Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Nov 2024, 00:05:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pozdrav  (Pročitano 7994 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
jbt  Smile

pogrešna procena drugar. nije ovo forum BN televizije. tamo se možda neko i upeca.
« Poslednja izmena: 31. Jul 2010, 22:35:40 od framling »
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Alcatel One Touch
mene zanima, ako moze malo vise informacija?
     Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
 Smile jaoo hahahha

« Poslednja izmena: 31. Jul 2010, 22:38:50 od framling »
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16345
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
Nokia 
mene zanima, ako moze malo vise informacija?
дај му једно, 3000 јеврова и све ће са ти исприча... Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG Nexus 5
Evo u najkracim crtama o cemu se radi.

Za pocetak, to je zestoko prevarantska firma.

Jedan od scenaria:

Dolaze vam porodicni prijatelji u kucu. Kazu da su se preporodili jednim biznisom koji su nedavno poceli da rade. Zatim dobijate pozivnicu od njih. Neki hotel u pickovcu, fino druzenje, objanjsvanje delatnosti, itd. Odete tamo, hol pun ljudi, neki od njih djuskaju uz abin hit "money, money". Pitate sta je sa tim ljudima, neko iz mase vam kaze da su upravo dobili premiju od 5 soma evra.

Zatim dolaze strucnjaci koji vam objasnjavaju poentu i rad tog giganta nazvanog gem koleksn. Vas zadatak je da im uplatite 2290 evra i za to cete dobiti par knjiga o sticanju uspeha itd.

Glavna caka je da vi sada dalje sirite krug, klasicna piramida, treba da navucete nekog novog nesretnika da uplati kintu, od te kinte vama ide recimo 400-500 evra i tako u krug, svaki nov clan koji uplati, a da je dosao preko vas, vi dobijate odredjenu proviziju.

Sve je to lepo i krasno dok se glavnih 10 tipova dovoljno ne navataju para i zapale. Pre jedno 5 godina su napravili haos po juznoj Srbiji, glavni vinovnici su u bekstvu od tada, i tako to ide u svim zemljama ovog nepismenog balkana.

Jos jedna stvar, odlaskom tamo i prihvatanjem uslova igre, vasim potpisom cete tvrditi da nikome nista necete pricati, jer firma je zestoko mocna i ne bi bilo lepo da bas svi znaju za nju.

To je ukratko gem koleksn. Dosta ljudi iz beograda je popusilo foru, jedan od njih i moj komsija. Ako budete imali jos pitanja, tu sam. Wink Mozda iskopam i knjige koje je dobio. Razmisljam da ih okacim ovde da narod skida besplatno, jer po programu te gigantske firme, te knjige u stvari kostaju 2290 evra.

« Poslednja izmena: 31. Jul 2010, 22:53:05 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16345
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
Nokia 
Citat
jer firma je zestoko mocna i ne bi bilo lepo da bas svi znaju za nju.
Papa&Soros(™)
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG Nexus 5
Problem je u nasem narodu sto je generalno lakom i halapljiv i uvek upali prica : "Ja sam za 10 dana zaradio 2-3 hiljade evra..."

Konkretno, ovaj nesretnik sto je otvorio temu, kaze da je ovo extra pos'o. U fazonu, furam odelo, pusim davidov kad odem u hotel, a kad se vratim kuci sednem na traktor pa opalim par brazda po njivi, a i fali mi gornja dvojka i donja trojka...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3134
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Evo u najkracim crtama o cemu se radi.

Za pocetak, to je zestoko prevarantska firma.

Jedan od scenaria:

Dolaze vam porodicni prijatelji u kucu.

ja nemam porodicne prijatelje tako da ti teza otpada. ponuda firme je realna, naravno ukoliko se covek potrudi i ukoliko ima smisla za biznis. uostalom mene zanima pa cemo videti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG Nexus 5
Odlicno, ovo je pravi posao za tebe. Zelim ti svu srecu i da nam se obogatis. Wink

Mada, obzirom da nemas porodicne prijatelje, kome da prporucis ovog giganta? Kuliraces u bulevaru i delices letke?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3134
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Odlicno, ovo je pravi posao za tebe. Zelim ti svu srecu i da nam se obogatis. Wink
Mada, obzirom da nemas porodicne prijatelje, kome da prporucis ovog giganta? Kuliraces u bulevaru i delices letke?

kada se obogatim imacu prijatelja koliko god hocu, a uostalom mozes i ti da udjes u biznis samnom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Nov 2024, 00:05:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.