Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 22:25:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pravo prijateljstvo - ???  (Pročitano 9654 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Прави пријатељ не дира у болне теме.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Budi uvek ti!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 14178
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung E870
vidi ces...ja sam odlucila da cutim, jer sam se stvarno vise puta opekla glumeci dobrog duha...ali zanima me sta bi neko drugi uradio na mom mestu...i da li sam odlucila ono sto bi uradio p r a v i   prijatelj? Smile

lolana...da, tako mislim i ja... Smile

Teodora...da li?  Smile
IP sačuvana
social share
Zivot je put kojim treba trcati sa prijateljem koji ce nam osmehom, cutanjem, daljinom, postojanoscu, strpljenjem i secanjem dokazati da vredimo onoliko koliko znamo da volimo...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ako ti sta znaci, i ja bih uradila kao i ti.

Citat
jbg , desi  se  ljudima  da se zaljube  a  u braku si  , ne mozes  ti protiv sebe , uf , to je bas  zeznuta
situacija ,  moze da se i tebi desi a i  partneru
ne mozes se zaljubiti u jos jednu osobu valjda ?
mislim .. zovite me idealistom, ali ne znam zasto se svaka veza, brak, mora svesti na naviku, 'osjecaj postovanja' itd itd ?
kakogod, ako bih dosla u takvu situaciju, ne bih dva puta trepnula prije nego sto bih ga ostavila .. ne oprastam i manje gluposti, a kamoli to
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Свако већ и сам зна шта му је труло или промашено у животу.
Неко није дипломирао, неко нема мужа ни децу у четрдесетпетој, неко нема посао...
Само још недостаје такозвани "прави пријатељ" да га на то подсећа.
Ако је тој особи муж поуздан као врбов клин, то је њена ствар, као што је лоша фризура моје другарице њена ствар и као што је то што пушим две пакле цигара дневно МОЈА ствар и не дозвољавам да ме неко због тога опомиње и саветује.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Budi uvek ti!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 14178
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung E870
Teodora mislim da ne razumes sustinu ove teme...

Da li ti imas P r a v o g  prijatelja? Sta razgovaras sa njim/njom... Smile  Ako sa tom osobom ne pricas o onome sto te muci i jede iznutra sa kim ces??? Smile
IP sačuvana
social share
Zivot je put kojim treba trcati sa prijateljem koji ce nam osmehom, cutanjem, daljinom, postojanoscu, strpljenjem i secanjem dokazati da vredimo onoliko koliko znamo da volimo...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Citat
ne mozes se zaljubiti u jos jednu osobu valjda ?
ja  nisam  bas zaljubljive  prirode  ali opet  ne iskljucujem  tu mogucnost u braku , sve je moguce ,  nikada  ne znas  sta te ceka  ,  ja sam  
 strahovala da ne budem prevarena sve  dok   sama   nisam  prevarila , tako  da necu  da kazem  ja nikada ne bih ovo ili ono jer  kad sam
 god rekla  - moje reci su me stigle i potvrdile da  nisam  bolja  od  tih sto sam   ih osudjivala

Citat
као што је то што пушим две пакле цигара дневно МОЈА ствар и не дозвољавам да ме неко због тога опомиње и саветује.

u tvojoj  situaciji  se ne bih slozila jer ja  bas volim i cenim  kada mi prijatelji kazu  gde gresim , cak  budu i  ostri , ne bude pravo  ali bolje i to nego
  prijatelj  koji bas sve  tvoje slabosti  opravdava
« Poslednja izmena: 20. Avg 2008, 00:01:28 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Nikad mi nece biti jasno, zasto ljudi dizu toliku dzevu oko prevare!?

Da li bi tebi bilo svejedno da te devojka, zena prevari iza ledja ili da te konstantno vara, a da to svi tvoji prijatelji znaju, samo ti ne??? Bas glupo da se oko toga dize frka, zar ne? Smile
Pa pazi ... desavalo mi se i to. Ona me vara, dok ne otkrijem, posle raskinemo i sta sad. Ja kapiram da je devojka koja mene prevari na gubitku, jer posle sledi raskid. Ja kad devojku prevarim, ja joj to kazem, tako ja to radim. Ona ako mi oprosti-ok, ako ne, jbga ... idemo dalje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Budi uvek ti!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 14178
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung E870
nadam se da ces se sam smejati ovim redovima koje si napisao , za recimo nekih 5 godina (maksimalno 5, mozda i pre)... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Teodora mislim da ne razumes sustinu ove teme...

Da li ti imas P r a v o g  prijatelja? Sta razgovaras sa njim/njom... Smile  Ako sa tom osobom ne pricas o onome sto te muci i jede iznutra sa kim ces??? Smile

Мој најбољи пријатељ је мој муж и њему причам све.
Искуство ме је научило да другарицама дозирам информације као што и оне мени дозирају.
И сви сретни и задовољни.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nadam se da ces se sam smejati ovim redovima koje si napisao , za recimo nekih 5 godina (maksimalno 5, mozda i pre)... Smile
Ne razumem ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 22:25:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.