Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jun 2025, 01:31:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Povucene osobe, ako moze neki savet  (Pročitano 33865 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Alcatel 
A zamisli da nema nikoga...

Realno ni njima sto je obaveza i njih zabole ona stvar a primaju nase drzavne pare,znam neke sto natuku preko 100 000 mesecno...jos tako mi jedna rekla dzaba ja kao da pricam sa zidom kad si tvrdoglav Smile primila me jos par puta po 10 minuta i to je to,jedva je cekala da odem kaze imam puno pacijenata,pa sta koji moj rade drugi lekari nisi valjda ti jedini lekar na 50 pacijenata. Smile
« Poslednja izmena: 17. Maj 2013, 23:08:02 od Luki-sb »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.29.13
mob
I-mate 30 Pro
Nikome vise nije stalo...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
LG Frizider
Citat
Samim medjusobnim odnosima kroz post-ove, dajete savet. A kakav?

Zajebi upoznavanje, suma i veverice su keva! Smile

Pa kad ti mala veverica jede zir (je l bese jedu one zir? Smile ) iz ruke, cavrljas sa pticicama, mali slatki divlji prasac Gile, ortak Bambi, patak Paja.............

Inicio je bio isto povucen, al onda je izvalio fotoaparat i olala besio se svuda i upoznao tako nove drugare! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Alcatel 
Nikome vise nije stalo...

Procitas Ferdinand Selina putovanje nakraj noci i sve ce ti biti jasno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.29.13
mob
I-mate 30 Pro
Citat
Samim medjusobnim odnosima kroz post-ove, dajete savet. A kakav?

Zajebi upoznavanje, suma i veverice su keva! Smile

Pa kad ti mala veverica jede zir (je l bese jedu one zir? Smile ) iz ruke, cavrljas sa pticicama, mali slatki divlji prasac Gile, ortak Bambi, patak Paja.............

Inicio je bio isto povucen, al onda je izvalio fotoaparat i olala besio se svuda i upoznao tako nove drugare! Smile

Dabome...i onda su me proglasili za psihopatu...pljuvali po kuloarima...i raznim nedostupnim mestima... Smile

Samo sto sam ja birao da budem povucen...nekako mi prijalo...pa posto su me prozivali za nesto sto nije istina...onda kad vec pricaju da nije bar dzabe....i tako...duga je to prica.... Smile

Odoh po cips.... Smile

Sustina je da decku treba pomoci...i da ce mu i ovde prijati malo druzenja...tako da ako moze da se ne nebija odmah na kolac...to ne bi bilo lose...samo nemoj da zaboravite ...da ste vi...vecinom...isto samo...mozda malo bolje hendllujete to...ali ono...nema neke velike razlike... Smile

A i ocigledno da vas je to pogodilo na jako intimnom nivou...cim ga ovako teatralno raspinjete na krst srama... Smile

E da...skroz sam dobio na samopouzdanju do kad kacim slike na burek...ono...samo me salecu ove udavace... Smile

Tako da...kacite ljudi slike...sta da vam kazem...jos uvek se ne placa... Smile
« Poslednja izmena: 17. Maj 2013, 23:23:33 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
LG Frizider
Ko bre nabija koga na lacko? Smile ne sam skolovala...........

A pivo uz cips? Smile

Jebemliga, u pravu je buksna. To bi i ja rek'o isto.
Ne vole ljudi kad ih silom teras da ti pomognu a vec su dali sve od sebe Smile

Citat
E da...skroz sam dobio na samopouzdanju do kad kacim slike na burek...ono...samo me salecu ove udavace...

Ocu i ja to Smile

Sad otvaram temu, Zeleo bih da me savatavaju udavace, molim za savet

Smile

Ako mi ne pomognete, jebite se mater!
« Poslednja izmena: 17. Maj 2013, 23:27:45 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Aj' usporite. Samim medjusobnim odnosima kroz post-ove, dajete savet. A kakav? To vec razmislite. Nema se potrebe za time.  Smile

Nije problem u tome, problem je sto neke stvari ne idu. Lik je dobio milion saveta od pocetka(da bude opusteniji, da izadje iz kuce, da se druzi, pa i da ode kod psihologa ako stvarno misli da ne moze sam da se nosi sa tim) od svih nas ovde, i onda dodje neko ko ne daje ni jedan savet vezan za konkretan problem vec samo kaze kako mu niko nista nije pomogao i kako ga samo "gazimo". Ako to nije pokazivanje nepostovanja prema ostalim clanovima(koji btw stvarno i pokusavaju da pomognu za razliku od istog) ili neki pokusaj trolovanja onda ne znam sta je. A tome nije mesto na temi i zabranjeno je po pravilniku to raditi...

A realno, lik mora da se menja. Ako zelis da budes drustven i da se uklopis u drustvo onda moras i da radis na tome. Ne mozes da trazis savet od nekoga a onda kada ga dobijes da pricas kako savet ne valja i kako je pretezak. Saslusas sta ti neko kaze, pa probas, pa vidis da li savet pasuje i da li pomaze pa ides polako. Niko mu i nije rekao da je lako vec samo da treba da ide ka nekoj promeni ako zeli da bude drustven. Niko ga cak nije ni bacao u blato i gazio prilikom savetovanja ali jbg, lik je tako shvatio. Kao ono kada ti neko da savet a ti kazes tome "Ma sta ti znas". A ako hoces komunikaciju to sigurno nije nacin da postignes istu...
« Poslednja izmena: 17. Maj 2013, 23:40:17 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Apple 15
Pa, eto... postavljac je postigao je cilj..
Opet se prica o njemu, u centru je paznje I svi se bespotrebno kolju...

Standing ovations..  Smile  Smile

Over and out. Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.29.13
mob
I-mate 30 Pro
Dobar je Light...ali nisam ni video njegov post ...odmah mi prebacilo na drugu stranu.... Smile

Sta ti je sudbina...da te marko citira.... Smile

Aj necu vise....od istog....dobro nije stavio ...u daljem tekstu inicio.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Sony xperia
Marko, cesto se zaboravlja jedno. Da ljudi sebe vide potsvesno u drugima. Ponajvise one stvari koje sami sebi ne zele priznati. Pa iz toga proizadje da davanjem saveta drugome, ustvari nesvesno savetuju sebe. A koliko ljudi je svesno da to nastupa i u kojim momentima? A onda se provuce jos mnogo drugih stvari. Emocionalni pecati, navike i sta sve ne.
Sve su to zamke koje malo ljudi koliko toliko umeju da prepoznaju i prevazidju. A samom spoznajom opet se moze desiti da upadne u sledecu zamku. Da jednostavno zaboravi ili na neki nacin samoopravda prethodnu ili pak nadje izgovor. Pa i toga treba biti svestan a onda jos i samom sebi priznati. Ne moze se ostaviti nedovrseno. Svest trazi da je zaokruzena spoznajom necega. Da neko nekog postavi u nepoznati kafic, kome ce iza ledja biti gajbe piva. Taj ce ne znajuci sta je iza njega, pretstaviti i imati sliku toga iza na osnovu onog ispred. Iako ni malo nije realno. Ali svest trazi da se to zaokruzi. A to je zamka koja je od jos jednih koje se postavljaju u ovakvim stvarima.

Da ne duzim, ovi na chatu me remete kuckanjem pa njih citam i ovde kuckam.

Napominjem, ne mislim na nikog ovde. Kazem uopsteno.

Zivi bili.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jun 2025, 01:31:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.