Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Samo moras imati odertedjen broj postova, i kad se prijavis preko nekoga moras biti aktivan. JA sam zaradio pare na eg tako sto sam bio aktivan u jednom programu za zaradu mailom i poslao sam search reklamu i zaradio, ali sam trosio, pa sam onda kupio jedan dobar nalog i prodao ga za tri puta vecu cenu
Ovako, dato ti je dovoljno informacija kako na laksi nacin do hostinga mozes doci. Ja od tebe necu ama bas nista, i ono sto od tebe ovako imam mi je previse, a dalja diskusija je glupa na ovu temu nepotrebna. Postoji toliko mesta na kojima mozes uzeti hosting kako na godisnjem tako i na mesecnom nivou, dunex je cak i jeftiniji od ratka, a daje i mogucnost placanja na mesecnom nivou. Naravno ima i drugih alternativa. [Lock]
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!