Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pravoslavce popisuju kao grkokatolike na popisu u Hrvatskoj  (Pročitano 9105 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Kada neko ne dozvoljava da se izjasnis onako kako hoces, kako se onda to naziva?
Gej parada?  Smile

Kako su te ucili?
Zajebane su te moje skole cika Crowz. Pusti to  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG Nexus 5
Kada neko ne dozvoljava da se izjasnis onako kako hoces, kako se onda to naziva?
Gej parada?  Smile

Kako su te ucili?
Zajebane su te moje skole cika Crowz. Pusti to  Smile

Cika geju, mislio sam na veroispovest, mislio sam na ovu temu i na izjasnjavanje u popisu.

Ako se ti klanjas gayroller-u, angazujte se pa da ubace i to na listu za popis, i nema problema.

« Poslednja izmena: 06. Apr 2011, 14:10:38 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
HTC Wildfire S
A sto je toliki problem reci "izvini"? Smile Dobro, kapiram ja da je ovo Balkan i sve to, da su ljudi ovde izvan pravde i zakona, sto Bozije, sto ovozemaljske, ali treba nekad da se spustite i na nivo obicnog smrtnika i kazete "izvini" ... nebitno sta je u pitanju  Smile

Kako balansiraš ti inače između svoje egoistične potrebe za pacifizmom i želje da sravniš ceo Balkan sa zemljom daleko udaljen od njega?  Smile
Nije da ne razumem i jednu i drugu... posebno drugu..  Smile ... al' pomalo je to kontradiktorno, pa me interesuje jel imaš neki kalendar i jedan dan preovladava jedno u drugom danu drugo.... hmm  Smile  Smile Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Kako balansiraš ti inače između svoje egoistične potrebe za pacifizmom i želje da sravniš ceo Balkan sa zemljom daleko udaljen od njega?  Smile
Ovo je naravno tvoja licna impresija, meni nerazumljivo cime izazvana.  Smile

Nije da ne razumem i jednu i drugu... posebno drugu..  Smile ... al' pomalo je to kontradiktorno, pa me interesuje jel imaš neki kalendar i jedan dan preovladava jedno u drugom danu drugo.... hmm  Smile  Smile Smile  Smile  Smile
Ne bih da se prozivamo na licnom nivou, nije mesto za takve stvari.  Smile Ne znam te, ne znas me, to je to.  Smile  Smile
Uopste ne znam sta hoces da kazes. Ja sam se samo nadovezao na tvoju poruku oko tamo nekog "izvinjenja". Pa logicno je da ako nekom nameces da bude nesto sto nije, da mu se izvinis-ispricas, zar ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
HTC Wildfire S
Zato što ja volim i puno poštujem tradicije... i doslednost...
Dođavola... više ni Hrvati nisu što su nekad bili...  Smile  ...tužno mi je to na neki način gledati...
Kao kad dođe silovatelj u kuću žrtve da mu se izvini što ju je silovao.

I počne nositi kondom u džepu za idući put...

Ma kakvo prozivanje..  Smile Ti si mi jedan od omiljenih ovde.  Smile  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Postojali su slični pritisci kod poslednjeg popisa u Srbiji. Osoba u Beogradu se izjasnila kao Srpkinja a kada su došli do stavke -religija- popisivačica je bez ikakvog pitanja rekla "aha, pravoslavno!" pa je nastao problem jer popisivačica nije htela da upiše -ateista- sa ubedjivanjem da je svako ko je Srpkinja istovremeno pravoslavna "jedno te isto" kako je rekla popisivačica, i tek kad je zatraženo da pokaže svoju popisivačku legitimaciju za podatke da se uputi žalba, pristala je da upiše -ateista-

da naravno, u pitanju je Beograd u kome je sve dozvoljeno i ništa nije skandal, ali kad se slično desi u okolini Benkovca stvar je drugačija, pre svega jer je incident medjunacionalan i medjudržavan, pa propagandna mašinerija radi punom parom. Iza Srpkinje iz Beograda koja je ateista ne stoji ni jedna propagandna mašina.

Ako tražiš puna nacionalna i religozna prava za Srbe gde god da su na ovome Svetu, po nekoj logici to isto pravo treba pružiti u Srbiji svim onima koji nisu Srbi ili nisu pravoslavci.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Postojali su slični pritisci kod poslednjeg popisa u Srbiji. Osoba u Beogradu se izjasnila kao Srpkinja a kada su došli do stavke -religija- popisivačica je bez ikakvog pitanja rekla "aha, pravoslavno!" pa je nastao problem jer popisivačica nije htela da upiše -ateista- sa ubedjivanjem da je svako ko je Srpkinja istovremeno pravoslavna "jedno te isto" kako je rekla popisivačica, i tek kad je zatraženo da pokaže svoju popisivačku legitimaciju za podatke da se uputi žalba, pristala je da upiše -ateista-

da naravno, u pitanju je Beograd u kome je sve dozvoljeno i ništa nije skandal, ali kad se slično desi u okolini Benkovca stvar je drugačija, pre svega jer je incident medjunacionalan i medjudržavan, pa propagandna mašinerija radi punom parom. Iza Srpkinje iz Beograda koja je ateista ne stoji ni jedna propagandna mašina.

Ako tražiš puna nacionalna i religozna prava za Srbe gde god da su na ovome Svetu, po nekoj logici to isto pravo treba pružiti u Srbiji svim onima koji nisu Srbi ili nisu pravoslavci.

koje godine je to bilo ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Lepo si ti to objasnio. Medjutim, onaj ko trazi dlaku u jajetu ima da je nadje. Uvek ce biti nesto sto nije "po pravu" i "demokratski" ... jel se to tako kaze?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG Nexus 5

Tebe kao da nikada nisu popisivali u Srbiji. Zadnji popis koji je radjen, dolazi nam zena koja je morala da popuni sve iz upitnika. Kada je pitala komsiju iznad odakle je on joj ponovio vise puta da je iz picke materine, bas tim recima. Ona morala da upise to. A tip je neka teska pijandura. Drugim recima, u Srbiji se svako na popisu moze izjasniti kako zeli, nikada hrvate recimo nismo terali da se izjaznjavaju nikako drugacije nego kao katolici, sto se tice veroispovesti ili kako god. Nije bilo: "Gospodine, nemate tu opciju, mozete da zaokruzite samo pravoslavac ili grkoslavac"...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
Ma ovo je samo napad na pravoslavnu crkvu! Uopste se neradi o tome da se u Srbiji nekome brani kako da se izjasni, vec hoce da iznerviraju ljude kako bi napisali dzedaizam, necu da ti kazem itd. umesto pravoslavlja Smile

Svi Srbi pravoslavci treba da se izjasne kao Srbi pravoslavci, svi Romi pravoslavci treba da se izjasne kao Romi pravoslavci i svi drugi narodi u Srbiji pravoslavne vere treba da se izjasne kao pravoslavci!
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.