Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Posto su proterali Srbe, ustase prelaze na Jevreje...  (Pročitano 7635 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
hrvati stvarno genocidišu evo i danas govore razbit ćemo brazil i brazilska manjina se u hrvatskoj osjeća ugroženo. kad će već jednom prestati njihovo genocidisanje, oni sve ugrožavaju
pa moraju se stalno dokazivati da su ustase i dobre sluge vatikanu.Inace? Smile
Vatikan ce reci celom svetu istinu da su hrvati pokatoliceni Srbi.
Nema goreg coveka od bivseg Srbina! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
vuk je od tebe duplo pametniji  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hrvati stvarno genocidišu evo i danas govore razbit ćemo brazil i brazilska manjina se u hrvatskoj osjeća ugroženo. kad će već jednom prestati njihovo genocidisanje, oni sve ugrožavaju
pa moraju se stalno dokazivati da su ustase i dobre sluge vatikanu.Inace? Smile
Vatikan ce reci celom svetu istinu da su hrvati pokatoliceni Srbi.
Nema goreg coveka od bivseg Srbina! Smile

samo me jeb.. to što su srbi tako dobri i sve a nitko ne želi s njima, odoše crnogorci a i kosovo će uskoro. to je sudbina nesvaćenih umjetnika napušteni i ostavljeni od svih
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 148
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Kakav primitivizam, kakva zatucanost i zaluđenost se ovdje može pročitati!

Nisam nikakvi nacionalista, ljude cijenim prema kvalitetama i osobinama, ali mnogi bi se ovdje morali duboko zamisliti nad samim sobom, pa tek onda nad uzrocima i posljedicama rata koji je stvorio 2,5 mil izbjeglia i prognanih i 250.000 ubijenih i nestalih ljudi. Naravno, ako sami uopće imaju volje i snage sami sebi priznati istinu, koja je za neke vrlo gorka! Na kraju izvući i poneku pouku za budućnost....

Stvarati velik "slučaj" od jednog marginalnog ispada skinheadsa, to može samo krajnje nedobronamjera i vrlo tendenciozna osoba!
U Hrvatskoj godinama mirno žive čitave generacije ljudi, pripadnika raznih nacionalnih manjina, posebno na području Slavonije: Česi, Slovaci, Talijani, Mađari, Ukrajinci, Rusini i ostali. Hrvatsku su prihvatli kao svoju domovinu, i nikad im se u povijesti nije ništa lošega dogodilo. Do posljednjeg rata, kada su i oni bili napadnuti i protjerivani, zna se od čije strane..

Moj dobar prijatelj s faksa, porijeklom Srbin, također se borio u redovima HV, protiv svojih "sunarodnjaka". Brat mu je bio i ranjen, srećom bez večih posljedica...
Kad i ako jednom sami sebi odgovorite na pitanje: kako to da je Srbija i Beograd jedini glavni grad u Europi koji su bili bombardirani nakon WWII ?!?! Pa nije VALJDA da je čitav svijet u krivom, samo Srbija uvijek u pravu? Bit će ipak da nešto smrdi u srpskoj politici koja je vođena 90-tih? Tko je to natjerao na raskol SKJ i raspad Yu? Mitige "naroda"? Krvavi ratni pohodi? CG samostalnost? Gubitak Kosova? Za sve to kriv je netko drugi? Ustaše vjerojatno? Ili ipak možda samo nečija zaluđenost velikosrpskim idejama?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
e Mario niko ne kaze da je nasa politika bila dobra, koliko mogu da vidim i danas su stvari dovoljno lose

a jel znas ti onu: grickao si * lepi Mario  dobio si * lepi Mario raduj se sada ti Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Apple Iphone 5
Kakav primitivizam, kakva zatucanost i zaluđenost se ovdje može pročitati!

Nisam nikakvi nacionalista, ljude cijenim prema kvalitetama i osobinama, ali mnogi bi se ovdje morali duboko zamisliti nad samim sobom, pa tek onda nad uzrocima i posljedicama rata koji je stvorio 2,5 mil izbjeglia i prognanih i 250.000 ubijenih i nestalih ljudi. Naravno, ako sami uopće imaju volje i snage sami sebi priznati istinu, koja je za neke vrlo gorka! Na kraju izvući i poneku pouku za budućnost....

Stvarati velik "slučaj" od jednog marginalnog ispada skinheadsa, to može samo krajnje nedobronamjera i vrlo tendenciozna osoba!
U Hrvatskoj godinama mirno žive čitave generacije ljudi, pripadnika raznih nacionalnih manjina, posebno na području Slavonije: Česi, Slovaci, Talijani, Mađari, Ukrajinci, Rusini i ostali. Hrvatsku su prihvatli kao svoju domovinu, i nikad im se u povijesti nije ništa lošega dogodilo. Do posljednjeg rata, kada su i oni bili napadnuti i protjerivani, zna se od čije strane..

Moj dobar prijatelj s faksa, porijeklom Srbin, također se borio u redovima HV, protiv svojih "sunarodnjaka". Brat mu je bio i ranjen, srećom bez večih posljedica...
Kad i ako jednom sami sebi odgovorite na pitanje: kako to da je Srbija i Beograd jedini glavni grad u Europi koji su bili bombardirani nakon WWII ?!?! Pa nije VALJDA da je čitav svijet u krivom, samo Srbija uvijek u pravu? Bit će ipak da nešto smrdi u srpskoj politici koja je vođena 90-tih? Tko je to natjerao na raskol SKJ i raspad Yu? Mitige "naroda"? Krvavi ratni pohodi? CG samostalnost? Gubitak Kosova? Za sve to kriv je netko drugi? Ustaše vjerojatno? Ili ipak možda samo nečija zaluđenost velikosrpskim idejama?
E znam da vi Hrvati vise od svega volite da se pravite u isto vreme pametni i blesavi.
Jesi ti cuo za lobiste ili stvarno mislis da politika Bele kuce se kreira prema "svetskoj pravdi?"
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

tra la la

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 448
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
SonyEricsson K310i
skinsa i svakakih budala ima svuda, a židove su oni proterali još za vreme II svetskog rata.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a ovaj rabin je napadnut gdje? u čileu? a židovska općina u zagrebu u palmotićevoj? šta tamo rade teletabisi?
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
E znam da vi Hrvati vise od svega volite da se pravite u isto vreme pametni i blesavi.
Jesi ti cuo za lobiste ili stvarno mislis da politika Bele kuce se kreira prema "svetskoj pravdi?"

A tko je lobirao ako smijem pitati?
Nadaleko poznati i super močni šiptarski lobi? Ili možda mi? Ili megalomanske naftne kompanije, sve zbog vaše nafte...?
Ili tko, štrumfovi...?
Očito ste se zamjerili nekim strašno važnim svjetskim organizacijama, a ni krivi ni dužni....  Smile

Ovo ostalo neću ni komentirati, samo nepravedno je da takve dvije narkomanske budale iz mog glavnog grada uopće imaju moć uzrokovati ovakve razgovore. Nije da puno treba...
IP sačuvana
social share
Creature of the night...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hrvati su stari europski narod koji je uvek bio pun razumevanja osobito za svoje susede pravoslavne vere. to je predivan narod hipi orjentacije doista...

e, ovo ko da sam ja napisao. al hajde, ne moze sve jedan da napise. Al moram da dodam da Hipije veoma cenim, kao na primer Joe Cokera i Misu Kovaca od stranaca a na Balkanu Jevrema Brkovica, koji je u slobodnom vremenu Predsednik "Dukljanske akademije", maili moj. To ti je nesto kao Akademija Braca Karic, samo malo gore. Izmedju bezbrojnih genijalnih ideja, ovaj Akademik je izmislio i to da je on "pravoslavni crnogorac sa elementima katolicanstva". Sto bi narod reko cisti ustasa, nema sta, iliti ustasa sa pedigreom. U, jebo te.
« Poslednja izmena: 24. Jun 2006, 11:00:10 od gonzales »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.103 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.