Bile tri prijateljice, i našle se na kafi da popričaju. I sad jedna ima muža, par godina u braku, jedna vjerenika i ova treća je ljubavnica nekom biznismenu. Dogovore se njih tri kao da iznenade svoje muškarce, neku igricu u krevetu da smisle, i kao obući će kožu, odradiće to i onda se nalaze opet na kafi da prepričaju događaje. Nakon 10 dana, sastale se, i prvo vjerenica priča: "On kad me je vidio, napalio se žestoko, duga predigra, sex fenomenalan, najbolji u životu!". Poslije nje radi ljubavnica: "Ovaj moj biznismen navalio k'o lud, pocijepo mi kožu, razvalio me je, nije stajao, fenomenalan sex!". I na kraju ova udata radi: "Ja obukla onu kožu, čekam muža... On došao s posla i kad me vidio samo rekao "Alo, Betmen, šta ima za ručak?!"
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI! GNP! 2pac R.I.P. Pile,brate,pocivaj u miru!
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."