Listao sam po forumu ali nikako da pronadjem konkretno resenje za moj problem. Naime imam u planu da uradim prezentaciju na kojoj bih pored osnovnog sadrzaja imao, galeriju slika i mogucnost za ubacivanjem vesti. U razgovoru sa jednim projateljem saznao sam da za to vec postoje gotove PHP skripte. Ja sam planirao da to odradim u FrontPage-u koga delimicno poznajem, ali mi je potrebna pomoc gde mogu da skinem neku prostiju skriptu za galeriju i za upload vesti na sajt. Nista vise mi nije za sada potrebno. Pored toga interesuje me nacin kako da to instaliram odnosno ubacim tu gotovu skriptu u moju prezentaciju. Hvala svima na pomoci!
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke. Ivo Andrić
Listao sam po forumu ali nikako da pronadjem konkretno resenje za moj problem.
Proveo si online u trenutku pisanja 10ak minuta.. mnogo si se nalistao.. za to vreme nisi ni frtalj teme mogao da procitas. Da si makar pokusao da procitas top teme.. video bi lepo sta pise.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Moze li mi neko reci kako da podelim HTML stranicu kao na ovom sajtu http://www.cgyellow.com/new/ Na levo zutu, i desnu belu. Kojim tagom (width, height).
Evo na ovom sajtu http://www.rexswain.com/httpview.html ima HTML Viewer, neka ukuca gore link i neka vidi. Ja sam gledao i nisam mogao da se snadjem, da isceprkam ono sto mi je potrebno.
Vidi se kako lepo stub stoji vertikalno i ide na gornju horizontalnu. Samo sto ja ne bi koristio zutu vec neku svetlo zelenu.
На овоме свету могу да кажем што се дешава то није истина...мислим на овоме свету, што бих нагласио..да...пропаганда, што већина кажу, о овоме..није истина.
Moze li mi neko reci kako da podelim HTML stranicu kao na ovom sajtu http://www.cgyellow.com/new/ Na levo zutu, i desnu belu. Kojim tagom (width, height).
Pogledaj source stranice. Desni klik - View source.
Citat
Vidi se kako lepo stub stoji vertikalno i ide na gornju horizontalnu. Samo sto ja ne bi koristio zutu vec neku svetlo zelenu.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj source stranice. Desni klik - View source.
Znam za tu opciju ali mo je blokirana vec duze vreme. Ranije sam mogao na taj nacin da vidim sve tagove odredjene stranice, ali u poslednje vreme ne mogu. Negde u mojem racunaru je neka decekirana. Zato sam i pokusao da vidim sorce na drugi nacin, preko tog sajta kojeg sam naveo.
Ako je obicna tabela, jel mozes da mi izvadis tagove sa te stranice jel zelim da i moja stranica ima slican izgled, samo sto bi ja koristio bledo zelenu.
На овоме свету могу да кажем што се дешава то није истина...мислим на овоме свету, што бих нагласио..да...пропаганда, што већина кажу, о овоме..није истина.
Znam za tu opciju ali mo je blokirana vec duze vreme. Ranije sam mogao na taj nacin da vidim sve tagove odredjene stranice, ali u poslednje vreme ne mogu. Negde u mojem racunaru je neka decekirana. Zato sam i pokusao da vidim sorce na drugi nacin, preko tog sajta kojeg sam naveo.
Instaliraj bilo koji browser
Citat
Ako je obicna tabela, jel mozes da mi izvadis tagove sa te stranice jel zelim da i moja stranica ima slican izgled, samo sto bi ja koristio bledo zelenu.
Ja sam zaboravio da napomenem da nemam pojma oko HTML-a. Nesto sam onako iz dokonosti pljeskao po FrontPage-u, pravio neke glupave prezentacije. Sada imam ozbiljnu nameru da naucim kako se to radi. Hocu da krenem iz pocetka, napravio sam plan sta bih zeleo da uradim, samo sto ne znam kako da to pretvorim u delo. Osecam se ko kuce u liftu, nemojte mi zameriti ali stvarno nista ne kontam. Predlozite mi kako bih mogao da uradim sledece: -hteo bih da napravim sajt jedne mlade sportske organizacije, gde sam jedan od osnivaca. To bi u stvari trebalo da bude jedna prezentacija u kojoj bih imao nesto uopsteno o toj organizaciji, npr. program organizacije, upravni odbor, istorija sporta (u pitanju je ribolovna vestina musicarenje), nesto o musicarskim ribama, takmicenja, sekcije koje su clanovi... -hteo bih da napravim neku tabelu u koju cu jednostavno da ubacujem vesti i desavanja -zatim skriptu pomocu koje ce posetioci sajta slati slike na nasu e-mail adresu, da bi mi prosudili da li je zadovolljavajuca za nasu galeriju ili ne. - naravno galerija u koju bih jednostavno ubacivao slike
nista vise.
Mislim da ovo nije nimalo jednostavna stvar totalni sam pocetnik, znam sta hocu ali ne znam kako da to pretvorim u delo. Pomozite mi, kako da najjednostavnije uradim ovu prezentaciju, sta mi je potrebno....Nerviram se danima, obilazim sve zive sajtove da pronadjem pomoc! Hvala na razumevanju.