ovako ljudi otvorio sam hosting na netu registrovo domenu i kada ukucam htpp://...... nadem stranicu a kada ukucam www....... ne mogu nac i jos nesto uploadovo sam podatke na stranicu medutim kada je otvorim ne može se ni jedna slika otvorit bjela kocka i x gore a tekst piše normalno samo nema č,ć,ž, koristim Web Page Maker V2 za pravljenje stranice
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora SerbianFighter (Vreme: 03. Jun 2007, 15:06:54)
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
majstore svaka ti cast ti si jedini koji nesto zna ili drugi nece pomoc a radi tebe sam se samo i registrovao na ovom forumu slike proradile samo imam jedno jos pitanje posto mi je domena .tk a hosting 50webs.com da nisam ja nesto pogrijesio prilikom registracije domene pa ne mogu naci stranicu na www......jer kad idem na hosting ima nesto edit domene u mene nema ni jedne ako može da mi pojasnis
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
buraz imam jos pitanja mozda ces rec da sam caknut ali sam jebiga pocetnik
1.zasto treba domena 2.nisu mi jos nista poslali pa opet ne mogu naci stranicu na www. 3.moze li se staviti ona stvarcica npr stavis sliku a drugi komentarisu kao na bloggeru sto ima 4.znas li mozda neku stranicu gdje ima dosta onih cuda od html kodova 5.treba mi i chat box (stranica) 6ako imadnes strpljenja da citas i odg hvala puno