Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.
Seselj je kao pojava strah i trepet Zapadne Evrope-- zbog toga je on sumnjiv Evropi i zbog toga se Haski suci s njim svadjaju . Ako pogledate kroz istoriju likovi poput HItlera ili Brejvika imaju neku zajednicku notu sa Seseljom.I obrnuto. Ne poredim ja Seselja sa Breijvikom u ovom trenutku samo tvrdim na sta on izgleda. I Evropa se stidi i zebe od takvih tipova. Ona danas ima kompleks da je hladna i fasisoidna i zeli se oprati tako sto ce recimo Seselju ocitati lekciju-- znate duel Haga sa Seseljom je duel Evrope sa Hitlerom. Mislim evo ga ne izgovaram teske optuzbe, nego navodim kako sve izgleda sa moralnog ugla evropskog drustva. Ima Seselj tu dozu neke lakoce i cinizma koju su imali pomenuti evropski mesari-- dakle ja u ovom trenutku ne osudjujem Seselja i ne ekvivalizujem nego samo sagledavam njegovu pojavu.
@šofran brate, je l' čuješ ti sebe, tj. jel' vidiš šta pišeš?
Ili sta bijesan si zato sto se opirem ekvivalivazaciji krivnje sve tri strane
Možeš li da probaš da se sabereš i da napišeš jedan smislen post, znaš li ti ko je uopšte Vojislav Šešelj i šta je on bio i radio u peridou od 91' do 95' god?
Znaš li ti ko je u to doba bio na vlasti u Jugoslaviji, ko je upravljao državom? Znaš li da je Šešelj jedno vreme i bio u zatvoru u Gnjilanu (ono što bi danas rekli politički zatvorenik), ako je zločin lupati gluposti po emisijama i držati govore po mitinzima onda su mnogi krivi..
Da se podsetimo malo najlegendarnije emisije ikada..
Dobro gledao sam ovo medjutim nisi mi te mnoge stvari objasnio kada je bio u Gnjilanima i gdje je to i zbog cega ; da li zbog sukoba sa Milosevicem ili nesto drugo I jos da li si ti cuo za Seseljevce paravojnu skupinu