Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poslednja utakmica koju ste odgledali  (Pročitano 60016 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
HTC Sensation
Јес мајке му га одвратне...на њега сам заборавио
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Јуче је био РГ дан,па сам чекајући Новака и Дел потра ''морао'' да гледам све мечеве до тад  Smile а споменућу оне вредне пажње

Хантукова-Возњацки

Хантукова је вероватно ролала грас  Smile кад је успела да одигра онакав меч,у ствари мислим да је пре свега победила на тактику+био јој је усер дан. Да се разумемо,Возњацки јесте бр 1 и добра је тенисерка,слатка је и има рекламу за Туркиш ерлајнс,ал брате реално она не би била ни међ 10 да конкуренција тренутно није оваква каква је-врло слаба у женском тенису. Ал ајд,није она крива,искористила је прилику,јебига прва је на свету и нек се курчи док може. Хантукова је ипак искуснија,намазана,има краћу сукњицу и заслужено је победила.

Дулко(ж)-Стосур(м)
Братеее,оно је на око нерегуларан меч,вероватно би по физичкој конституцији и снази равноправнији меч био Јанко-Серена В. него ово. Ипак,на крају тестостерон је изгубио а симпатична Дулко је победила,исто као и Хантукова,на тактику(а и како другачије). Ја можда имам неки сјебан укус,ал мени је Дулко једна од најлепших тенисерки(и најзгоднијих) и врло радо бих је оженио,родио јој двоје деце и запалио с њом у Аргентину да заједно навијамо за Расинг. И Пенету бих женио...ал да се вратим на тему  Smile

Гаске-Белући
Бре нисам знао да је Гаске 3 године млађи од мене  Smile ''клинац''бре,већ дуго је он професионалац,мислио сам да је старији. Свака дечку част,вероватно га добро ради оно бело кад игра онако и помало се плашим за Новака(ако прође чупавка) јер ем је Гаске у форми,ем шмрче,ем је наложен јер се игра на домаћем терену. Белући је добар играчић,агресиван,има све ударце солидне,може да буде у неких топ 10 некад,ако настави овако. Малтретирао га је Гаске са оним високим лоптама на бекхенд и ту је стицао предност,опет тактика која је уродила плодом...да се не укршта са Нолетом,уложио бих кинту на Гаскеа макар да долази до полуфинала,онако навијачки...

Цонга-Вавринка
Ако Вавринка онако дебео може да игра добар професионални тенис,ја онда лагано могу на неки Челинџер да се пријавим. Дебео је бре. Цонга га љуштио орва два сета,онда се дебељко разбудио,одиграо неке одличне важне поене,напуцао самопоуздање и кренуо да преокреће. Цонга ништа није мењао у својој игри,а могао је макар да покуша,макар да га је шетао лево-десно овај би се дебели уморио  Smile јок,чамуга играо оно његово насилнички из све снаге и сјебо се. Ако,ко га јебе кад је глуп...

Да резимирам..што се тиче женки,испале Возњацки,Стосур,Клајстерс и сад не знам тачно податак(до ће Дакс статистичар да зна) али мислим да са свим тенисеркама које су остале Јелена има позитиван скор,или макар има неке шансе да победи сваку. Од мушкараца остао само Скијавоне,а ако је Јелена мало нормална(а није) могла би да догура до финала...ајде Јелена

Код мушараца,биће зајебано ко ће да подигне послужавник,све остало се зна  Smile

До јаја, к'о да сам гледао све  Smile

Хантукова је вероватно ролала грас

Smile
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
 Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Sagem xg6
Gled'o ovog naseg drop sota protiv onog njihovog i tako...
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Нешто мало данас погледао Троицког... Последњи сет... Овај украјинац, нем појма ко је, сваки поен изазива Троицког на мрежу... На крају је имао 80-90 излазака јбт  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
Barselona-MUFC 3:1
Svaki komentar je suvisan, jednostavno dobra igra Barse koju igraci Mancestera nisu mogli da zaustave, pre svega zbog mozda lose sredine terena, tj pojedinih igraca koji nisu kalibra da pariraju Caviju i Inijesti, MUFC nije imao ama nikakvog resenja u napadu, niti je cesto dolazio u neke povoljne sanse, tj nije uopste, sve u svemu soldina utakmica i zasluzen pobednik.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
Тениса колк'о оћеш.

Пављученкова - Звонарева

Трећа играчица света и прошле године финале Вимблодна и УС опена.  Smile Smile Па то само у данашњем женском тенису може. Разбила је Анастасија, додуше, имала је кризе у игри и она, али за њу је нормално, 91' је годиште. Подсећа мало на Ану, не изгледом наравно. Има јаке, равне ударце, подједнако добро удара с обе стране, има доста добар сервис и могло би да буде нешто од ње, али то само ако психички буде стабилнија него што је сад, јер јој игра доста осцилира. Можда је то због неискуства, или година, у сваком случају, ако успе да одржи исти ниво своје игре у континуитету дуже од неколико гемова, могла би да буде број 1. И ту не мислим на број 1 типа Вознијацки или Сафина, него прави број 1, к'о Ана или Јелена на пример.  Smile

Монтањес - Фоњини

Е овако. Монтањес је сигурно најглупљи тенисер на туру, и ту нема разговора. Пропустио је мислим 6 меч лопти против човека који није могао да се креће малтене и који је намерно газио линију приликом сервиса да му свирају фут фолт и да тако заврши меч, ал' му ови нису свирали ниједном на меч лопти. На вимблдону да је то радио, вероватно би био у тамници једно 3 месеца. Други сервис је ишао око 110 на сат, и онда Монтањес такав сервис пошаље 2 метра у аут, више пута. Треба му забранити да се бави тенисом једно 6 месеци, да размисли мало о својим поступцима. Ретко виђена будалетина.

Интер - Палермо

Само две реченице. Ето је Господар фудбала. Јадан Интер.

Уватио сам мало Хадерсфилд - Питерборо. у првом полувремену бољи Питерборо, имали доста шанси, ал' остало 0-0. У другом, кренуо Хадерсфилд јако, притисо их, имали неколико шанси, не дадоше гол и ту им је био крај. Спаковаше им ови 3 комада за мање од 10 минута, трећи гол из слободњака био, одличан. Иначе, људи играју сасвим коректан фудбал, мислим да би опуштено пребили све екипе из наше лиге и то у хендикепу.

Што се још тениса тиче, Бартоли је прошо даље, добио је малкинову несуђену супругу Дулко, предала му је Аргентинка у другом сету због повреде. Без зајебанције, мене Бартоли толко нервира да би мого да поједем телевизор. Кад почне да тапка лоптицу и да поскакује у ритму, или пре ритерна да млати рекетом на празно ко да убија мушице, одлепим. Не знам како је нико није налупо досад рекетом, или неко од ових мушкараца (Саманта на пример) да јој удари пар шамара.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Nokia N73
Rukomet:Barselona - Siudad Real

Barsa lagano dobila,u par navrata bilo i po 7 razlike kao da nije finale u pitanju...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
Rukomet:Barselona - Siudad Real

Barsa lagano dobila,u par navrata bilo i po 7 razlike kao da nije finale u pitanju...

Зато што није било Штербика на голу  Smile  Али зато добојлија Данијел Шарић јебе кеву  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Јел то онај што брани за БиХ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.