Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 05:23:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta su prijatelji...  (Pročitano 6178 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Nokia 
Hahahaha, opet tvoja pitanja na koja je zajebano odgovoriti  Smile

LM prijatelj je onaj koji kad nešto opako zajebe i zna da si ljut ko zmija oseti neobjašnjivu mazohističku potrebu da grešku popravi,  da ti se pojavi u dohvatu šake i da ti zatraži oproštaj oči u oči. Takođe prijatelj je onaj koji će te možda u takvom trenutku opaliti šakom po nosu a onda prihvatiti izvinjenje i nastaviti dalje ko da se ništa nije desilo.

A ove fore ups zajebo sam se pa sam parkirao u tvoju garažu hehehehe to je lenjinizam
« Poslednja izmena: 04. Nov 2014, 17:50:05 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
Citat
Da li treba izgubiti zenu zbog prijatelja,ili prijatelje zbog zene?

to je vise djecija neka problemcina... Smile

ja sam prijatelja izgubio zbog zene samo kad sam slucajno se malo mazio s tom zenom..
koja je eto... nekako ...slucajno ...bilo zena-cura od tog prijatelja... Smile i to se desilo samo par puta... Smile
i to dok sam bio bash mlad..pa nisam znao da cijenim prijateljstvo...
nego sam samo cijenio sise Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows
Browser
Chrome 38.0.2125.111
Simiiiiiii ili pak drugarice ili pak ma jesi se to udala pa zabusavas Smile Smile Smile Smile Smile odgovorim sutra sada sam malkice umoran i malkice odustan hahahaha.Inace lenjinizam se vraca u modu kao stara krpa Juga.Drago mi vidjeti nick ili tu zenu pod tim nick do sutra Smile
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
Кад се човек пита да ли да изабере ово или оно, а да то не ради зато што сам жели нешто... већ то ради јер има потребу да угоди или пријатељима или жени или селу или било коме...

такав човек Лапсусе губи без обзира који избор направи... такав човек је изгубио оног момента кад је допустио себи да буде доведен у ситуацију да прави такав избор.

тад си можда изневерио пријатеља или жену... али си сасвим сигурно изневерио себе. Ни пријатељи ни жена нису вредни непоштовања и понижавања себе... а поготово, јбно нарочито они који тако нешто траже од тебе.

док сам себе не поштујеш, неће ни нико други...

Елем... иако би било боље да је повод лепши од ове теме... добро доша назад  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Nokia 
E bre Lapsuse pa gde si ti sad. Jao Bosančero opet si ukrivo tero. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows
Browser
Chrome 38.0.2125.111
Uvijek sam se divio kako to Zmaj zna uoblici,pa izobliciti,pa uvrnuti,pa dovesti u red,na kraju mozes raspravu povesti u milion pravaca.To bi bio covjek sa kim mozes pricati danima.
Velika je razlika drug izmedju potrebe i zelje.Mislim da oboje se mogu pronaci u odredjenoj
zeni.Dok prijatelji traju vjecno,oni oproste gluposti jer svako musko cini gluposti,uostalom
kao i zene.Nekada skupo kostaju nekada manje.Istina drug,selo kada te stavi na los glas tada gubis bez obzira na sve.Sve je pitanje kolikonam je stalo do tog sela?Zasto mijenjati kaldrmu koju stotinama godina djedovi ne mjenjaju?
Zasto mijenjati oranicu koja ne radja?Mislim da je sve stvar navike,principa,tvrdoglavosti,straha...Istina drug da ljudi gube cim dopuste sebi situaciju da prave izbor,ali mislim da ces se sloziti da nije sve bas
niti kako rijeka nosi pa plivati niz nju.
Nekada cosak postoji i tamo kada covjek dodje kaze jednostavno izvini,jer ne zeli lagati.
Red je priznati i svoje greske ma koliko teske bile.
Mislim da kod zena izvinjenje ne pali i obrnuto.

Bolje te nasao drug,obecavam biti cu cesci za vid takvih kao Ti... Smile Smile Smile trica po naski hahahaha

Simi...kako te nije sramota reci gde sam ja,cuj bre ma gde si tiiii.Znas vec da vazda krivo teram Smile cek bila je jedna pesma mada nije moj tip poredjanih nota ali dobra za ovu priliku...

hahahaha Van Gogh je bolji, ali nema pjesme o bosancerosu Smile  Covjek kada vidi neka draga lica koja su
nekako u naletu mecave i burnih vremena nestala,tek tada svati kako su nedostajala Smile  Mislim da se tako zovu jednom rijecju...prijatelji
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Sony xperia
On ne trazi izgovore, opravdanja, razloge ... prijatelj je ... prijatelj.

Jedna prica.

Zamolio vojnik komandira da se vrati na bojiste, ostao mu prijatelj. Ovaj nije dozvolio, rekavsi da je mrtav i da bi vojnik dzabe rizikovao zivot. Bez obzira, vojnik prekrsi naredbu i ode. Posle nekog vremena se vratio, tesko ranjen, noseci mrtvog prijatelja. Komandir besan, poceo da vice: "Rekao sam ti da je mrtav, da li se isplatilo ici nazad?"
Skoro zadnjim dahom vojnik odgovori: "Jeste gospodine. Kada sam otisao, jos je bio ziv i rekao mi, siguran sam bio da ces doci."
Jer prijatelj je onaj ko ce doci kada su svi digli ruke od tebe ...

Ziv mi bio ... prijatelju.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
dabome...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 05:23:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: prijatelji

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.