I got banned for having a common sense. Common sense... Not as common as you might think. Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava. Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
I got banned for having a common sense. Common sense... Not as common as you might think. Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava. Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
weeds,par epizoda 5e sezone.....polako vec gube nit.
Upravu si... poceli su pomalo da smaraju, posebno sa onim gradonacelnikom (ili sta je vec). Serija je bila vrh dok su bili u Agrestiku. Ja sad gledam Mentalistu, bilo je RTL-u ali su ga ukinuli (ne znam zasto).
Homicide: Life on the street 7. sezona + Homicide The Movie. Ko nije gledao neka s' mesta nabavlja. Mnogo vise od obicne cops serije.
verovatno i najbolja serija ikada snimljena...ali,nazalost....hteo sam da skinem ali nigde nema prevoda
zavrsio sam lost....komplikuju ga previse...imam osecaj da ce biti 132 sezone
Jbg, prevoda nema, ali mislim da moze da se nadje engleski. Inace 7. sezona je najslabija. Ona epizoda u 1. serijalu kad Bejlis i Pemblton ispituju onog lika za upistvo Adene Watson je najbolja epizoda neke serije ikad snimljena. Prokleto mocna.
Ima prevod cini mi se do 5. sezone...
ja nigde nisam nasao
Nisi nas'o 7sezonu ili nijednu?
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Moram da se nadovezem na ovu brilijantu temu Sta reci... posle kompletno odgledanih 24 hours, sopranos, prison break, friends, csi las vegas i jos mnogo drugih poslednja u nizu je bila Lost i mogu vam reci da sam odusevljen (Sprasio sam 5 sezona za nedelju dana i naravno ceka se 6 sezona) E sad problem mi je sta dalje, ali vi mi tu mozete pomoci, znaci STA sad gledati (Heroes mi je na cekanju mozda to??)??????