Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 12:48:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mi deca sa kolodvora Zoo  (Pročitano 16192 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
@ sesiric

jeste, ona je dala seriju intervjua dvojici novinara, a onda je neposredno poslije pojavljivanja knjige, ta stanica zoo postala turisticka atrakcija, crni humor.

evo sad sam bas izguglala ime junakinje knjige i naravno izbaci facebook profil  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma,imas na guglu raznih informacija vezano i za knjigu i za nju i za njen zivot nakon knjige,pa i u skorije vrijeme...mada,tuznije mi je bilo da slusam sta prica 20 godina poslije...ona je,nazalost,reklama za onu uzasnu parolu..."jednom narkoman- uvijek narkoman"...

a imas i film,ukoliko zelis da skines i odgledas...mada,po meni...knjiga ostavlja jaci utisak...ali evo...imam zelju,posto mi je sve vezano za film manje-vise u magli,da probam ponovo da ga odgledam... Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
HTC 
procitao sam ovu knjigu odavno, srecom srpsko izdanje - Mi deca sa stanice zoo.

inace, da se ja pitam, ovu knjigu bih uveo kao lektiru u osnovnim skolama Smile
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Alcatel One Touch Idol X
@ sesircic

Нема директно везе са овом темом, али морам да ти поставим једно питање, које је настало као плод неког мог "праћења" твојих коментара, везаних за захтеве одређених особа за препричавање лектира, писање састава везаних за лектиру, итд. Знам да разумеш шта желим да кажем. Имаш особа (ту сврставам и себе) које ће да прочитају књигу, да се распитају о писцу, да истраже мало о самој књизи пре него је узму у руке и крену са читањем, да стекну неко предзнање. А имаш и другу групацију, коју књиге не занимају колико лањски снег, а морају силом прилика да знају основни ток радње, да не би добили ниску оцену у школи. А не желе да читају.
Поента : Делује ми као да се нервираш, да имаш аверзију према припадницима ове друге групације, оштро одговараш на њихове захтеве, а кад погледаш, какве везе има, некоме књиге нису интересантне, али то је њихов проблем, остаће ускраћени за много позитивних ствари које књига као медијум носи, али шта је ту је. У неку руку, биће осакаћени. Духовно. Само сам хтео да ти кажем да не примаш то толико к срцу, ако знаш и имаш жељу некоме да помогнеш својим одговором, учинила си добро дело. Свакако је боље него да се нервираш и да удараш контру тако што му кажеш да прочита књигу ако жели да сазна шта је у њој. Ето, то је само моје мало запажање. Свако добро  Smile
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile

tacno...dojmim se ostro kada neko trazi od nepoznatih ljudi na forumu da mu prepricaju knjigu ili da napisu sastav na temu "Moj dom".

i tacno...mozda nekad djelujem kao da primam to licno.mada,ne primam licno.

nije moj problem,ali mi nekad bude zao...a drugo,mislim da je bezobrazluk.
zasto bi neko prepricavao osobama koje su i pismene i pri tom blagoslovljene ocinjim vidom,a da nema i materijalne nadoknade? Smile

jedno je traziti informaciju vezano za knjigu,a sasvim drugo traziti da ti neko preprica...

mislim da je medvedja usluga u pitanju.
a osim toga,nije ni lako,a ni malo vremena nekome da to i preprica osobama koje to traze,ali se o tome,ocigledno,nema pojma...
jos jedna stvar...
vecina knjiga je,nazalost,i prepricana...mnoge koje se i traze...ali se izgleda toliko lijeno da se i gugl ne koristi u te svrhe,jer se ide logikom....neka i to odradi neko drugi...nepoznat...na nekom forumu...

i mislim da ne treba ni komentarisati...ali eto..nekad i prokomentarisem...i nekad ostro...

Smile

ali...ne trebaju ni komentari neki da se citaju...kad se vec ne citaju knjige...pa nesto nisam vidjela moje komentare kao problem...ali okej...

cisto sumnjam da ih to i pogadja Smile

« Poslednja izmena: 20. Dec 2009, 23:53:59 od sesircic »
IP sačuvana
social share
  napuni prazno.
  isprazni puno.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Alcatel One Touch Idol X
Не, не сматрам ни ја твоје коментаре проблематичним, него само кажем да , на пример, ја такве теме игноришем, много је лакше него упуштати се са таквима у конверзацију.

Разумели смо се, у сваком случају  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
jeste lakse Smile

ali...nema tu nikakve konverzacije...nazalost...

samo bude neciji komentar,moj ili mome slican...a taj koji trazi ima jedan post uglavnom...i "odleprsa'' dalje u ''lov" na neciji trud Smile

skontali smo se,svakako.
IP sačuvana
social share
  napuni prazno.
  isprazni puno.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
HTC One
Knjigu sam procitao dva puta, kao mladji i u zrelim godinama. Oba puta sam je procitao u dahu, za dan. Svi komentari su suvisni, ko je citao zna sta mislim.

P.S. Gledao sam film, krs je. Ideja jeste da se priblizi tematika onima koji ne citaju, ali ne ostavlja ni 1% utiska koji ostavlja knjiga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 1100
Не, не сматрам ни ја твоје коментаре проблематичним, него само кажем да , на пример, ја такве теме игноришем, много је лакше него упуштати се са таквима у конверзацију.

Разумели смо се, у сваком случају  Smile  Smile
Мување на ПП  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 12:48:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.