Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poslovi iz snova: grlitelj pandi i degustator čokolade  (Pročitano 1109 puta)
01. Sep 2016, 23:57:14
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Browser
Mozilla Firefox 48.0
Poslovi iz snova: grlitelj pandi i degustator čokolade

Dosadilo vam je da sedite u dosadnoj kancelariji i brojite godine do penzije?

Ovi poslovi ne donose materijalno bogatstvo, ali su toliko zabavni, neverovatni i maštoviti, da bi u njima mnogi mogli da "pronađu" sebe.

Pogledajte šta se sve našlo na listi 9 najboljih poslova ikad:

1. DEGUSTATOR ČOKOLADE

Brojne fabrike čokolade u svetu zapošljavaju degustatore koje dobro plaćaju. Figura im verovatno nije na primarnom mestu, ali uz takav posao, koga je briga?

2. OSOBA KOJA TESTIRA PLAŽE

Da, dobro ste pročitali. Jedan lifestyle časopis iz Švedske tražio je ljude koji će testirati plaže i dodatne ponude koje luksuznija mesta nude (bar, masaže, ležaljke), kako bi čitaocima iskreno prepričali svoje utiske i predložili najbolje plaže za njihov odmor.

3. DADILJA ZA MACE

Cat Cafe danas postoji u nekoliko zemalja, a mace koje tamo "rade“ (spavaju, šetaju se i povremeno maze s gostima), neko treba i čuvati.

4. "TAGER" ZA NETFLIX

Kako piše portal Stylist, Netflix plaća ljude koji kod kuće gledaju njihove filmove i serije i "taguju" žanr i tip serija i filmova kako bi Netflix mogao da preporuči šta sledeće da se pogleda. Kad vidite poruku "možda bi vam se moglo svideti ovo…", znajte da vam je taj predlog poslala prava osoba.

5. ČUVARI OSTRVA

Kad nije sezona, mala ostrva na kojima letuju bogataši neko treba čuvati i uređivati.

6. ČUVAR JEŽEVA

Ipsvič, grad s najviše ježeva u Velikoj Britaniji plaća "policajce za ježeve" da paze na ova simpatična stvorenja, kako bi bili zbrinuti i sigurni.

7. GINTERN

Klub ILoveGin nedavno je objavio kako traži pripravnike koji će probavati džin i različite koktele koji se od njega prave, kako bi saznali koja su pića najbolja. Nažalost, za sada primaju samo osobe koje žive u Velikoj Britaniji.

8. GRLITELJ PANDI

U Giant Panda Protection and Researć Centru u Kini možete se prijaviti za dadilju pandi. Radi se svaki dan, a pande trebate hraniti, s njima se družiti i grliti ih, kako bi se osećale voljeno. Plata nije nimalo loša – 22.388 funti godišnje.

9. BLOGER ZA PUTOVANJA

Putuješ, odsedaš u najboljim hotelima, jedeš u finim restoranima i zatim pišeš o svojim iskustvima. Blogeri koji se bave ovim poslom kažu kako stalna putovanja nisu nimalo jednostavna, baš kao ni neprestano fotografisanje i slaganje tekstova, ali moraju priznati da je taj posao bolji od onih koje imaju njihovi prijatelji.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
da mi je samo znati ko sanja ovako dosadne i tupave poslove  Smile

eto jedino sto mi se svidja cuvar ostrva...dobro je za tako neke godine..pocetak sezdesetih recimo..kad vise ne mozes nikoga gledati ocima...i kad ti je pun kurac i zene ili zena..djece./..prijatelja..familije...
tj kad ti je pun ckura svega i svacega  Smile

a ova sranja od poslova...ostala...

cokaladu volim uz kafu...ponekad..

plaze me ne zanimaju ..sta ima da me zanima na plazi ako tu nema grudnoobdarenih djevojaka  Smile
mozda pijesak i voda  Smile ne zanima mene to jook  Smile

dadilja za mace  Smile kakve jbn  dadilje i kakve mace   Smile

ovo nesto neki netflix to necu ni da komentarisem  Smile

jezeve ne volim..iako sam kao mali obozavao jezevu kucicu..
i meso im je poprlicno ukusno..ipak me ne zanimaju..puno pusu po noci ..zvucni su previse  Smile

grrljtelj pandi  Smile misim  stvarno  Smile

bloger .dobro i to bi mogao raditi....ali prethodno bi morao obic cijeli svet..

uglavnom...sumnjam  da neko sanja takve poslove  Smile
a iako ih sanja..nemam nista protiv..ja ih ne sanjam..  Smile
dosta je meni posla... Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Sony 
Zanimljiva zanimanja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.