Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 23:44:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Post expres  (Pročitano 1519 puta)
06. Sep 2008, 17:42:40
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Nisam znao gde da postavim ovu temu pa sam odlučio da bude ovde ( nek moderator promeni ako nije na dobrom mestu ). Treba mi za visu izvod a rodjen sam u Prokuplju. Sad sam na Virtuelnom maticaru na sajtu prokuplje.org.yu poslao zahtev za izvod i treba da mi stigne za 2-3 dana. E posto meni to treba za ponedeljak ( eventualno utorak) a danas  i sutra se ne racuna u tih 2-3 dana jer je vikend ne znam da li ce doci na vreme. Prometio sam da je moguce poruciti i preko post expresa. Sad me zanima da li neko zna kako to funkcionise. Znam da postoji opcija danas za odmah gde se nesto isporuci u roku od 3 sata.  Ako bude trebalo poslacu novi zahtev ali ovog puta preko post expresa i jel to znaci da ce oni sve da srece a ja cu samo morati da platim kad mi izvod stigne? Znam da treba da se zove neki broj telefona. Da li je neko vec nesto poruciovao preko post expresa pa da mi kaze kako to ide. Unapred hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Post express bi trebao da dostavi u roku od jednog dana, a posto ce porudzbina biti obradjena tek ujutro, poslana u roku od par sati, mozda ce da dodje navece... najbolje bi bilo ako imas nekoga da izvadi u ponedeljak i posalje autobusom... Ako ne... nazovi njihov call centar  (011-3-607-607) i u obrascu navedi da je potrebna isporuka u tok dana...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Pa znam, ali nemam pojma koja je adresa opstine Prokuplje. Valjda ako ja posaljem opstini zahtev da mi izvod iz maticne knjige rodjenih dostave post expresom, zar ne bi trebali oni da zovu i salju a ja samo da primim i platim? Pa sigurno je neko nekad nesto narucivao post expresom pa da mi kaze kako to funkcionise. Zvacu ih ja u krajnjem slucaju u ponedeljak da ih pitam, ali voleo bih da mi neko kaze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 23:44:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.103 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.