Ja ne mogu vise! ona crtica u potpisu ce me ubiti! gotovo! znam da bi vi sad svi rekli samo:"Pa to je jednostavno - obrisi je!" al to je nemoguce! ja je obrisem,i ci idem na ono dugme ~izmeni profil~ i onda kad ponovo pogledam - crtica je ponovo tu! pogledajte u moj potpis i videcete tu crticu a pored nje stoji "Kako me nervira ova crtica!"
pa se pitam ako bi ikako mogli da mi uklonite tu crticu! znam ja da imate jako vaznijeg posla od toga,i znam za svetske probleme,globalno zatopljavanje,ozonske rupe,i to,ali mene iritira ova crtica!
ako je moguce nekako da mi modovi ili admini uklone tu crticu! unapred hvala!
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."