Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Povećajte grudi pa ćete pronaći dečka  (Pročitano 35346 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Sony 
Pre bi da devojka kupi sebi nešto lepo, da ode negde da vidi svet ili sl. nego da ugrađuje grudi. Smatram da svaka žena na kraju treba da preda štafetu novoj generaciji devojaka i da graciozno preuzme ulogu domaćice i/ili majke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ja mislim da svaka zena ima pravo da se oseca dobro u svakom smislu i da niko ne bi trebalo - pogotovo muskarac - da odredjuje cime treba jedna zena ikada u svom zivotu da se zadovolji  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Sony 
Nemoj pogrešno da shvataš. Tu stvar ne određuje muškarac, već prirodan tok stvari. Svako doba treba da bude proživljeno na određen način, i ne treba se kajati zbog propuštenih prilika. Koja je svrha da žena ode "pod nož", ako nije da bi se makar fizički vratila u mlađe doba? Čovek (ili Žena) treba da rade na unutrašnjoj lepoti, a ne da se friziraju medicinski. Zato i jesam protivnik veštačkih grudi, ako ne možeš bez nih da upecaš ili zadržiš muškarca, kakva si ti zapravo osoba?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Paznja, ovo sto pisem je predmet sale i ne treba biti shvaceno ozbiljno

A sto se tice mojih..jelte..sisa  Smile  Smile  vrlo rado bih ih povecala nekom kvalitetnom plastikom, za jedno desetak godina.. why not  Smile

Smile

Steta, taman hteo da ti pozajmim moje ogromne sake (masaze radi) . Nista, ce da se dogovorimo za jedno 10-ak godina  Smile

Čovek (ili Žena) treba da rade na unutrašnjoj lepoti, a ne da se friziraju medicinski. Zato i jesam protivnik veštačkih grudi, ako ne možeš bez nih da upecaš ili zadržiš muškarca, kakva si ti zapravo osoba?
Upravo to. Nemam nista protiv silikona ali ne vidim poentu u istima osim ukoliko je neko opterecen malim grudima i misli da mu bas toliko smetaju ili ima(ne dao Bog) neku deformaciju koju mora tako popraviti
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ja ne pricam uopste o pecanju i zadrzavanju muskarca, ja pricam o tome da svaka zena ima pravo da se oseca dobro i da niko i nista ne treba da joj to uskracuje. Ako radis izmene na svom telu, logicno je da ih radis zbog toga da se sama osecas bolje, da samoj sebi izgledas bolje, da imas vise samopouzdanja, uostalom koga briga koji su tvoji razlozi. Ako to i radis da bi zadrzala muskarca, to je takodje tvoj problem, ja licno nikad ne bih radila estetske korekcije da zadovoljim nekog drugog, ali nije na meni da sudim o drugima na osnovu toga.

Citat
Tu stvar ne određuje muškarac, već prirodan tok stvari.

Prirodan tok stvari u 21. veku je vrlo subjektivna kategorija i meni se to dopada.

Citat
Svako doba treba da bude proživljeno na određen način, i ne treba se kajati zbog propuštenih prilika.

Meni nekako te reci raznih modernih Dalaj Lama nemaju tezinu ... kad sam bila mala mozda i nisam shvatala kako svi ljudi imaju razlicite zivote i kako jedan model treba da se primenjuje na sve.. onda mozda.. posle navrsene 30. godine zivota i posle mnogo zivotnih iskustava, uglavnom losih, shvatam da to nema blage veze sa zivotom. Tacnije, moze se teziti zivotu po modelu, ali to nikada nikada ne ispadne onako kako smo ocekivali ili se od nas ocekuje.

Citat
Koja je svrha da žena ode "pod nož", ako nije da bi se makar fizički vratila u mlađe doba?

Sta je u tome lose? Jel to coveka cini manje vrednim u ocima sveta? U tvojim ocima? u ocima dzinovske krabe u univerzumu Tsjao ?  Smile

Citat
Čovek (ili Žena) treba da rade na unutrašnjoj lepoti,
Ja kapiram da je ovo istina, u jednom savrsenom sistemu, utopijskom rezimu zivota gde se neguje vrlina i svi smo vojnici etike i besmrtnog bivstva... ajde malo realno ... ono sto cini jedan nas dan je uglavnom sastavljeno sve od materijalnog, od culnog i od poteza/reci. Nemoguce je proziveti jedan celi zivot i pretrcavati ili preskakati momente slabosti, culnog i materijalnog, nemoguce je ograditi se u beskrajnu vrlinu. Ono sto nas cini ljudima je i nasa spoljasnjost, i nasa je, imamo pravo da radimo sa njom sta zelimo, poenta je da se covek dobro oseca. Neko se dobro oseca citajuci stripove citavog zivota, za nekoga je on detinjasti bolid.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.628.0
mob
I-mate 30 Pro
Tradicionalizam u eri plasticne hirurgije,pa ko ne zeli da ide pod noz trebalo bi hitno da poseti psihijatra.....

Najveci problem je sto je to jos uvek,da kazemo nedostupno,prosecnom coveku,a potpuno je neizbezno...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Nemam ništa naročito protiv estetske hirurgije i silikona, ali cenim da ako žena nađe čoveka pored koga će se i sa 30, 40 i 60 godina osećati dovoljno lepom i poželjnom, silikoni joj neće ni trebati.
Moje mišljenje je da mene ne čini srećnom moj odraz u ogledalu već u očima onog koji me voli.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.628.0
mob
I-mate 30 Pro
Brano to si ti....lepo je kad covek moze da kaze tako nesto....ali takvih je malo.... Smile

A i fino zvuci Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Bila sam iskrena, tako i živim...čemu  Smile?
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.628.0
mob
I-mate 30 Pro
Ma sala brano....vidis da samo sto ne krenu teme heklanje u deset koraka.....popravite svoj bmw bez mehanicara... Smile

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.