Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prakticna pitanja i odgovori u vezi islama - YouTube klipovi  (Pročitano 69374 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
bice od tebe dobar hriscanin kad shvatis da iza kurana stoji necastivi
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 202
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 11.0.696.65
iza kurana stoji necastivi

Dokazi. Ja sam iznio dokaze za suprotno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
iza kurana stoji necastivi

Dokazi. Ja sam iznio dokaze za suprotno.

нађени су трагови папака нечастивог у писму којим је писан ...

фак јеаааах ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Djavo nije pisao Kuran.
Izmedju ostalih, pisao ga je, dopunjavao i ispravljao Ibn Abi Sarh. Zato je i napustio Mahounda i pobegao od njega, shvativši da to ne može biti reč od boga, kad je njemu dozvoljeno da piše po nahodjenju.
Tek je kasnije, pod pretnjom noža, ponovo navodno prihvatio Islam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 202
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 11.0.696.65
Muhammed sallallahu alejhi ve sellem je odmah, kada bi primio Objavu, istu saopstio svojim drugovima, ashabima, koji bi je memorisali. Zatim bi se Objava zapisivala.
Taj Ibn Abi Sarh je uznemiravao Poslanika alejhi selam pitanjima u vezi ajeta koji se npr. zavrsavaju sa "Allah zaista sve zna i Mudar je". Pitao je "zasto ne bi pisali 'Mudar je i sve zna'" itd. Jednom prilikom mu je Muhammed alejhi selam odgovorio da pise sta hoce, ali da ce Bog cuvati ono sto je objavio.
I zaista, ako bi doslo do iskrivljivanja teksta, na desetine i stotine ashaba bi uocili da pise suprotno od onoga sto su memorisali i odmah bi uklonili gresku u napisanom tekstu.

Sad jos cekamo da @sez dodje sa dokazima onoga sto je rekao, a sto bi dovelo do toga da ja postanem "dobar hriscanin".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
vec sam ti objasnio da je satanin cilj bio stvaranje monoteisticke religije slicne hriscanstvu kako bi se ljudi odvojili od hrista jedinog pravog boga i jedine istine
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Taj Ibn Abi Sarh je uznemiravao Poslanika alejhi selam pitanjima u vezi ajeta koji se npr. zavrsavaju sa "Allah zaista sve zna i Mudar je". Pitao je "zasto ne bi pisali 'Mudar je i sve zna'" itd. Jednom prilikom mu je Muhammed alejhi selam odgovorio da pise sta hoce, ali da ce Bog cuvati ono sto je objavio.
I zaista, ako bi doslo do iskrivljivanja teksta, na desetine i stotine ashaba bi uocili da pise suprotno od onoga sto su memorisali i odmah bi uklonili gresku u napisanom tekstu.
Takav ležeran stav (piši šta hoćeš) ne odgovara kasnijoj želji Mahounda da Ibn Abi Sarh bude likvidiran.
''Taj Ibn Abi Sarh'' nije tek neki lik, već vrlo bitna figura ranog Islama, i pominje se da je čak završavao rečenice umesto trgovca.
Kako je to, poput onog što danas popularno možemo nazvati ''Incident satanskih stihova'', poteklo iz muslimanskog sveta, malo je verovatno da su muslimani izmislili nešto što ne ide u korist ''proroku''. Takodje je malo verovatno da im je to nametnuto od strane ne-muslimana, zbog proširenosti i dobre upućenosti islamskog sveta u oba incidenta.
« Poslednja izmena: 05. Jul 2011, 21:12:59 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 202
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 11.0.696.65
vec sam ti objasnio da je satanin cilj bio stvaranje monoteisticke religije slicne hriscanstvu kako bi se ljudi odvojili od hrista jedinog pravog boga i jedine istine

@sez, to je mozda za tebe dokaz, a skoro je nemoguce da ponavljas jednu tvrdnju nakon ajeta koji su izneti a koji govore o sejtanu/satani.

Ali ti cak nemas dokaz iz Biblije da je Isus pozivao da ga obozavaju, da je govorio za sebe da je bog.
 Demantuj me.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
jevandjelja na mnogo mesta govore o bozanskoj prirodi hrista

-ja i otac jedno smo

-ja sam od pre no sto se avram rodio

-da svi postuju sina kao sto postuju oca

-petar ti si sin boga zivota,telo i krv ti to nisu javili vec otac moj na nebesima

-""apostol filip"",pokazi nam oca i bice nam jasno,isus mu odgovara  filipe tolko si vremena samon a nisi spoznao,ko vide mene vide oca

znamo si da si od boga jer nikao ne moze da cini takve stvari ako bog nije sa njim ""farisej nikodin""

i da ne nabrajamo dalje...

sto se tice ajeta o sejtanu,naravno da satanina prevara nece da bude tako providna pa u nekom delu koje je sam kreirao odmah sebe i razotkrije,ponavljam ti jos jednom istina je jedina u hristu ma koliko islam izgledao kao ozbiljana monoteisticka religija tebi, nema veze sa bozjom reci,kuran je produkt satane i delimicno ljudskog uma,kazem delimicno zato sto je suvise inteligentno napisan da bi to ljudski um u potpunosti sam mogao da kreira

« Poslednja izmena: 06. Jul 2011, 01:57:36 od sez »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 202
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 11.0.696.65
jevandjelja na mnogo mesta govore o bozanskoj prirodi hrista

-ja i otac jedno smo

-ja sam od pre no sto se avram rodio

-da svi postuju sina kao sto postuju oca

-petar ti si sin boga zivota,telo i krv ti to nisu javili vec otac moj na nebesima

-""apostol filip"",pokazi nam oca i bice nam jasno,isus mu odgovara  filipe tolko si vremena samon a nisi spoznao,ko vide mene vide oca

znamo si da si od boga jer nikao ne moze da cini takve stvari ako bog nije sa njim ""farisej nikodin""

i da ne nabrajamo dalje...

I rekao sam da nema niti jednog stiha u citavoj Bibliji gdje Isus porucuje da je bog i poziva da ga ljudi obozavaju.

Naprotiv:

1 Timotijeva 2:5: Jer jedan je Bog, jedan je i posrednik između Boga i ljudi, čovjek Krist Isus

Ivan 5:30,31: "Ja sam po sebi ništa ne mogu učiniti: sudim kako čujem, a moj sud je pravedan; jer ja nisam po svojoj volji nego po volji Oca koji me je poslao"

Ivan 20:17: Isus joj reče (Mariji Magdaleni): "Ja se uzdižem svom Ocu i tvom ocu; i mom Bogu i tvom Bogu".

Djela 2:22 : "Isus Nazarenac, čovjek odobren od Boga među vama pomoću čuda i znakova, koje je Bog učinio preko njega usred vas, kao što vi sami znate".

Evandjelje po Marku, 12:29 : Isus odgovori: "Prva je: Slushaj, Izraele! Gospodin Bog nash jest jedini Bog."

Sama Biblija negira da je Isus bog a ti tvrdis suprotno!!!

Pa jasno je da osoba koja cini kao i ti kasnije tvrdi da je Kur'an od Sotone!

link:
Kontradikcije u Bibliji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.