Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Povećajte grudi pa ćete pronaći dečka  (Pročitano 35484 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
na dzon diru poso je zavrsen
Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Licno, svakom svoje telo. Ne bih nikome ni zabranjivao ni terao nekoga na to. Ako sam licemeran neka sam  Smile

Rekoh vec da ne vidim poentu u tome i zaista ne vidim osim ako je u pitanju neka deformacija. Iskreno, samo ako je neko opterecen malim grudima uopste moze i da pomisli na silikone. Ili ukoliko zeli da postane pevaljka "Grand prodaksna"  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Sony 
Iskreno, ja se sada pomalo i gadim/plasim muskaraca koji imaju taj stav - ja cu tebe da volim kakva god da si...

Zasto? Zato sto su zene sujetna bica i zele stvarni kompliment (kako dobro izgledas, kako ti je lepa haljina i varijacije), kao prvo.
Kao drugo, to je sjajan nacin da se zena zapusti i bude nezadovoljna svojim izgledom. Ne zbog njega, vec zbog sebe.

Da je meni neko na vreme rekao: ne valja ti to, to i to... ustedeo bi mi danas mnogo truda.
I zato zaista volim par ljudi oko mene koji me "bockaju", ne zato sto me mrze ili nesto slicno, vec zato sto su i sami imali slicne probleme sa self-image i znaju koliko je ta podrska i sutiranje u dupe vazno.

Mozda sam povrsna, ali... ako budem imala para, vremena i volje... odoh kod dr. Colica ili sl.
Briga me sta muskarci misle, to cu uraditi za sebe...iako sebe volim sa svim mofucim manama ;p

E vidiš greška. Sada će moja sestra psihologija da te upozna sa Maslovljevom hijerarhijom ljudskih potreba psihologa Abraham Maslova. Po njemu postoje sledeće potrebe (od najniže ka najvišoj)

Osnovne potrebe
Bezbednost
Društvena prihvaćenost
Poštovanje
Samo-dostignuće
Samo-prevazilaženje

Svako ko želi silikonske grudi se nalazi ovde, i to ne radi zbog sebe, već radi drugih. A cake is a lie! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 
loki kad ce da ugradis nove balone
Kad ti budes ugradio novu hidrauliku Smile

Njemu Bog nije dao ni staru koja radi al ajde...
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
a nemoj Maslovaaaaa Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Apple 15
Iskreno, ja se sada pomalo i gadim/plasim muskaraca koji imaju taj stav - ja cu tebe da volim kakva god da si...

Zasto? Zato sto su zene sujetna bica i zele stvarni kompliment (kako dobro izgledas, kako ti je lepa haljina i varijacije), kao prvo.
Kao drugo, to je sjajan nacin da se zena zapusti i bude nezadovoljna svojim izgledom. Ne zbog njega, vec zbog sebe.

Da je meni neko na vreme rekao: ne valja ti to, to i to... ustedeo bi mi danas mnogo truda.
I zato zaista volim par ljudi oko mene koji me "bockaju", ne zato sto me mrze ili nesto slicno, vec zato sto su i sami imali slicne probleme sa self-image i znaju koliko je ta podrska i sutiranje u dupe vazno.

Mozda sam povrsna, ali... ako budem imala para, vremena i volje... odoh kod dr. Colica ili sl.
Briga me sta muskarci misle, to cu uraditi za sebe...iako sebe volim sa svim mofucim manama ;p

E vidiš greška. Sada će moja sestra psihologija da te upozna sa Maslovljevom hijerarhijom ljudskih potreba psihologa Abraham Maslova. Po njemu postoje sledeće potrebe (od najniže ka najvišoj)

Osnovne potrebe
Bezbednost
Društvena prihvaćenost
Poštovanje
Samo-dostignuće
Samo-prevazilaženje

Svako ko želi silikonske grudi se nalazi ovde, i to ne radi zbog sebe, već radi drugih. A cake is a lie! Smile

Teorije su tu da bi se obarale. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Sony 
To Anea moj si tip sagovornika Smile Ajd ovako, Maslov je bio tvorac psihologije u marketingu i menadžmentu, ali opet možemo devojke/žene koje operišu grudi posmatrati i kao kupce, jer one zapravo kupuju uslugu/korist. Dakle šta je operacija grudi od gore navedenih faktora - Osnovne životne potrebe (hrana, san, odevanje) nije. Nije takođe ni bezbednost, jer da li mi radimo to radi svoje sigurnosti? Ne. Društvena prihvaćenost, blizu, ali ovo je ipak jedan korak dalje. Poštovanje ne može da bude, jer se to ne radi radi poštovanosti (u pitanju je skupocena roba zarad društvene moći). Samo dostignuće je po meni više liposukcija, jer nas ona frizira, ali sa težnjom da budemo "onakvi kakvi smo bili", mršavi itd. Silikoni su Prevazilaženje sebe jer devojka/žena teži da bude privlačnija nego što joj priroda podarila (bilo da se radi o fizičkom nedostatku odnosno malim grudima, bilo da se radi o starosti kada grudi gube svoj oblik i postaju opuštene). E, sada neko će reći "da, ja to radim sebe radi". Ali pogledajte tabelu, sve od bezbednosti su koraci koje neko preduzima da radi društvenog interesa. Svi do jednog, jer koja je suština raditi na sebi ako to neko neće videti, zar ne? Imam ja dve žive babe, koje uopšte ne rade dalje od bezbednosti. One ne osećaju "Ruška Jakić potrebu" da budu primećene, one nemaju taj nedostatak. One su žive, i to im je najvažnije.
« Poslednja izmena: 11. Jan 2011, 18:44:30 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple 15
Da, ali.. svaki kupac ima individualne potrebe...

Mislim.. sve teorije prikazuju prosek... ali... u taj prosek ulaze razna odstupanja... koja mogu da idu na ovu ili onu stranu, tako da... mozda je globalno taj poredak tacan, ali... individualno, on je svakako drugaciji... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Sony 
Naravno da jeste, međutim ne govorimo o prosecima ili individualnosti, govorimo o potrebama, koje su usađene u nas bilo instinktivno (hrana, san, razmnožavanje itd.), bilo društveno (društveni status, moć, poštovanje zakona itd.). Njih niko ne ignoriše (dakle svi bi da budu siti, da budu naspavani, da budu cenjeni i poštovani u manjem ili većem društvu itd.), naprotiv svako grupisanje se radi ciljno ili impulsivno, ali svrha je mahom ista - udovoljiti sebi zarad nečega od navedenog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Iskreno, samo ako je neko opterecen malim grudima uopste moze i da pomisli na silikone.

Ti zaboravljas kategoriju "ruzne grudi". Da li ih nikada nisi video (srecnice  Smile) ili namerno izostavljas, ne znam, ali da si zensko bilo bi ti mnogo jasnije kako to funkcionise  Smile

Najveci procenat silionskih grudi su implanti zbog toga sto je osoba nezadovoljna izgledom svojih grudi, a ne velicinom. Upravo su najveci potrosaci zene koje nemaju ni masu ni "cvrstinu" dakle, "ispuhane", otrombesene male grudi koej izgledaju kao dva visuljka. Ako to nisi nikad video, sokirace te cinjenica da je vise od polovine malih grudi kod zena upravo ovog oblika, pogotovo posle 35. godine zivota. Posto se koza vremenom tanji i gubi na elasticnosti, mlecne zlezde vuku ovakvu dojku uz pomoc gravitacije na dole i takva dojka izgleda kao kesa za zamrzivac u koju si recimo istresao zumance iz jaja  Smile

I sad posle jednog ovakvog slikovitog objasnjenja, jednoj zeni dolaze muskarci koji joj pricaju kako treba da neguje unutrasnju lepotu, da voli sebe kakva jeste, da prihvati sebe jer jedino takva zena zavredjuje nesto (sta god da zavredjuje) itd... A ona kada stane ispred ogledala i skine se, ona samoj sebi izgleda kao najvece sranje koje je ikad videla... jel realno, bog nam je dao i racio, ali nam je dao i moc vizuelizacije i estetiku  Smile

To sto vi ne razumete da silikoni ne menjaju ono sto je osoba zapravo iznutra i njenu unutrasnju lepotu, to vam niko ne moze objasnisti. I uopste ne pricam o zenama koje stavljaju implante da bi osvajale muskarce, to je za mene jedna jadna kategorija. Vec samo o udovoljavanju sebi i nezadovoljstvom samim sobom. Kao i zeljom da svom muskarcu budes vizuelno lepsa, u tome  nema nista lose. Obzirom koliko se ocigledno muskarci pale na plasticna tela, ne vidim zasto bi to predstavljalo neki problem u odnosu na to kako drustvo posmatra neku zenu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.388 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.