Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 17:54:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Postujte neki svoj email  (Pročitano 845 puta)
03. Okt 2005, 00:38:57
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 128
Da li imate neki email koji ste dobili (ili poslali) a podelili biste ga sa ostalima?

Da ja počnem prvi. Ovo je mail koji sam dobio od jednog dobrog druga iz gimnazije. On je sada uBosni pa je malo poprimio njihov kako jezik, tako i mentalitet...

----- Original Message -----
From: ypa3acbe
To: srle m
Sent: Friday, February 11, 2028 12:00 AM
Subject: bajro sherif sa sivljeg zapada

.......znas kad u katedrali parok vikne, ......>>Pokajte se pizda vam materina<<
a onda se svi fol trznu, ustanu i kazu, tiho, nako svako za sebe.......>>moj grijeh, moj grijeh, moj preveliki grijeh<< ........e tako i ja ponavljam vec dugo kad god  se sjetim ti se moram javit, jebo te rajfeslus.
......nista me ne pitaj, palim kompjuter svakih 15 dana. Ne mogu da stignem nista jebo te limun. A povrh svega jos i ovo novo ledeno doba. Eto planiro sam cijele godine da cu doc do panceva i na R.E.M. al me zjebali neki ljudi zli, i evo moram ti se sad vako javit, jos mi je SFOR bio zaplijenio HDD pa sam bio raskompujterizovan. Sad je sve dobro.
....vako.. jos koji dan imam dvadeset cetli godine i idem u tleci lazled EF u IS ostalo mi jos 6 iz tlece i cijela cetvrta, ucim pomalo da mi nebi naskodilo, glavni sam knjigovodja u DP"Dijamant"-u i vodim knjige ko sto je metuzalem vodio, imam jedan  mjesec radnog staza, dosta, neka senilna baba otisla u penziju i meni ostavila 1001 gresku pred zavrsni obracun, oci mi ispadose, pravim program za knjigovodstvo nebil si olakso muke i ustedio 7hiljada, usput sjecem staklo i ugradjujem na objektu, utom mi prodje pola dana, do jeno 6 PM. Nahranim se. Onda malo zavrnem glavu da mi se nos malo povrati posto je cijeli dan visio a jos se nije bas prifatio za lobanju il se ja tripujem da oce da mi otpadne. Utom 7 PM. do 9 ucim efektivmo 1 sat, onda il odem napolje il naravno crtam, il dizajniram, il projektujem, il modeliram- pravim biste ako ko oce nek dodje u sarajevo da ga uradim u betonu za sva vremena tacno u milimetar, il sviram gitaru, il citam knjigu il trazim gresku il sve ostale zajebancije sta mi padnu na pamet i na kraju moram malo i prebacit da nisam umoran. A ja bi htio sve to svaki dani i tako krenem i skontam da ote ljubavi nema nista. Kad smo vec kod ljubavi, ljubavi nema, samo kolko je potreno za fizioloske potrebe, a i toga da se zazelis. I tako mi prolazi zivot jebo ga pas svaki jebeni dan isto i isto i isto, samo sto naravno ne crtam i ne pravim duplikate. U ovoj bosni se stalno prica o nekakoj temi, kako bi je nazvo,  "pasivnos u omladine", kao nesto smo rezignirani. Al, mozda sam ja lud al meni je opet zanimljivo, da me stavis u prazan spajiz meni bi opet bilo zanimljivo  Kako kod vas, zajebanjcija?

Ej onaj sajt vam je odlican, da ti kazem, jos nisam upozno nekog ko je napravio bolji, dobro, sebe nisam moro nesto posebno ni da upoznajem, sala, ozbiljno je dobar. Nije ko Yahoo al je za svaku pofalu, ako ti ista znaci ova kritika nastavi s razvojem. I ja ovijeh dana ocu da prebacim onaj sto sam radio i doradjivo na neku jednostavniju adresu tipa www.------------.ba il tako nesto.

eto reci , dokle si kako s kil/cim, zbog cega lokativ i ostali padezi
pozdravi tamo, recimo janjaru ako ga vidis jebo ga pas nisam ga cuo 1010 godina a on valjda jos nije naucio koristit kompjuter pa otezava komunikaciju.    eto ja zivio

aj jahvi se opet

respect

« Poslednja izmena: 03. Okt 2005, 00:41:38 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Superstar foruma

Званични Лоодак ::Бурек:: Форума

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 78747
Zastava Beograd
mob
SonyEricsson k800i
ovaj mi je omiljeni  Smile Smile Smile

Welcome, DachaArh!

Your username is:  DachaArh, and your password is ******

You may change it after you login by going to the profile page, or by
visiting this page after you login:
http://forum.burek.com/index.php?action=profile

Regards,
The Burek :: Forumi :: Team.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 17:54:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.