Pazi moj predlog ti je da forume o MOBILNIM telefonima skupis sve u jedan jer mislim da su ovako suvise rastrkani i kada ti nesto treba izgubis silno vreme dok provalis gde bi to moglo biti.Znaci kao na ES,jedan forum pa kome trbeba nesto o mobilnim telefonam zna gde da nadje.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Da li si slusao pesmu od grupe THE HIVES koja se zove HATE TO SAY I TOLD YOU? Ako nisi,preporucujem ti da je poslusas posto pored toga sto je po meni ODLICNA pesma ima i jednu poruku za tebe koja je sadrzana i u samom naslovu pesme koji sam ti vec napisao
Znaci sada bez zezanja,stvarno mislim da bi trebao i to pod hitno da skupis sve GSM forume i jedan jer kao sto vidis osim tebe i tvog CUM-a koji ste se nesto prepucavali i mojih par poruka nema vise nikoga na njima.To je moj prijateljski savet a ti sada vidi da li ces me poslusati.