Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Прави децу да спасеш Србски народ!?!  (Pročitano 5426 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Da budem iskren, ja nisam hteo da ovde da rađam decu. To je otprilike glavni razlog što se nisam oženio. Nisam hteo da moje vlastito dete trpi teror kao ja kad sam bio dete, a po tome se u Beogradu baš ništa nije promenilo, samo još gore nego nekad. Treba da postanem nindža - serijski ubica da bi vlastito dete koliko-toliko zaštitio. Bolestan grad u kome deca strahovito pate koliko god se trudio kao roditelj u smislu posvećivanja detetu i materijalnog pružanja.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Da budem iskren, ja nisam hteo da ovde da rađam decu. To je otprilike glavni razlog što se nisam oženio. Nisam hteo da moje vlastito dete trpi teror kao ja kad sam bio dete, a po tome se u Beogradu baš ništa nije promenilo, samo još gore nego nekad. Treba da postanem nindža - serijski ubica da bi vlastito dete koliko-toliko zaštitio. Bolestan grad u kome deca strahovito pate koliko god se trudio kao roditelj u smislu posvećivanja detetu i materijalnog pružanja.
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Onda hajde svi da kukamo,da sedimo, i da tražimo krivca, i da nemamo dece.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Čovek koji je iole odgovoran mora da bude zabrinut za sudbinu svoje dece. Počevši od opasnih prelazaka prometne ulice, pa do njihove neizvesne budućnosti. Ukratko, lepo je imati decu, ali....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia N70
Onda hajde svi da kukamo,da sedimo, i da tražimo krivca, i da nemamo dece.....
Ја сам ову тему и поставио, не зато што нећу да имам деце, већ напротив - хоћу.

И баш као што Мирослав каже

Čovek koji je iole odgovoran mora da bude zabrinut za sudbinu svoje dece. Počevši od opasnih prelazaka prometne ulice, pa do njihove neizvesne budućnosti. Ukratko, lepo je imati decu, ali....
Е видиш, ја размишљам већ о томе иако сам још далеко од свега тога, али сам хтео да чујем мишљења оних који су ближе, а поготово оних који већ имају децу...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Alo bre, pa da sam gledao samo te crne strane, pa ne da ne bih imao dece, nego bih se ubio, jednostavno, sutra može da me pregazi pijana budala na pešačkom, pa što bih ja to rizikovao, bolje da se obesim, i nemam briga.
Naravno da sam svestan svih nedaća, svih problema i muka, prve temperature, prve bolesti, nespavanja, iscrpljenosti,.... ali sve SVE se to zaboravi i pada u vodu kada ...
Prvi zubići, prva reč, smeh, gugutanje, kad te stegne ručicom za palac, pa prvi osmeh samo tebi upućen, pa kasnije prvi biseri, dečja razmišljanja, zaključci, pitanja koja te ostave bez teksta, kada ga učiš šta je lepo, a šta nije, kako da se ponaša, kada shvatiš da praviš čoveka, i da ćeš ti kao roditelj biti najzaslužniji za njegov pogled na svet i kakav će čovek postati od njega (deteta, da ne bude da potenciram muški rod).
I zato tvrdim da svaki par može bar jedno da neguje. A to što Srbi odmah misle: to teba da se ženi, udaje, treba da mu se kupe kola, kuća , stan.... To je kod nas greška... Ako ga spremaš za svet i život kako treba, da bude vredno, da zna šta gde i kako, ti ćeš mu samo pomagati u granicama mogućnosti, a ono će biti sposobno da sebi zaradi za stan i hranu....
A naravno da ne možeš da imaš sve, niko nikada ne može da ima sve i da bude zadovoljan, sada da pitamo i Bil Gejtsa, i njemu će nešto da fali u životu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 311
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
bla bla svi se nesto zale i kukaju... kakvo je vreme bilo kad su nasi dedovi imali po 4-6 deteta. bolje nego sada ? odgovorite sami za sebe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
bla bla svi se nesto zale i kukaju... kakvo je vreme bilo kad su nasi dedovi imali po 4-6 deteta. bolje nego sada ? odgovorite sami za sebe

uu da..preterano vreme!svi gladni,jedne cipele nosilo petoro dece...pili iz lonceta na bunaru onako svo djuture....doktor bio na 6 km vazdusne linije..prevozno sredstvo magarac u najboljem slucaju konj...umirali od zuitce,upale pluca...
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
U vreme naših dedova puno dece je umiralo od raznih boleština, pa su za svaki slučaj radjali da bar neko preostane, a i žene nisu radile. Današnje radno vreme je najveći problem -- ode ti ceo dan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
nisu zato radjali...radjali su da ima ko da radi.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.