Da li neko sa ovog foruma moze da mi pozajmi preko e-golda 6 $, treba mi da uplatim hosting a nemam dovoljno. Cim skupim vracam 100%. Ako neko ima neka ostavi odgovor.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
A ti sunce, pazi ovako... ako si aktivan na GPF tamo imas ponude od 0.5 - 2$ po prijavi u neki e-mail program, i tako mozes zaraditi. Ili zakaci banere BS-aff mreze i zamoli ratka da ti plati bar 6$ preko e-golda. Ja bih ti pozajmio ali sam i ja slab, ja vidim da se ti prijavljujes i za bednih 10centi. Aj javi se gde kupujes hosting, za sta ti treba, mozda ti sredimo da ustedis e-gold ;-)
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
sada sam napravio novi sajt pa sam mislio da ga postavim na placeni server, mislio sam da kod ratka uplatim, dosta je povoljno, inace sam vec prijavljen na zaradu na besplatne-stvari ali nesto ne ide (1.555 zaradjeno). Na e-goldu imam 0.7 $ a samo za tri meseca mi treba kod njega 6 $. Ajde mi reci gde je to GPF da skupim lovu. ps: zasto me svi zovete sunce kada mi je nick duka_dizel?