Na tvoje pitanje je odgovoreno u temi Najcesce postavljana pitanja! Preporucujem takodje da procitas pravilnik Burek Foruma jer ces i u njemu na dosta pitanja naci odgovor, Pored toga, citanjem pravilnika imaces prilike da se upoznas kucnim redom foruma. Ovo je default odgovor u slucaju da se pitanje ponavlja.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
......da ne otvaram novu temu........ dakle da li ima malih banera kao u - link - http://forum.burek.com/index.php?action=static&staticpage=8 ...pravilnik,pomoc,najcesce postavljena pitanja(znam da je ovo predugacko, mozda nesto krace ) , lista clanova,tim burek foruma...itd hteo bi da stavim u potpis
« Poslednja izmena: 27. Apr 2007, 00:59:39 od idejan »
Nema ... u principu mogu da napravim, ali nisam pre svega sto je poenta da se ovakve stvari sire po drugim sajtovima, pre svega licnim blogovima i sl... Ali obzirom da ljudi traze.. verovatno cu za weekend napraviti po neki... ako budem stigao... bas sam u guzvi ovih dana...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
ma ok bez opterecenja ja sam to pitao zato meni uvek za oko zapadne baner iz potpisa nekog clana i tu ulazim, a cesto idem u Najcesce postavljana pitanja i ovde, i najneophodniji baner bi bio "pravilnik"
I ja bih volio to da zamjenim sa nekim banerom, kao sto vidite u mom potpisu se nalaze linkovi tog tipa, a i bilo bi preglednije, kad bi bili i takvi baneri!
Stavio sam u svoj potpis link sa rapidshare-a i napisao sta se u njemu nalazi moderator mi je obrisao taj link pod izgovorom da je reklamiranje zabranjeno...!? Ne znam koga sam ja to reklamirao, ali znam da je taj link mnogim ljudima bio zanimljiv. Ne vidim razliku izmedju linka ka fajlu sa rapidshare-a i linka ka drugim stranicama na Bureku koje sadrze odredjene podatke ili neke linkove ka drugim sajtovima. Ocekujem odgovor.
Stavio sam u svoj potpis link sa rapidshare-a i napisao sta se u njemu nalazi moderator mi je obrisao taj link pod izgovorom da je reklamiranje zabranjeno...!? Ne znam koga sam ja to reklamirao, ali znam da je taj link mnogim ljudima bio zanimljiv. Ne vidim razliku izmedju linka ka fajlu sa rapidshare-a i linka ka drugim stranicama na Bureku koje sadrze odredjene podatke ili neke linkove ka drugim sajtovima. Ocekujem odgovor.
Ako bas zelis, ti stavi link ka tom postu na bureku. To je dozvoljeno. Rapid ne.
Ne vidim razliku izmedju linka ka fajlu sa rapidshare-a i linka ka drugim stranicama na Bureku koje sadrze odredjene podatke ili neke linkove ka drugim sajtovima.
Ako zaista ne vidis, ma sta ti ja rekao, to se nece promeniti.