Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jun 2025, 19:24:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Postovanje  (Pročitano 5189 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia 
gb
« Poslednja izmena: 30. Jan 2013, 00:27:39 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
Ne poštuješ ti u tom slučaju njega lično, nego ideju da je kulturno i ispravno tako sa njim postupati...
Still, respect.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 24.0.1312.56
Ne poštuješ ti u tom slučaju njega lično, nego ideju da je kulturno i ispravno tako sa njim postupati...

Krajnost je jedno a drugo je trola,bus i ostale gluposti.Postovanje nije ustati starijem??? Rekose kultura je ustati starijem,Ok...ko nas uci kulturi? Zasto slusamo kulturu od Koga?Na kraju nas uce kome treba ustati iz kulture,vjerujem kako postoje razlike pa nije isto ustati  Nama iz kulture ili starijim Kinezima,jer Nas postujemo iz kulture ali za kineze ona nas stvar zaboli pa makar crkli u busu,svakako nisu ljudi.Kulturi nas uce oni koje zelimo slusati,samim tim njih pomalo postujemo,jer svako od nas je toliko drzak da kaze kako samog sebe jedino postuje ili narcis divni.
Neko zeli ideju koga postovati jer previse Nas nikoga ne postujemo...na kraju zavrsimo kao sveznajuci koji nikoga ne postuju i koje niko ne postuje.

Imao sam svoju kancelariju i referente...dopizdilo /vec ranije pisao/,ali lijepo je cuti te ljude na funken i dan danas,biti kum nekima,sjediti sa njima i biti prijatelj.Ja njih postujem, jer su svi bili stariji od mene a prihvatili me kao sefa tada i kao prijatelja i dan danas.
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Na kraju nas uce kome treba ustati iz kulture,vjerujem kako postoje razlike pa nije isto ustati  Nama iz kulture ili starijim Kinezima,jer Nas postujemo iz kulture ali za kineze ona nas stvar zaboli pa makar crkli u busu,svakako nisu ljudi.
Mene su učili da ustajem starijima u busu... i da im persiram... Nisu mi objašnjavali zašto, već samo kako... i to danas i radim jer znam da je ispravno. Ne znam šta znači ovo za Kineze, verovatno neka metafora (?), ali su me učili da tako postupam sa starijima... bez obzira koje su rase, nacionalnosti ("deda, daj ličnu kartu da vidim da li da ti ustanem ili ne?" WTF?), pola, imovinskog stanja...
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 24.0.1312.56
Vidis i mene su ucili isto ajde ustani kada vidis stariju osobu,zatim udje ciganka stara do bola.Svi smo raja i ista generacija medjutim niko od njih ne ustaje,ustadoh ja.Valjda kultura, a rasa i boja koze manje bitno.Sutradan manja zadirkivanja u skoli kako sam ustao ciganki i elem odustao u tim godinama ustajati ciganki ili ciganinu.Gdje je tu kultura? Znaci niko ne ustaje ciganinu a svi imaju dovoljno kulture da prepoznaju kako je strasno star/a,zbog cega kulturno prosvjeceni ljudi ne ustaju ciganki u busu...jer istu ne postuju.To pojedincima znaci kao ustupiti mjesto psu umjesto covjeku........Mislim da kulturno ponasanje je usko vezano sa postovanjem i onoga koga postujemo zasluzuje nasu kulturu.Pricao sam generalno o kinezima ali eto tekst posvetio ciganima jer su nam mnogo blizi od kineza.

Ovo oko dida i baba nisam bas razumio...vjerujem kako je naka metafora...

...........................

Ljudi u braku kazu kako se postuju.Vjerujem da imaju i kulturu jer to je uzajamno povezano.A zatim pomislim kako takav brak ne bih zelio imati...
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia Luvmya 520
Postovanje je urodjeni stav prema sebi ili svojoj okolini i nemoze biti "zasluzeno" ili "steceno".
Iz svih komentara se kristalno jasno vidi verovanje da se nepostovanje moze zasluziti ili steci, a ne postovanje.
Postovanje je default koji samo moze da se iz ovog ili onog razloga izgubi.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12

...........................

Ljudi u braku kazu kako se postuju.Vjerujem da imaju i kulturu jer to je uzajamno povezano.A zatim pomislim kako takav brak ne bih zelio imati...
Onaj gde se postuju ili onaj gde samo pricaju da se postuju?  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Una bella idea dove si svi postuju...prakticno komunizam Smile
Zasto svi ljudi prodaju m... pod bubrege,daj da budemo ono sto jesmo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
Imao jedno lepo predavanje u prvoj godini faksa iz razvojne psihologije. U njemu nam je profesorka lepo obrazlozila tri faktora uspesne veze a ta tri faktora su strast, bliskost i postovanje. Sad, tu postoje kombinacije pa je tako samo strast ljubavnicka veza, bliskost i postovanje bez neke strasti vise prijateljska veza itd.

Uglavnom, ne vidim to kao ideal, sasvim je normalno da dve ozbiljne i zrele osobe imaju i postovanje ako su vec u vezi/braku i ako je to nesto ozbiljno a ne samo usputno...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jun 2025, 19:24:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.