelj sa nekim i to preraste u nešto više... nema lepšeg osećaja od tog prvog dodira... zato što je sve već poznato, kada nekog znaš u dušu, a sa druge strane sve je opet novo... To je toliko čudan i jedinstven miks one ljubavi, odanosti i ušuškanosti koja postoji samo u dugoj i kvalitetnoj vezi, i one uzbuđenosti, istraživanja i treme koja postoji na početku. Stvarno nešto prelepo  :mrgreen:
Potpisujem.

Ali...

Kada takva veza pukne...
A vecina ih pukne... pre ili kasnije, nekada i nakon jako dugo vremena...
Izgubio si devojku / decka, ali i prijatelja ...

Trenutni partner je prolazna stvar...
Prijatelji mogu takodje biti, ali to onda nisu prijatelji... Ako jesu, onda su za ceo zivot... a to kada pukne, moze biti daleko teze.
IP sačuvana

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design san diego

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: 24sata :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: ConQUIZtador :: Domaci :: Morazzia :: eTarget :: Juzne Vesti :: Citati :: VizioShop :: Veliki Kuvar :: Kolacic :: Vip-Tip

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright information: Copyright © 2002-2010 "Burek.com", all rights reserved. :: Powered by SMF. © 2005, Simple Machines LLC.
Technical information: Stranica generisana za 0.098 sekundi sa 19 upita.