Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 16:23:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Povucene osobe, ako moze neki savet  (Pročitano 34371 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.29.13
mob
I-mate 30 Pro
Ko se sprda...problem vaseg problema..nije u sredini...nego u vama...i tome sto pridajete preveliki znacaj povratnoj informaciji od necega od cega zazirete...da ste malo razmislili o tome shvatili bi koji je to apsurd i da se mozak samo igra sa vama...a vi u tome ucestvujete...i nastala je jedna citava nauka od toga...jbt...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Daklem... koliko ja vidim iz ove teme.
Ako skapiram da imam grip, on će istog momenta nestati.  Smile
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.29.13
mob
I-mate 30 Pro
Bukvalisto  Smile

To je vec psihosomatika...kazu neki pametni ljudi da je to buducnost medicine Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
Ja imam slican problem ko i on. Bio sam kod psihijatra i rekla mi je ti bezis od ljudi i kako mi je nadmeno ponasanje e onda sam se iznervirao kad mi je ona to rekla. Ne radim ja to namerno da kad izadjem medju ljude da osecam neprijatnots ili ukocenost tela...ili kada sam u kontaktu sa devojkama.

Pametna zena.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Alcatel 
Ja imam slican problem ko i on. Bio sam kod psihijatra i rekla mi je ti bezis od ljudi i kako mi je nadmeno ponasanje e onda sam se iznervirao kad mi je ona to rekla. Ne radim ja to namerno da kad izadjem medju ljude da osecam neprijatnots ili ukocenost tela...ili kada sam u kontaktu sa devojkama.

Pametna zena.

Sto mislis da je pametna?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
Pa zato sto sam uzrokujes vecinu problema...
Eto, od prethodna 3 posta dva su u svileni papir uvijen stav "pusi k*rac, sta ti znas"  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
zivim trenutno na selu i planiram sad na salsu da krenem.
Dobar pocetak i nije losa ideja.

Probaj, trudi se da sto vise budes u konaktu sa ljudima. Videces posle nekog vremena da nije tako strasno.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Anea, zelim da imam nekog bliskog prijatelja, ne treba mi mnogo. Dovoljan je i jedan, ali tesko je naci nekog takvog ko bi mogao sa mnom da se uklopi.
Devojku naravno da zelim da imam, necu valjda doveka da budem sam, nije me valjda toliko bog kaznio. Samo onakvu kakvu ja trazim tesko je naci u danasnje vreme. Meni nije toliko bitan fizicki izgled, vec kakva je kao osoba. Sponozurese ne podnosim.

Danas sam bio u centru paznje jednoj maloj grupici ljudi kada sam prolazio pored njih, bas su me posmatrali. To nije toliko bitno, najveci problem je sto sam ja celo popodne opterecen time sta su oni pricali za mene, zasto su me tako gledali.
Jesam mnogo osecajan i ne dam da me niko dira i zajebava, to ne dozvoljavam, pa makar se i pobio sa nekim.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 63
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64

Danas sam bio u centru paznje jednoj maloj grupici ljudi kada sam prolazio pored njih, bas su me posmatrali. To nije toliko bitno, najveci problem je sto sam ja celo popodne opterecen time sta su oni pricali za mene, zasto su me tako gledali.

Prestani sa time! Ja sam imao isti problem i bio sam, mogu slobodno reci, "paralizovan" zbog toga. Kad god bi bio u drustvu, morao sam da proracunavam svaki moj pokret, svaku rec koju cu da kazem samo zbog toga da drugi ljudi ne pomisle nesto lose o meni (mada, odkud ja znam sta oni misle)... zbog toga, od sada cim uhvatis sebe da razmisljas o tome, zapitaj sebe: "Da li je glupo ovo sto ja radim?" i zaustavi sebe, jer to veoma ponizavajuce sto sebi radis! Zivi svoj zivot i ponavljaj u glavi "Ko ih jebe sta misle o meni"! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
Citat
Anea, zelim da imam nekog bliskog prijatelja, ne treba mi mnogo. Dovoljan je i jedan, ali tesko je naci nekog takvog ko bi mogao sa mnom da se uklopi.

E, vidis... ja sam ovde... na ovom forumu... nasla bar neke od mojih nablizijih i najdrazih prijatelja... plus gomilu ljudi koji su mi i offline jako dragi i mogu da ih nazovem bar drugovima, ako ne i prijateljima...
Ako ti je forum previse zastrasujuc... probaj sa pisanjem bloga... Zacudio bi se koliko je ljudi upoznalo prijatelje ili bar sapatnike na taj nacin... Par puta kada sam odlazila na okupljanja tih ljudi (blogeri, tviterasi), bila sam zacudjena koliko su ti ljudi razliciti... u smislu... nikada ne bi pretpostavio da oni dele neku zajednicku pasiju jer nema sanse da bi uzivo stupili u kontakt jer su iz razlicitih sredina, drustvenih grupa, klasa, nivoa obrazovanja, etc...

Citat
Devojku naravno da zelim da imam, necu valjda doveka da budem sam, nije me valjda toliko bog kaznio. Samo onakvu kakvu ja trazim tesko je naci u danasnje vreme. Meni nije toliko bitan fizicki izgled, vec kakva je kao osoba. Sponozurese ne podnosim.

E, sa ovim nikako, ali nikako ne mogu da se slozim.
Da sam za svaki put kada sam na procitala ili cula tu recenicu dobila dinar, sada bih komotno mogla da odem mesec dana na Tajland u hotel sa 5 zvezdica... ili Karibe... nesto tako ... egzoticno... da se odmorim od te recenice...
Normalne devojke postoje, ali stvar je u tome sto vi - muskarci - imate strasno visoka ocekivanja.
Zao mi je ako te to povredi i krenes u defence fazu i tvrdis da nije tako, ali tako je...
Kada se uzme i razbije sta je "normalna devojka", sve se svodi da zaista normalna devojka nije po tim standardima uopste normalna, vec niza klasa...
Normalne devojke nisu bozanstva... imaju i mane... ne moraju nuzno da budu napucane 24/7, verovatno zato sto imaju i nesto da rade u zivotu osim sto se krevelje pred ogledalom... Normalne devojke ne vise svako vece u klubovima i kaficima, jer opet... nesto rade u zivotu... Normalne devojke cesto nisu in-your-face... Niti moraju da se savrseno slazu sa tvojom prodicom... niti da imate vezu bez trzavica... niti da zna da kuva, sprema, pusi...
Mislim.. taj koncept "normalnosti" je danas navrat nanos... jer u principu muskarci jure za napucanim cicama, a zaista normalne devojke ostaju u zapecku..

Citat
Jesam mnogo osecajan i ne dam da me niko dira i zajebava, to ne dozvoljavam, pa makar se i pobio sa nekim.

Nisu te posmatrali.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 16:23:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.