Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 01:11:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Povreda subote  (Pročitano 5733 puta)
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Ја сам износио своје мишљење пар пута али мојих истомишљеника слабо овде има...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49606
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
Не за већином, већ за истином!

Slazem se sa ovim geslom i sam ga koristim.
Samo nastavi !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
@Magic Master

Tvoja teorija otvara toliko pitanja da ce ova tema moci da ide u nedogled i da samo bude nejasnije. Svakom tvojom recenicom ides protiv logike a tvoj odgovor na necija pitanja je, najblaze receno, neprecizan. Uopste me ne cudi sto ti stalno postavljaju ovakva pitanja jer bih i ja ista postavljao.

Poceo od tacke? Sta je onda bilo pre te tacke? Samo mi nemoj reci da je bilo nistavilo jer mora da je necega bilo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49606
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
slusaj druskane, kosmos je ogroman a planeta zemljica nije ni mrvica, tako da "zemaljskom" logikom ne mogu da nadjem odgovore na beskonacan prosotr kosmosa koji ima svoju logiku za razliku od ove, predhodne.

sta je bilo prije tacke, pitas sta je bilo ? Pitanje ti je u kontekstu vremena, a vrjeme je nastalo iz te tacke, tako da nema preciznog odogovra ni na ovo pitanje. Sve sto je moglo biti, moglo je biti samo u toj tacki. Ako nema tacke nema vremena, a ni dogadjaja pa ja ne mogu da kazem, a sjetio sam se, bilo je to i to. U tacki je moglo svasta biti, a bilo je samo jedno Bog i ljubav. Bog je pomocu ljubavi razvio prostor i vrjeme iz kojih tvoja pitanja izviru pa potome i odgovori se mogu naci samo u njima.

Na pitanje sta je bilo prije tacke ne moze se reci, jer nista nije bilo vec tacka.

I mene zanima sta je van te tacke. Medjutim van nje nema prostora posto je sav skoncentrisan u tacku. Izvan nje po zemaljskoj logici je nistavilo. Ali sta je nistavilo Smile ?

Ovo moje pitanje je glupo. Smile Ja postavljam pitanje "Sta je izvan ?" dakle zelim prosotrni polozaj ali nema prostora , on je u taci.

Napokon, moj konacan odgovor je da tvoje pitanje nevalja. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Da, moje pitanje ne valja... A ti nisi ni na jedno pitanje dosad odgovorio precizno vec samo zaobilazis a i kad zaobilazis to ne radis dobro. Nema veze, mene to i ne zanima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

IC XC NI KA

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 552
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola ROKR E1
Ko je nama ovde subotar khm khm, tj adventista?
IP sačuvana
social share
Рeчe безумник у срцу своме: Нема Бога. Пс.(13;1)
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49606
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
sto su ljudi danas tvrdoglavi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E grom vas gadjo...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1210
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 1100
Pojedini ljudi ovde koji pretenduju da budu ljudi od vere bi se jako dobro snasli kao politicari, pricati satima a ne reci nista, to jest napraviti stvari nejasnije nego sto su na pocetku bile. Mislim da ovde pokusavamo da demistifikujemo neke stvari a ne da ih napravimo misticnijim. Ako je odgovor sve je od njega nastalo i sve se njemu vraca, zasto je onda dobrotvor stvorio zlo, kao i uvek otisli smo od pocetne teme i stigli do tacke.
Mislim da je pitanje ove teme bilo Povreda subote i kako je taj dobrotvor ubio coveka samo zato sto je radio, to je poenta ove price. I ja postavljam pitanje ako je sve iz njega nastalo i tezi njemu (ja ne, neznam za vas) i ako on stvori i tog coveka, kakva je onda to bolesna pobuda ubiti nekoga samo zato sto je radio. Zar je rad greh?
I mozda nije lose pogledati i priznati da i On pravi greske, ili bismo onda dosli do zakljucka da On mozda i nije Bog bezgresni vec isto neko ili nesto sto misli i donosi odluke, nekad dobre nekad ne.
Molim Vas ne odgovarajte opet frazama kako mi imamo slobodnu volju i bla, bla, bla...
IP sačuvana
social share
Nemoj, sine, govoriti ni činiti krivo. Bolje ti je izgubiti glavu, nego svoju ogriješiti dušu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Never give up!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3630
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 6600
А ко је стоврио њега?  Smile

e bas tako!Ko je stvorio njega(boga)? ko je stvorio svemir?gde je svemiru kraj?Na ta pitanja niko ne zna odgovor !why?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 01:11:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.