У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
Ne slazem se duse nikako :!:to nas ne opravdava bez obriza na okolnosti one ne skidaju i ne oslobadjaju nas odgovornosti Igorxxx govori o onome sto ja zelim da izbjegnem jer cemo na taj nacin uvijek biti taoci spostvene proslosti i necemo se od nje odmaci i necemo moci stvoriti dovoljno prostora i vremenske distance za hladnokrvno posmatranje stvari i racionalizaciju ucinjenog
Према коме да имамо обзира кад је у питању Сребреница?
Каквог бре обзира? Од '92 они харају и кољу све што је српско и кад после пар година добију преко пичке онда куку леле драма зли Срби... Па шта је требало да пустимо да нас кољу и касапе којекакве наказе од муџахедина до 2995. године? Како су сејали тако су и пожњели. А ако им је заиста стало до истине и осуде правих криваца, потражиће их међу својима.
Пошто ми се брише порука на оном глобалнијем и официјелнијем политичком форуму, у коме сам питао на теми о Сребреници према коме треба да имам обзира, исто питање постављам овде, свима.
Према коме да имамо обзира кад је у питању Сребреница?
Вољан сам доказати да било какви обзири и саосећање воде према "суочавању" и у крајњој линији према правдању неправедних и ничим изазваних санкција и агресија према Србији. Јер ако су неки Срби чинили злочине, онда је оправдано да "коњица", односно "плаве блузе" онако каубојски улете и масакрирају нас Индијанце... Е па неће да може, што се мене тиче.
NO REMORSE
Vidi...da ti kazem nesto... gore na Politici~Geopolitici donekle i mozes da prosipas te fore o indijancima i plavim bluzama i slicnim forama... Ovo je Srpski Nacionalisticki Forum...nije ni kineski ni indijanski. Jedva smo se moje kolege i ja izborili da Ustase i Balije oteramo sa ovog podforuma i u tome smo 90% uspeli, da bi sad ti i tebi slicni fantazeri dosli da ga kontaminirate svojim fantazijama. Ja ovde, na ovom podforumu to necu dozvoliti, budi siguran u to...