brzo ces ti i jericho dodat na listu za dnl...jos sad wimbldon na b92...ja se sjecam da sam pokusao da pratim vesele 70-te na b92,odustao sam poslije 2-je ep...
Inace, serija Jericho je krenula sa prikazivanjem na B92, veceras je na redu treca epizoda, ako ne bude Vimbldon prenos... u 00:05h svakog radnog dana (da vas postedim skidanja sa neta)
da,u pravu si,mnogo je lakše i bolje čekati i gledati na TV-u nego skidati koliko hoćeš epizoda i uživati ko čovek
Da, ali ja npr. vec imam listu serija koju skidam, dok Jericho dodje na red... Nije mi prioritet, a serija ima samo 29 epizoda, mogu da izdrzim toliko da gledam na TV-u... da ima vise, sacekala bih, pa bih je skinula... A inace, bila je sinoc treca epizoda, kasnila je malo, ali je bila...
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava. Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
BSG,stigao do 3 sezone,dobra je 8/10 Supernatural,odgledao do kraja 8.5/10 OZ,zaboravljena serija iz 97-me stigao do 3.sezone 10/10...na foru PB,tj PB je sniman po ovoj seriji Pocinjem Eureku i Dextera....ufff
Da, ali ja npr. vec imam listu serija koju skidam, dok Jericho dodje na red... Nije mi prioritet, a serija ima samo 29 epizoda, mogu da izdrzim toliko da gledam na TV-u... da ima vise, sacekala bih, pa bih je skinula... A inace, bila je sinoc treca epizoda, kasnila je malo, ali je bila...
Ja obicno pogledam par epizoda neke serije na tv pa ako mi se svidi skinem celu. Ali sam odavno prestao da pratim kompletne serije na televiziji. Obicno kad gledam, odgledam po nekoliko epizoda za redom. Jedna mi nikad nije dovoljna.
« Poslednja izmena: 25. Jun 2009, 13:10:41 od insideman »
Џерико ми је једна од најомиљенијих серија,одгледао сам серију,много мало епизода је направљено,наиме Џерико је направљена као серија која би парирала Америчком идолу,музичкој емеисији која се давала на Фоксу у истом термину кад и Џерико,наравно серија је доживела катастрофу,гледаност је била мизерна...Тако да је снимљено само првих 20 епизода,фанови серије Џерико су изборили потписима да се сниме епизоде до краја 1 серијала,и кад је снимљено серија је завршена...
ja sam i dalje na 4-oj s.supernaturala,reaper ostavljam kad odgledam isti,a brzo cu pocet da skidam i 'svi mrze krisa' ,mrzilo me da to gledam na tv...a i cini mi se da nije losa,e jes:weeds s5 je nedavno pocela,odgledao sam prvu ep.i stvarno je bila bzv,nidje onog duha i zajebancije kao iz prve 3 sezone...steta,razvukli su je totalno...
« Poslednja izmena: 26. Jun 2009, 03:00:19 od Ilew »