Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poslednja utakmica koju ste odgledali  (Pročitano 60429 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Сити - Челзи.

Утакмица сама по себи није била нешто претерано занимљива. Пази кад је Манћини успjeo сјебати Анћелотија  Smile

Сити је изашао у прилично затвореној формацији и од почетка се видјело да иду на контре. Одличан утакмица цијеле Ситијеве одбране, и Јаја Туреа који је добио мало више слободе него што је имао у Барселони и одлично је одиграо. Челзијев напад је био потпуно заустављен, успјели су прекинути доток лопте до Дрогбе и Анелке, а и кад би дошла до Анелке он би је моментално изгубио.

Осим нерезонских шутева Есијена из сваке могуће позиције, и Ивановићеве стативе Челзи није направио ништа, да се разумијемо није ни Сити ал' они су чекали ту једну контру и искористили је. Анћелоти је баш јефтино изгубио ову утакмицу...
« Poslednja izmena: 25. Sep 2010, 15:53:30 od shaGuar »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Sensation
Опа,па ова моја тема још жива...ја мислио то већ избрисано  Smile
Е да похвалим Трлета и Шегија на одличним постовима  Smile Управо тако сам хтео да се пише овде...

Тема

Њујор Јенкији-Бостон Ред сокс...за оне који не прате бејзбол,то је утакмица ранга типа Реал-Барса у фудбалу,ПАО-ОЛИ у баскету,Колубара-Звезда у рукомету  Smile...значи врх врхова свих дербија

Елем,ови тимови имају најбоље бацаче,најбоље тренере,удараче,најбогатију традицију,највише навијача итд...па је самим тим и обавеза да утакмица буде добра. Е сад,фора је у томе да су они играчи толико безобразно препотентни и антипатични мени били да сам једва издржао да одгледам пола утакмице и псовао сам пола сата после тога што сам ко идиот био будан до 4 ујутру...

Вест Хем-Тотенхем
Е реално,ово је један од оних мечева кад ми је свеједно ко ће да победи,битно ми је да је субота и да имам пиво,па још ако утакмица буде лепа за гледање...ето га и бонус!
Данас је управо била та ситуација,јурили се,шутирали,тукли,доста шанси,на крају танких 1-0 ал кога брига.

Србија-Немачка (одбојка)
Јеботе ал се Миљковић напуцао у теретани!  Smile
Они Немци у задњих пар година се повампирили па као се сетили да знају да играју одбојку,па сам и сео да гледам,мислећи да ће да буде минимум 4 сета. Зајебо сам се. Разбуцали смо их ко свиња масан џак.
добро играмо бре,не знам сад баш тачно у каквој форми су остале репрезентације ал ако не будемо нешто осцилирали са игом ето нам га полуфинале.

Е да,мислим,волим ја и Николу Грбића и Миљковића и хвала им на свему,ал мислим да је боље да забатале репрезентацију и пусте дечаке да се играју...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ливерпул - Сандерленд друго полувреме.

Бенитез их сјебао тотално и добио отказ. Какве је идиоте оставио Хоџсону, још и добро играју. И он је довео полупроизводе... Ливерпулу нема спаса ако неко не купи тај клуп. Не мора бити богати Арапин, може бити Исланђанин или Мађар. И прва ствар коју мора да уради кад дође у клуб је да да отказ Хоџсону. Запосли неког нормалног тренера који би знао да купи играче.

Што се утакмице тиче... Ливерпул нема појма. Није ми уопште јасно како су и дали тај гол у другом полувремену. Растурио их је Сандерленд. Брамбл позади као стена. Она дилеја Катермол што је већ добио два црвена картона, без грешке. Бент одличан. Ма сви. Усрао их гол из једине шансе до тада и ето изборише нерешено.

Али Џо Кол.... Јеботе лик је пукао по свим шавовима. Везе нема. Браво за Анћелотија! Осетио је прави тренутак да га прода тј. да га не задржи. И оно што је причао о интелигенцији... Има ту нешто... Као да је глуп, али баш глуп. Када шута на гол шутне у голмана или играча који је пет метара од гола.

Торес се распада такође... Није то тај фудбалер од пре две године...

Невероватно је колико су се само играчи Ливерпула бунили код сваког јебеног прекршаја досуђеног за Сандерленд. Поготово онај Шкртел  Smile Стварно лику фали једна фосна у глави  Smile Као да је серијски убица.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
poslednja utakmica Man. City- Chelsea - 1-0, po prvi put u zivotzu sam navijao za Celsi, ne zato sto sam igrao da daju makar 2 gola, nego i zato sto MAn. City jos vise ne podnosim...ali jbg... Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Sensation
ОФК-Рад

Е колико ја готив онај бангави Рад да гледам па то је чудо. У ствари,они су ми некако више феномен од тима. Какве год играче да имају и које год продали или довели,они играју исто...
Данас заслужено победили,били су бољи,направили ону лепу акцију,добар гол,здраво довиђења...

Слобода-Војводина

Класична индијанска,слепачка утакмица где једни играју на икс а ови други знају да треба да победе јер су квалитетнији ал се зентају да не приме гол јер су као ови први у некој форми  Smile
О Слободи поинт севојно  Smile мислим све најгоре и дабогда испали, а о Воши стандардно,вечито смотани и некад неке године бљесну и ништа више. Вековима су трећи и остаће тако још неколико векова,јебем их смотане...

Али све то на страну,ја стварно волим ову нашу ЈСЛ  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
ОФК-Рад

Е колико ја готив онај бангави Рад да гледам па то је чудо. У ствари,они су ми некако више феномен од тима. Какве год играче да имају и које год продали или довели,они играју исто...
Данас заслужено победили,били су бољи,направили ону лепу акцију,добар гол,здраво довиђења...

Слобода-Војводина

Класична индијанска,слепачка утакмица где једни играју на икс а ови други знају да треба да победе јер су квалитетнији ал се зентају да не приме гол јер су као ови први у некој форми  Smile
О Слободи поинт севојно  Smile мислим све најгоре и дабогда испали, а о Воши стандардно,вечито смотани и некад неке године бљесну и ништа више. Вековима су трећи и остаће тако још неколико векова,јебем их смотане...

Али све то на страну,ја стварно волим ову нашу ЈСЛ  Smile
kakva god bila nasa je... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Челси - Марсеј

Нисам их гледао за викенд и ово нисам смео да пропустим. Оно што је бар мени обележило ову утакмицу је број црнаца на терену  Smile У једном тренутку укупно је било 5 белаца на терену  Smile

А да не причамо о односима Африканци/Французи  Smile

Да не смарам са тим, одлична утакмица. Челси на тренутке делује неозбиљно и покушава да из зајебанције да гол и ако има само 2:0. Малуда цар! Он и Кол као Нине и Лаза  Smile Ма страшно су одиграли.
Есјен против оваквих екипа може и сам да игра на средини и да се стави 4 одбрамбена и голман иза њега. Све остало нападачи, Челси не би примио гол.

Какута је потенцијал, али фали маса... Рамиреш добар по први пут...

Препуштена иницијатива у другом полувремену Марсеју, али нису успели да наплате то плави. Алекс погодио стативу из слободњака  Smile кааааааакав је то шут био  Smile и нешто касније Есјен са 16 погађа стативу.

Ивановић се испрдио по овим црнцима у Марсеју. Па они Реми више није смео да проба да прође поред њега после једног идеалног старта Ивановића. Али колико је то смешно деловало на терену. Као професионалац против аматера. Исто тако се испрдео по оном Брандау... Само више пута.

Све у свему, заслужена победа која је требала бити убедљивија.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Poslednja utakmica koju sam odgledao bila je danas uzivo gledao derbi medjuopstinske lige Kraljeva FK Čibukovac Kraljevo- FK Ribnica-Jovac Kraljevo, ovaj moj Čibukovac pobedio 2-0 u izuzetnoj napetoj utakmici koja je obilovala brojnim sudijskim greskama i u takvoj atmosferi moglo je doci do batinanja sudije ali sve je ostalo na psovanji u pljuvanju , nasi su igrali dobro taman koliko im je trebalo da pobede prvi gol smo dali negde u 20-i nekom minutu, drugi negde pred kraj, sudija je napravio ogroman broj gresaka na nasu stetu , na primer posle drugog gola iskljucen nam je igrac posle neke raspravke sudija mu je dao zuti karton sto se jedva videlo posto ruku skoro da nije ni podigao a ovaj nas je mislio da mu je dao crveni i onda on krene na klupu i pre toga posteno ispsuje delegata kada su mu rekli da je dobio samo zuti on se vrati na teren i onda mu sudija da crveni tada je bilo bas onako vruce ali i tu se nako slegnula situacija postp on od sramote nije posle ni nadoknadio utamicu  a minimum je trebalo 5-6 minuta, takodje utamicu je obelezilo i ulazak psa rase retriver ili labrador na pocetku drugog poluvremena i to je malo potrajalo jedno 2-3 minuta tako da je bilo spektakla... bravo za nase koji gaze u poslednji 6 kola 5 pobeda i remi nepobedivi su i trenutno 4 na tabeli... Smile Smile Smile
http://www.srbijasport.net/tak/488
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.1
a koja ce bit, pa Izrael - Hrvatska, ne previse zanimljiva utakmica ali mogla se pogledati a na kraju sam zadovoljan i sa rezultatom jer je Hrvatska pobjedila.... jeeeeeeeeeeeee
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.1
Jucer pogleda:
Hrvatska - Spanjolska (U21)
   0                3
Nije realan rezultat jer je hrvatska igrala bolje, cak su joj ponisitli gol za 1:0 u 70.min, a onda su priznali isti pogodak Spanjolskoj a nakon toga je bio prekid i crveni karton a nakon sto se nastavila u produzetku su pala jos 2 gola bezveze....

Hrvatska - Norveska (prijateljska utakmica)
  2               1
Super utakmica s puno prigoda i bilo ju je zanimljivo gledati!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.