Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 00:57:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Postojanje Boga  (Pročitano 37470 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens m45
E citao sam malopre Davincijev kod i ima deo kada se okupljaju u IV veku da rasprave o tome da li ce Isus imati bozanski ili ljudski status.I vrlo tesnom vecinom on postade Bog...A ima i objasnjenje zasto ima samo 4 jevandjelja.Sva druga (a bilo ih je mnogo ) su u nekim tackama odstupala od toga da je Isus bog pa su zato zaplenjena i spaljena.Zadrzana su i prihvacena samo ona koja su ispunjavala sve uslove...
IP sačuvana
social share
Skromnost je moja vrlina!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Urke

Zar ti je bio potreban DaVincijev kod, e da bi skvatio kako je biblija, knjiga, napisana kao i sve ostale knjige. I to, jako lose napisana. Svakodnevno to pokazuje, i u brezbroj primjera - prirodno ustrojstvo stvari!

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens m45
Nije meni bilo potrebno da procitam tu knjigu samo hocu da kazem da i ona upucuje na iste zakljucke.
A da je Biblija lose napisana, nije.Ona je jedna od najsavrsenijih knjiga (kao sto je crkva jedna od najsavrsenijih institucija)
i osnova marketinga.U njoj se upotrebljavaju hiljade prostih ali efikasnih psiholoskih trikova(kao i u celoj religiji).
Mozes da kazes da je nemoralno, neposteno, nepravedno i uzasno nisko napisana ali da je odlicno napisana i da sluzi svrsi mnogo bolje nego sto se dalo ocekivati nemoj da porices.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Urke

Eto, vidis, to znaci, ne poznavajuci stvari - lamatati krilima!

Biblija, kao knjiga, kao, dakle, kontakt, a sa sirokim narodnim masama, nikada nije ostvarena. Svestenstvo je bilo spoj biblije sa sirokim narodnim masama. Kada bi jedan zdravi seljacic sa rumenim obrascicima procitao bibliju (a sto je skoro nemoguce), ona ne bi imala nikakve samse. Evo, usudujem se tvrditi da ni ti nisi procitao bibliju. Novi zavjet je jedna, zaista, lose napisana knjiga. Ko da je pisana - nogom! Zato ti predlazem da ga procitas. No, dok ga budes citao, ako ga budes citao, neka te ne napusti ona kriticka misao - sta bi pomislio jedan zdravi seljacic rumenih obrascica!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens m45
Ne znam za seljacica ali nemoj da blatis bibliju kao dobar marketinski potez.A usudio si se tvrditi pogresno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Gdje sam ja to tvrdio kako je biblija los marketinski potez? Ja sam govorio kako bi biblija ostala potpuno nepoznata sirokim narodnim masama, i potpuno bez uticaja na iste, e da se svestenstvo nije potrudilo da im je prepricava i prenosi - nebrojeno puta! Isto kao i danas. Medu sirokim narodnim masama, istina i biva - ono sto im se najvise puta i ponovilo!

Urke, burazoru, nemoj, zato, da tvrdis kako sam ja tvrdio pogresno  - porasce ti nos! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens m45
Urke
Evo, usudujem se tvrditi da ni ti nisi procitao bibliju.
Pa zato nemoj tvrditi da sam ja tvrdio da si ti tvrdio nesto pogresno i pritom pogresio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nema boga,sve je to samo energija.Ljudi kada se mole emituju energiju,ona im se vraca.To je isto kao i meditacija,i sl.rituali...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Urke, burazoru,

zaista si u pravu, sa tim, kako sam ja tvrdio da ti nisi citao bibliju, a da nisam mogao imati uvid u isto. Sto jes, jes! Posto, u nasim diskusijama, validni argumenti odnose pobjedu, ja se onda moram sloziti kako nisam trebao tvrditi tako nesto. No, ti si, onda, mozda, trebao mene uputiti na ovo isto, a ne ici u nove neargumentovane tvrdnje.

Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Bice Bolje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1830
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E citao sam malopre Davincijev kod i ima deo kada se okupljaju u IV veku da rasprave o tome da li ce Isus imati bozanski ili ljudski status.I vrlo tesnom vecinom on postade Bog...A ima i objasnjenje zasto ima samo 4 jevandjelja. Sva druga (a bilo ih je mnogo) su u nekim tackama odstupala od toga da je Isus bog pa su zato zaplenjena i spaljena. Zadrzana su i prihvacena samo ona koja su ispunjavala sve uslove...
Nisu spaljena.
Čitao sam.
IP sačuvana
social share
Bice bolje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 00:57:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.