Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB (Simpload File Not Found)
Moj potpis zadovoljava sve kriterijume i ovo je vec drugi put kako ga brisete... Prvi put je izbrisan jer je bio 0.2kb veci od dozvoljenog... a sad, pojma nemam zasto... Volio bih da znam, zasto...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Bez obzira... Ne vidim razlog da mi brises link i pises kako mi slika prelazi maximalnu velicinu... Pola moderatora ti ima potpis veci od dozvoljenog a ti meni brises potpis, prvi put zato sto je bio 0.2kb veci a sad zato sto host nije radio pola sata... Stvarno nije u redu...
Bez obzira... Ne vidim razlog da mi brises link i pises kako mi slika prelazi maximalnu velicinu...
Not found slika koju host prikazuje jeste veca.
Citat
Pola moderatora ti ima potpis veci od dozvoljenog a ti meni brises potpis, prvi put zato sto je bio 0.2kb veci a sad zato sto host nije radio pola sata... Stvarno nije u redu...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pola moderatora ti ima potpis veci od dozvoljenog a ti meni brises potpis, prvi put zato sto je bio 0.2kb veci a sad zato sto host nije radio pola sata... Stvarno nije u redu...
Ok... bio je veci ali samo privremeno... Nisi morao link da mi izbrises... Sva sreca pa sam imao sliku na HDD-u..
Gde konkretno na slici pise da je privremeno? Tvoj potpis je tvoj problem. Vec je YTP-u bila takva situacija i ja sam mu obrisao sliku. Ako hocete da radi koristite iole ozbiljnije hostove a ne to djubre.