Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Povredjen mi je macak- treba mi savet  (Pročitano 2343 puta)
11. Mar 2006, 13:32:55
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Moj macak se jako poredio pre jedno nedelju dana. Tacnije sad u ponedeljak. Nisam mislio da je ista ozbiljno, sad se oni jure okolo i pretpostavio sam da je povreda usled borbe sa drugim madzorima. Ali evo njemu to ne prolazi, ima otvorenu ranu iz koje curi gnoj. Na tu sapu ne moze da stane a iznad te rane mu je nateceno. Ja mu ranu ispiram tropostotnim hidrogenom i stavljam Bivacin prasak za zacelenje rana. Ali ne vidim napredak. Plasim se da se nesdto ne desi, da ne izgubi sapu ili da ne dobije trovanje i ugine. Moram eto vas ovde da zamolim za savet jer ovde nema sluzbe koja to ume da resi bolje rceno ovi veterinari ne znaju ni stoku da lece a kamoli li kucnog ljubimca.

Unapred vam hvala... Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

DSCF0233.JPG
(36.18 KB, 448x336)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 284
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Idi kod veterinara ... ali kod privatnog ! naravno... privatnici mogu da lece sta oces ali za pare,ako ti je toliko stalno do macora...pljuni malo kinte i idi kod nekog privatnog... to je moj savet...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Nije frka u kinti al ovi ovde bas veze nemaju... nije nista slomio ali mu nesto iznutra gnoji i mnogo ga boli. Ponekad samo lezi i onda pocne bolno da mauce a ja ne znam kako da mu pomognem- a on me gleda pravo u oci i ocekuje nesto... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
to sto njemu radis isto je kao da si sam sebi namestao polomljenu nogu!.....daleko bilo....
odvedi ljubimca kod veterinara, sigurno treba i antibiotike da dobije, a o ciscenju rane i da ne pricamo.....
nemoj zaliti pare za to, ne daj boze da mu nesto bude, jos ce ti zalije biti Smile
i jos, bilo kakav veterinar je bolji od nikakvog, to nije verovatno nista ozbiljno, samo da mu ociste ranu i previju, to svaki vet zna, kakav god da je
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgubljeno je samo ono cega smo se odrekli...

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 28108
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson X10 Mini Pro
Vodi ga kod veterinara!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Dobro de ali- nema sanse da mu da neku inekciju, jedino oralno ako moze. Al vi ne svatate da koju zivotinju ovi lece to ugine po kratkom postupku... Budale jedne neopevane, imam pare dao bi kolko oce samo da se to resi... nista sad cu ga zovem... pizdim unapred kad znam u cije ruke ce dodje  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
pa ko da zivis u bangladesu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A da li bi mogao da ga odvedes u neki veci grad koji ti je u blizini, ako nemas poverenja u veterinare koji su ti dostupni tu gde zivis? Karte nisu valjda toliko skupe, a macka mozes u torbu da stavis, niko ga nece primetiti. Mislim da je vazno da to uradis, jer ako bivacin ne deluje, povredjeno mesto mora da je poprilicno inficirano i zaista bi mu trebala doza jacih antibiotika, a to moze samo veterinar da mu da. Najbolje bi bilo da to sto pre uradis pre nego sto dodje do komplikacija. Puno srece.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
jooooooooj... nosi ga u najblizi veci grad!
ako nemas kola, plati benzin nekom prijatelju da te odveze ili kako god!!
ali kod veterinara obavezno...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sigurno ce morati da jede antibiotike neko vreme, cim ne prolazi uz lokalnu dezinfekciju nego ide na naopako!

ako si vec bio s njim kod nekog vet-a, javi sta je bilo... 
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

I kada ne budes prvi ti i kada se cuju zvizduci

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4720
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
SonyEricsson p900
Aman Pilot odakle si ti???
Ja mog Luleta cim nesto nije kako treba vodim kod doce Nikole,ovaj mu rokne svaki dan po 3 injekcije,satro vitamina i gle cuda,Lule ko nov.Lule je inace pekinezer sa losijim zelucem od mog  Smile

Zaboravih da kazem,svaka injekcija oko 300 kinti minimum,pa ti vidi.Mogo sam do sad da osnujem pansion za pse,ali za mog Luleta sve.Ne zalim para kad je on u pitanju.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.