Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 21:32:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pravda: Ruska ekonomija pred kolapsom  (Pročitano 8783 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A gde je tvoj interes u svemu tome? Ok, zelis propast Amerike (svi to znamo Smile ), ali sta ce Srbija time dobiti?

Info: Mojne, ali mojne da mi razmisljate na kratke staze. Inteligentni ljudi razmisljaju 100 god u napred, ali svaki naredni dan kreiraju u tom smislu. To treba skapirati i prihvatiti.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia n80
Citat
Sa svakim propadanjem fabrike njihov izvoz pada...što znači i njihovo slabljenje. Mislim da rusija zbilja želi bit jako dobra s europom...koja je više ni manje generator njihovog rasta...bez njih piši kući propalo je.
Postoji neki prioritet potreba,a savremeni covek ce se lako odreci krstarenja po Karibima, luksuzinih novih kola,ali mnogo, mnogo teze grejanja,koriscenja gradskog saobracaja, hrane, vode..... a sve to proizvodi Rusija!
Oni proizvode najeftinije zbog najeftinijeg troška transporta...jednostavno morat će preći na skuplje ili alternativne izvore...a rusi za to vrjeme će bilježiti pad prodaje ili se nadat da Kina neće obuzdavat svoj gospodarski rast ( kad bude 8500 bdp per kapita, raspad sistema), europa je visoko platežna, luksuzna....u kini taj luksuz i standard neće još dugo vidjet.

Što se tiče vode...tu bi naši krajevi mogli prosperirat jer su ako ničim bogati vodom koja još nije zagađena...samo se treba klonit privatizacije izvora i budućih malverzacija u tome. Opet rusija out

hrana-----brazilske smrznute kravice još dan danas prepakiraju i prodaju kao izvorno domaće....rusija bi mogla bit tu veći faktor...ali je propustila da se tu nametne...trebat će joj još dugi niz godina ako sad oštro krene
« Poslednja izmena: 31. Okt 2008, 13:51:53 od mad_max_21 »
IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Boljkot Slovenki do ulaska Hr u Eu ....Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
A gde je tvoj interes u svemu tome?

Није ли правда највиши интерес Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
A gde je tvoj interes u svemu tome? Ok, zelis propast Amerike (svi to znamo  ), ali sta ce Srbija time dobiti?
Srbija vec 8 gadona sve radi protiv mog interesa,i sta cu ja sad? Ako  60% ljudi zeli u EU neka im bude, sta tu ja mogu? Da kazem ne radite to, razmislite, vise radite,a manje se zaduzujte? Nemojte da prodajete duvansku industriju, secerane, uljare, poljoprivredna dobra, cementare, ne unistavajte banke i domaca osiguravajuca drustva...!
Citat
Oni proizvode najeftinije zbog najeftinijeg troška transporta...
Ali ko ce Nemackoj slati prirodni gas?Koliko to trebaju proizvodnju da povecaju Norveska i Alzir,pa da podmire potrebe Italije, Madjarske, Ceske, Austrije...?
Citat
u kini taj luksuz i standard neće još dugo vidjet.
Shvati ljudi zive i van Jevrope,a ta daleka drustva imaju i neke druge prioritete,a u tim prioritetima nije Mercedes od 60 000 evra, letovanje na Sejselima, luksuzna koymetika, provodi....
Citat

Ne,to je Istina! Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia n80
Citat
Shvati ljudi zive i van Jevrope,a ta daleka drustva imaju i neke druge prioritete,a u tim prioritetima nije Mercedes od 60 000 evra, letovanje na Sejselima, luksuzna koymetika, provodi....
naravno ali 200 porcija riže nije generator rasta nego preživljavanja. Upravo ovaj mercedes zapošljava cjeli niz radnika iz rudarstva/transporta/metalurgije/dizajna/marketinga/informatičkih tehnologija...i itd itd

Nemoj mislit da ja navijam ulaz u Eu...ja sam protiv toga ali isključivo zbog porezne i fiskalne harmonizacije koja koči rast malih zemlji...
IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat

E, vidis ... to je problem. Pravda je visa sila, a ne ljudska  Smile Smile (moram malo da kakim  Smile ), ljudi nisu skloni pravdi i pravu. Kada se na jednoj strani dodje do kakve-takve pravde, na drugoj i petoj strani nastaju nove potrebe "za pravdom" i to predstavlja zacarni krug. Zato, je za Srbiju i ovakve indijance kao sto smo mi, najbolje da se drze jacih i vecih, jer drugacije ne moze.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Citat
Opet rusija out
Bajkalsko jezero sadrzi jednu petinu(1/5) sve pijace vode na svetu Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia n80
Citat
Opet rusija out
Koliki je izvoz vodenih kockica u svjet?
znam da puno rijeka utječe u njega...zar ne misliš da je ipak podložan zagađivanju?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Ti stvarno mislis da su te ledene kocke mogu upotrebiti za pijacu vodu  Smile

Naravno da je Bajkal podlozan zagadjivanju kao i sve na ovom svetu ali kljucna rec je da je to pijaca voda sa vrlo malim preciscavanjem i da je to ubedljivo najdublje jezero na svetu sa najvecim brojem pritoka Wink Vec sam rekao jedna petina svetske pijace vode ! Ako mi ne verujes  proveri slobodno  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
Opet rusija out

Dok ste vi uspjeli da zagadite i cesmu Sv.Petke na Kalemegdanu, za to stvarno treba biti "strucnjak" ..... bio sam tamo, nisam mogao da vjerujem  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 21:32:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.