Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prakticna pitanja i odgovori u vezi islama - YouTube klipovi  (Pročitano 69185 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 202
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 11.0.696.65
@3maj001,
Daj ti dokaz iz Kur'ana i Sunneta da je obrezivanje zena od islama. Dosta muslimana danas slijede imame koji smatraju da je nesto od islama i onda dodje do frke.
Onih 30 zena je u vecinski nemuslimanskoj drzavi ubijeno u porodicnom nasilju, dok vi optuzujete muslimane da maltretiraju i lome kicme svojim zenama.
A ovo oko ubijanja zena zbog konverzija na drugu vjeru proguglaj za koptske crkvene kazamate u Egiptu.

@bluesoniq,
Hoces li da promijenim potpis, ako imas problem sa njim?   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Citat
Daj ti dokaz iz Kur'ana i Sunneta da je obrezivanje zena od islama. Dosta muslimana danas slijede imame koji smatraju da je nesto od islama i onda dodje do frke.

I have no problem with God, it's his fan club I can't stand ... Можеш ти до прекосутра тупити да џихад по исламу не значи физичку ликвидацију људи друге вера, да жене у исламу нису обесправљење већ пажене и мажене, да бомбаши самоубице погрешно тумаче Куран ... Ал чињеница је да вама не требају исламофобисти и њихова пропаганда ... ви сте сами себи најгора реклама ... То ти је сурово реална слика религије којој припадаш.  Smile
« Poslednja izmena: 11. Jul 2011, 18:17:08 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
@Predragoon,
Muhammed a.s. je za svog zivota imao svoje protivnike kao sto ih ima i danas, 1400. godina kasnije. Oni su mu zamjerali svasta, sprdali bi se za sve sto je govorio itd. stara islamofobijska taktika.
Opet ti o islamofobiji...kao pokvarena ploča. Ja ti već objasnih da nisam islamofob, ali ti samo vidiš ono što želiš.

Ali nijednom, upamti, nijednom mu nisu zamjerili sto se ozenio sa 'Aishom!
Evo jos jedan link: http://www.youtube.com/watch?v=v4yyx1qDWhQ
Gledao sam ovo i ranije.
Jel' znaš šta je Stokholmski sindrom? Vezala se za čoveka koji ju je odvojio od porodice, izgradila odbrambeni mehanizam i eto.

Nije toliki problem što se starac oženio devojčicom, tako se nekad garantovala nevinost ili su se sklapali savezi...ali seksualni čin sa devet godina?
Opiši nekom kako joj on uzima lutku, skida je i stavlja svoj penis u nju...ako to tebi ne izaziva gadjenje onda bujrum.

To sto ti govoris na forumu nema nikakvu tezinu.
Da su razum, logika i fakti nešto što kod tebe ima težinu, bio bi nešto drugo.

Islam nije prevazidjen. Naprotiv. Proljece islama tek ce da uslijedi akobogda i niko, pa ni ti to ne mozes sprijeciti.
Šta je onda bilo širenje Islama u Srednjm veku? I ako postoji proleće Islama, da li mu ti predvidjaš zimu i smrt?
I šta ti znači ovo ''pa ni ti''? Šta ti zamišljaš da sam ja, Mega Predragoon, arhizlikovac i glavni neprijatelj Islama?
Ti si u tom slučaju Super Demcan...koja ti je moć? Eksplodiraš?

Islam nudi resenja za siromastvo, kriminal svih oblika, pravne zavrzlame, bijelu kugu, sovinizam itd.
Zato tvoja braća, kojom se toliko ponosiš i od kojih se nadaš da će proširiti Islam po svetu i doneti mu pobedu traže uhlebljenje u hrišćanskim zemljama i povećavaju stopu kriminala. Malo razmisli pre nego što nešto napišeš...ja razumem da je islamska filozofija inferiorna prema evropskoj, ali tvoje vladanje logikom je sramno.

Buducnost pripada islamu
To ćemo tek da vidimo. Za sada ste korisni krupnom kapitalu, jer odradjujete posao za sitniš...sačekaj da se hrišćani osete stvarno ugroženima. Neće biti prvi put da vičete kako smo braća.

a to sto su te od djetinjstva "pumpali" da mrzis muslimanske "poturice" i da gajis animozitet prema njihovoj vjeri je zaista tvoj problem i nesto sto moras sam sa sobom da rijesis.
Napravio si logički skok, ali u prazno. Doneo si potpuno pogrešan zaključak.

Prije sam govorio da ti razgovor ne moze pomoci, ali sam se greskom ponovo ponudio da ti pomognem.
Još jedan pokazatelj da si potpuno neprincipijelna osoba.

Nego, rece da nisi ateista, sta si onda, jevrej?
Tako je, jedino to mogu da budem...i već dve hiljade godina se vama gojima čas smejemo, čas grozimo kako malo poznajete Boga i dajete sebi pravo da tumačite njegovu volju. Nemate izvor, a hoćete da napojite ljude.

Citat: demcan
Onih 30 zena je u vecinski nemuslimanskoj drzavi ubijeno u porodicnom nasilju, dok vi optuzujete muslimane da maltretiraju i lome kicme svojim zenama.
A ovo oko ubijanja zena zbog konverzija na drugu vjeru proguglaj za koptske crkvene kazamate u Egiptu.
Ti ne poričeš šta se dešava u Islamu, već skrećeš pažnju na tudje loše primere. Optužuješ iznosioca primedbe za licemerstvo, ali to ne umanjuje tačnost primedbe. To ti je logička greška, još jedna u nizu.

Da li možeš da prihvatiš da možda nisi u pravu? Jer ako ne možeš, ne vredi razgovarati.
Da li može da postoji sistem društvenog uredjenja koji je bolji od islamskog?
« Poslednja izmena: 11. Jul 2011, 19:41:03 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 202
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 11.0.696.65
Ti ne poričeš šta se dešava u Islamu, već skrećeš pažnju na tudje loše primere. Optužuješ iznosioca primedbe za licemerstvo, ali to ne umanjuje tačnost primedbe. To ti je logička greška, još jedna u nizu.

Ne, vec ukazujem koliko ljudi vide trun u tudjem oku, a ne vide balvan u svom. Evo najboljeg primjera rezultata takvih pogleda:
ви сте сами себи најгора реклама ...  Smile

Nije toliki problem što se starac oženio devojčicom, tako se nekad garantovala nevinost ili su se sklapali savezi...ali seksualni čin sa devet godina?
Opiši nekom kako joj on uzima lutku, skida je i stavlja svoj penis u nju...ako to tebi ne izaziva gadjenje onda bujrum.

Auuu, kako bi mekkanski mnogobosci i ostali Poslanikovi savremenici-protivnici "razbili" Muhammeda a.s. i njegovu vjeru zbog toga sto je uradio...
Znas kada im je pricao da je bio u Jerusalimu - kako su se sprdali sa njim i dizali ga na cirkus iako im je iznio jake dokaze..
Ali, upamti, i jos jednom - upamti da ga nikada njegovi neprijatelji nisu napadali povodom njegovog braka sa Aishom. Do sad. To puno govori.
 Ako si i dalje na svojem dacu ti jos gomilu snimaka koji govore o toj problematici dok se ne uvjeris da ides po, ponavljam, islamofobijskoj taktici i da te radi toga nazivam islamofobom.

Šta je onda bilo širenje Islama u Srednjm veku?...
To ćemo tek da vidimo. Za sada ste korisni krupnom kapitalu, jer odradjujete posao za sitniš...sačekaj da se hrišćani osete stvarno ugroženima. Neće biti prvi put da vičete kako smo braća.

Tako je, tek cemo da vidimo proljece islama i njegovu buducnost akobogda.
Ti vidis samo sukobe muslimana i nemuslimana, u ovom slucaju hriscana, a ja ti kazem da se islam ne siri silom i sukobima, vec da se srca nemuslimana osvajaju necim visim.. "Krscanska Evropa" i njeni stanovnici koji masovno prelaze na islam su najbolji primjer.

Pogledajmo historiju - Osmanlije npr. su udomile jevrejske izbeglice iz Spanije koji su pobegli od krstasa.. Onda neko od njih, vidjevsi to, je mozda i prihvatio islam..
Ne valja ti sto toliko udaras na Osmanlije.

« Poslednja izmena: 12. Jul 2011, 10:57:56 od demcan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18

Ne, vec ukazujem koliko ljudi vide trun u tudjem oku, a ne vide balvan u svom. Evo najboljeg primjera rezultata takvih pogleda:
ви сте сами себи најгора реклама ...  Smile

Vrsta logičke greške koju činiš zove se tu quoque.

Auuu, kako bi mekkanski mnogobosci i ostali Poslanikovi savremenici-protivnici "razbili" Muhammeda a.s. i njegovu vjeru zbog toga sto je uradio...
Znas kada im je pricao da je bio u Jerusalimu - kako su se sprdali sa njim i dizali ga na cirkus iako im je iznio jake dokaze..
Ali, upamti, i jos jednom - upamti da ga nikada njegovi neprijatelji nisu napadali povodom njegovog braka sa Aishom. Do sad. To puno govori.
Ja ne ulazim u moralne vrednosti ljudi tog podneblja i perioda.
Ja te pitam, ako se ugledaš na Muhameda, da li bi spavao sa devojčicom od 9 godina, makar ona bila potpuno umno zrela?

Ako si i dalje na svojem dacu ti jos gomilu snimaka koji govore o toj problematici dok se ne uvjeris da ides po, ponavljam, islamofobijskoj taktici i da te radi toga nazivam islamofobom.

Ako ti prihvatiš da možda argumenti tih snimaka nisu toliko čvrsti koliko ti se čini i budeš spreman da racionalno o njima diskutuješ i eventualo promeniš mišljenje. Što me vraća na pitanje na koje nisi odgovorio. Može li postojati bolji sistem uredjenja od islamskog?

Tako je, tek cemo da vidimo proljece islama i njegovu buducnost akobogda.
Ti vidis samo sukobe muslimana i nemuslimana, u ovom slucaju hriscana, a ja ti kazem da se islam ne siri silom i sukobima, vec da se srca nemuslimana osvajaju necim visim.. "Krscanska Evropa" i njeni stanovnici koji masovno prelaze na islam su najbolji primjer.

Pogledajmo historiju - Osmanlije npr. su udomile jevrejske izbeglice iz Spanije koji su pobegli od krstasa.. Onda neko od njih, vidjevsi to, je mozda i prihvatio islam..
Ne valja ti sto toliko udaras na Osmanlije.
Istorija ti ne ide u korist, ako želiš Islam da prikažeš kao religiju mira. Moraš da budeš principijalan ako želiš da vodiš diskusiju, a ne propagandu. Ovako samo trošiš vreme.

Edit:
Islamofobija se definiše kao strah i mržnja prema svim muslimanima, a ja sam ti već pokazao da to kod mene nije slučaj.
« Poslednja izmena: 12. Jul 2011, 12:08:00 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia Luvmya 520
Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1

Ove muslimane čovek treba da spasi njih samih... Jbte...
Zar oni nemaju pravo da zive kako moraju i da veruju u ono u sta moraju da veruju ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1

Ove muslimane čovek treba da spasi njih samih... Jbte...
Zar oni nemaju pravo da zive kako moraju i da veruju u ono u sta moraju da veruju ?

Naravno...tako i mslavko82 ima pravo da ih spasava od njih samih, ja da napišem ovo, ti da pročitaš... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia Luvmya 520
Naravno...tako i mslavko82 ima pravo da ih spasava od njih samih, ja da napišem ovo, ti da pročitaš... Smile
Svako "spasavanje muslimana od njih samih" je rezultiralo veoma krvavim sukobom koji traje i dan danas.
Ljudima poput tebe je to smesno. Jel' si se smejao i kada su ti isti "spasitelji" spasavali Srbiju od nje same '99-te ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Svako "spasavanje muslimana od njih samih" je rezultiralo veoma krvavim sukobom koji traje i dan danas.
Ljudima poput tebe je to smesno. Jel' si se smejao i kada su ti isti "spasitelji" spasavali Srbiju od nje same '99-te ?
Ovo je zloban, cinički osmeh.
Rat je nešto što sedešavalo i što će se dešavati. Kako je hladnom i emocija lišenom logikom konstatovao Cyberdyne Systems 850 series Model 101: U prirodi nam je da se uništavamo.
Naravno da se nisam radovao 99-te. Navijamo kad naš bokser udari protivničkog, žao nam je ako izgubi...tako ti je i na ratnom polju.

Inače, tvoj sam post razumeo kao pokušaj ukazivanja da je nešto neminovno (njihovo verovanje - oni moraju da veruju) i skretanje razgovora ka toj temi.
« Poslednja izmena: 12. Jul 2011, 16:50:59 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia Luvmya 520
Inače, tvoj sam post razumeo kao pokušaj ukazivanja da je nešto neminovno (njihovo verovanje - oni moraju da veruju) i skretanje razgovora ka toj temi.
Sve sto postoji je neminovno ukljucujuci i religijske sekte. I za mene je islam potpuni masakr logike i svesti  ali tako je moralo da bude, bas kao sto su i judaisti, "hriscani", hindu i ostali morali da postoje i imaju svoje mesto i ulogu u stvaranju covecanstva koje imamo.
Ova tema je ismevanje odredjenih islamskih zakona i to nije uredu bas kao sto nije bilo uredu da muslimani na ovom forumu u temi "kuran ispred nauke" pokusaju da ispljuju sve sto nije islam.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.