Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Обзир према коме?!  (Pročitano 1501 puta)
23. Jun 2008, 11:38:15
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Пошто ми се брише порука на оном глобалнијем и официјелнијем политичком форуму, у коме сам питао на теми о Сребреници према коме треба да имам обзира, исто питање постављам овде, свима.

Према коме да имамо обзира кад је у питању Сребреница?

Вољан сам доказати да било какви обзири и саосећање воде према "суочавању" и у крајњој линији према правдању неправедних и ничим изазваних санкција и агресија према Србији. Јер ако су неки Срби чинили злочине, онда је оправдано да "коњица", односно "плаве блузе" онако каубојски улете и масакрирају нас Индијанце...
Е па неће да може, што се мене тиче.

NO REMORSE
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
pa treba razlikovati ono sto ces misliti u sebi i ono sto mozes da kazes u javnosti  Smile nadam se da nije previse uvijeno Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ја разликујем интернет форум и кафану од јавности типа телевизије, парламента...
Као, уосталом, што би требало да постоји разлика између локалних/кабловских телевизија, медија са "националном" покривеношћу и тзв. јавног сервиса.
А овде не видим што не бих могао телетабису рећи да је телетабис.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mozda ce taj "teletabis" nekad biti nesto pa ces mu ti ili neko drugi pasti na pamet  Smile kafana je vec nesto drugo Smile
tamo ako kazes da ne mrzis sve ostale osim Rusa dobijes batine Smile Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
mozda ce taj "teletabis" nekad biti nesto pa ces mu ti ili neko drugi pasti na pamet 

Ма само нека изволи. Мени су објављивали име и презиме, адресе, бројеве телефона и слично на неким форумима, и слали приватним порукама, и нико од "јунака" да ми наврати на вињак!
Уосталом, не знам што браниш Ру Станисалвсса и Чанковог муњлајта наводницима. Они су доказани телетабиси, само тако Smile

Citat
kafana je vec nesto drugo
tamo ako kazes da ne mrzis sve ostale osim Rusa dobijes batine

Принцип рада кафане и овог форума је веома сличан. Једина разлика је што су овде батине само вербалне Smile

Дакле, тамо где је озбиљнија јавност, задржавати се на кратким констатацијама, без икаквих емоција. "Данас је 345.678.218,56 година прошло од заузимања Сребренице, после чега је дошло до покоља које је, по много чему споран, Хашки трибунал прогласио за геноцид". Тако некако у 35 минуту дневника.
А овде где је мање формално, треба показати манекенима Сребренице шта мислимо о њима.

Негде у четвртом веку после Христа, окупе се високи представници нове државне религије да разговарају о питањима своје вере. И ту извесни Никола млатне извесног Арија у стомак, тако да је овај касније издахнуо. Касније је Николино учење превладало, демократски - огромном већином. А Никола је постао Свети Никола. Толико о култури дијалога Smile
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
pa uvek su Nikole bile zajebane Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Пошто ми се брише порука на оном глобалнијем и официјелнијем политичком форуму, у коме сам питао на теми о Сребреници према коме треба да имам обзира, исто питање постављам овде, свима.

Према коме да имамо обзира кад је у питању Сребреница?

Вољан сам доказати да било какви обзири и саосећање воде према "суочавању" и у крајњој линији према правдању неправедних и ничим изазваних санкција и агресија према Србији. Јер ако су неки Срби чинили злочине, онда је оправдано да "коњица", односно "плаве блузе" онако каубојски улете и масакрирају нас Индијанце...
Е па неће да може, што се мене тиче.

Ovo se moze posmatrati iz barem dva ugla jedan je ako na to na sam cin oslobadjanja Srebrenice gledas iz samo onog dijela koji se odnosi na tih 7 dana pakla i na ono sto se za to vrijeme desilo onda se govori samo o zlocinu i o onome sto se za to vrijem desilo
A to je nesto strasno  nesto sto nama Srbima ne ide u cast ide nam na dusu
To je nesto sto ce postati dio nase istorije to je nesto sto ce ostaviti tragove na buducim generacijama  i pokazace kao cemo se prema tome odnositi
DA bismo o tome govorili moramo se prvo suociti sa onim sto se tamo desilo zasto se desilo ali ne ici u smijeru da opravdavamo bezumlje  nasih protivnika nasim bezumljem da to ne pravdamo sa onim rijecima kojim se samo oni koji se sa tim ne mogu suociti i oni su to nama radili

Drugi je ugao uzrok i posledica a o njemu si i sam nesto rekao pa necu ponavljati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
UNIX
Browser
Opera 9.50
mob
Ericsson T28
Sve gdje stradaju nevini ljudi ja ću uvijek osuđivati.

Ne spadam u one ljude koji jedno misle a drugo govore!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
spadas samo ne znas Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
To je nesto sto ce postati dio nase istorije to je nesto sto ce ostaviti tragove na buducim generacijama  i pokazace kao cemo se prema tome odnositi

Па оставимо најзад нешто историји да процени. Ако не Сребреницу, било шта... Не мора се све злоупотребљавати у дневно политичке сврхе. Као ови градски пајаци укиунли улицу АВНОЈ-а и дали Ђинђићу. На страну што је можда рано да убијени премијер "има" улицу, али како ће после исти причати о антифашизму, или кукати, баш тако кукати, што истог нема код нас... Smile

Некада сам четовао са људима из бивших република, јаху и тако то... Упознам једну жену која је Сарајка, вероватно мешавина муслимана и Хрвата. Каже, кад је Сарајево било опседнуто слапа је на 40 килограма. Мени је ње стварно био жао, разговарали смо о томе, иако нисам осуђивао срспске захтеве... То је било неке 2000. Онда падне Милошевић, оборе га, и то углавном они националнији... И онда испливају неки "хуманитарци" типа Соње Бисерко и Биљане Ковачевић Вучо. А углавном их није нигде било раније. Она луда Наташа Кандић се и раније ангажовала за своје циљеве, признајем.
Е тим бабускерама Србија никада не може бити довољно кажњена. Али нису само оне проблем. Па јасно је да то Американци покушавају да оправдају своју политику. Како знам? Саплели су се у Ираку. Прво су причали како је Садам имао везе са Ал каидом, хемијско оружје... Испостави се да ништа од тога није тачно. Онда нео-кон "генијалци" изјаве: "Нема то везе, свет је боље место без диктатора, Садам је био гори од Хитлера, употребљавао је хемијско оружје против свог народа."
То је та игра на емоције која се не сме дозволити чак и да је све изнето појединачно тачно, а у овом случају два од три исказа су тачни.

И због свега тога стидећу се Сребренице ако
1) се Монголи буду стидели Џингис Кана, или
2) ако Наташа Кандић поједе нарамак сена...

Док се не испуни један од два услова нема стида, нема емоција...
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.