Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Dolaze vam porodicni prijatelji u kucu. Kazu da su se preporodili jednim biznisom koji su nedavno poceli da rade. Zatim dobijate pozivnicu od njih. Neki hotel u pickovcu, fino druzenje, objanjsvanje delatnosti, itd. Odete tamo, hol pun ljudi, neki od njih djuskaju uz abin hit "money, money". Pitate sta je sa tim ljudima, neko iz mase vam kaze da su upravo dobili premiju od 5 soma evra.
Zatim dolaze strucnjaci koji vam objasnjavaju poentu i rad tog giganta nazvanog gem koleksn. Vas zadatak je da im uplatite 2290 evra i za to cete dobiti par knjiga o sticanju uspeha itd.
Glavna caka je da vi sada dalje sirite krug, klasicna piramida, treba da navucete nekog novog nesretnika da uplati kintu, od te kinte vama ide recimo 400-500 evra i tako u krug, svaki nov clan koji uplati, a da je dosao preko vas, vi dobijate odredjenu proviziju.
Sve je to lepo i krasno dok se glavnih 10 tipova dovoljno ne navataju para i zapale. Pre jedno 5 godina su napravili haos po juznoj Srbiji, glavni vinovnici su u bekstvu od tada, i tako to ide u svim zemljama ovog nepismenog balkana.
Jos jedna stvar, odlaskom tamo i prihvatanjem uslova igre, vasim potpisom cete tvrditi da nikome nista necete pricati, jer firma je zestoko mocna i ne bi bilo lepo da bas svi znaju za nju.
To je ukratko gem koleksn. Dosta ljudi iz beograda je popusilo foru, jedan od njih i moj komsija. Ako budete imali jos pitanja, tu sam. Mozda iskopam i knjige koje je dobio. Razmisljam da ih okacim ovde da narod skida besplatno, jer po programu te gigantske firme, te knjige u stvari kostaju 2290 evra.
« Poslednja izmena: 31. Jul 2010, 22:53:05 od Crowz »
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Problem je u nasem narodu sto je generalno lakom i halapljiv i uvek upali prica : "Ja sam za 10 dana zaradio 2-3 hiljade evra..."
Konkretno, ovaj nesretnik sto je otvorio temu, kaze da je ovo extra pos'o. U fazonu, furam odelo, pusim davidov kad odem u hotel, a kad se vratim kuci sednem na traktor pa opalim par brazda po njivi, a i fali mi gornja dvojka i donja trojka...
ja nemam porodicne prijatelje tako da ti teza otpada. ponuda firme je realna, naravno ukoliko se covek potrudi i ukoliko ima smisla za biznis. uostalom mene zanima pa cemo videti
Odlicno, ovo je pravi posao za tebe. Zelim ti svu srecu i da nam se obogatis. Mada, obzirom da nemas porodicne prijatelje, kome da prporucis ovog giganta? Kuliraces u bulevaru i delices letke?
kada se obogatim imacu prijatelja koliko god hocu, a uostalom mozes i ti da udjes u biznis samnom