Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prakticna pitanja i odgovori u vezi islama - YouTube klipovi  (Pročitano 68844 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Citat
Problem kod Islama nije u Islamu već u kretenima koji ga tumače
Možeš ti da tumačiš 2+2 na svoj način ali to ne mijenja činjenicu da na kraju ispadne 4. Stvari su proste - pratiš načela islama, musliman si. Tumačiš to na svoj način, nisi musliman.

Ne seri , ljudi završe islamski fakultet pa potpuno pogreše oko puno stvari zbog neznanja a ti kao nešto znaš , ponovo ne seri .

Navedi  mi Kuran ili Hadis gde je zbranjena kontracepcija ? Trolanjem me ne zamaraj !
Pored toliko vas "prosvjetljenih" muslimana, kako ovi radikalni vladaju čitavim islamskim svijetom?  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Sada bi trebalo da nešto palamudim , ali odgovor je da odgovora nemam , neznam i mnogo mi je žao zbog toga , ne zato što neznam odgovor već zato što je to manje više onako kako si naveo , jer dolaskom islama svijetom se proširlila nauka , ljudska prava i demokracija ( ogromni pomaci u odnosu na tadašnje postojeće stanje ) , danas nažalost muslimanske mase svijetu uglavnom mogu da ponude primitivizam zatucanost , glupost i nepismenost i to nije šteta samo za muslimane već i za cio lljudski rod !
IP sačuvana
social share
Ovde će stajati vaša reklama za samo 10 KM !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49934
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S24
Ljudi batalite raspravu. Gledajte klipove i uzivajte.

Da li je dozvoljeno druzenje sa nemuslimanima?

Koliko zaista ozbiljan grijeh propustanje NAMAZA!

Da li je haram igrati uz muziku?

« Poslednja izmena: 16. Jun 2011, 19:04:53 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Koji ti je kurac, ako pitam, ne znači da prelazim u zelene  Smile
Za tebe se ja ne plašim...nadimak i slike sugerišu da si pelcovan od JHM virusa.
Bojim se ja za ostatak našeg naroda, kojem ne pada na pamet da malo prelistaju ''Gorski vijenac'', recimo.
I nisu ovi zeleni, nego crni pa precrnjeni.

Ti si bolestan , ozbiljno to mislim , imaš genetski problem koji za posledicu ima da ti se mozak zaustavi u razvoju kada je bio veličine klikera i boijim sa da ti nema leka !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.19
Za tebe se ja ne plašim...nadimak i slike sugerišu da si pelcovan od JHM virusa.
Bojim se ja za ostatak našeg naroda, kojem ne pada na pamet da malo prelistaju ''Gorski vijenac'', recimo.

Ti si bolestan , ozbiljno to mislim , imaš genetski problem koji za posledicu ima da ti se mozak zaustavi u razvoju kada je bio veličine klikera i boijim sa da ti nema leka !

Objasni, poturice. Ovakav komentar bez argumenta, vredi isto koliko i Kuran bez naoružanja i sile...ništa.
« Poslednja izmena: 17. Jun 2011, 07:01:39 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia 
Да ли је дозвољено играти спортске кладионице?

Да ли је грех да мушкарац носи минђушу на уху?

Да ли је грех играти билијар?

« Poslednja izmena: 17. Jun 2011, 19:06:53 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 13.0.782.14
mob
I-mate 30 Pro
Problem je posledica nerazmevanja..... Smile

Super su klipovi Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Šta je sa planiranjem porodice?
Da li je u sexu sa suprogom dozvoljena kontracepcija, ili neki drugi načini pažnje da bi se izbegla trudnoća.

Nije problem čititi dobro delo sa suprugom, ali čuvanje desetoro dece boga mi jeste.

http://www.n-um.com/?q=node/2947

Da budem iskren klipove nisam gledao previše , moja reakcija je pre svijega usmerena na ovaj post koji sam naveo odnosno ono što stoji u njemu , što se tiče klipova ovog tipa sam imao prilike da sretenem par puta i čovjek je vrlo ograničen , da nekažem glup. On jednostavno nema kapaciteta , hoću reći dovoljno neurona da daje fetve , pa nisam našao ni za shodno da trošim vrijeme gledajući njegova lupetanja , možda je nešto i pogodio ali to ne mijenja bit da je vrlo ograničen.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 

Objasni, poturice. Ovakav komentar bez argumenta, vredi isto koliko i Kuran bez naoružanja i sile...ništa.

Ne mogu da ti objasnim zato što me ništa nećeš razumjeti , a zašto me nećeš razumjeti već sam ti rekao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1

факинг прајслес Smile
затуцаност на највишем нивоу Smile

+1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.