Obrisana mi je slika u potpisu,a dimenzije su ispostovane,veca je od norme za samo 6kb. Zar se nije moglo preci preko toga (u pitanju je zanemarljiva razlika)?
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Takodje... postoji upustvo kako smanjiti sliku... ovde:
Na tvoje pitanje je odgovoreno u temi Najcesce postavljana pitanja! Preporucujem takodje da procitas pravilnik Burek Foruma jer ces i u njemu na dosta pitanja naci odgovor, Pored toga, citanjem pravilnika imaces prilike da se upoznas kucnim redom foruma. Ovo je default odgovor u slucaju da se pitanje ponavlja.
Obrisana mi je slika u potpisu,a dimenzije su ispostovane,veca je od norme za samo 6kb. Zar se nije moglo preci preko toga (u pitanju je zanemarljiva razlika)?
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ajde da ne otvaram novu temu pitacu ovde,upravo sam ubacio userbarove i to animirane ali jedan je 83kb,a drugi 200 i nesto kb,koliko je bese dozvoljena velicina jel 20kb.Dal da brisem odmah jer da mi neko ne obrise i ovaj ceo diplomski rad sa korisnim linkovima pa cu da se ubijem