Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poslednja serija koju ste pogledali  (Pročitano 1146903 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48821
Zastava Босна
mob
Samsung Galaxy S24
Angel Sanctuary (2000)

Eonima davno, Organski Anđeo Aleksiel, inače Božji sluga od poverenja, se pobunila i povela demone u prevrat protiv Gospoda. Prevrat nije uspeo i Aleksiel se suočava sa užasnom kaznom. Anđelovo biće je podeljeno na duh i telo i dok je Aleksielino telo beživotno i zapečaćeno, duh joj je u telu običnog čoveka, kao u zatvoru, bez mogućnosti da se oslobodi. Taj čovek je Setsuna (prezime ne bih pominjao, jer asocira na genitalije) i naizgled je potpuno neupadljiv gimnazijalac. Zapravo, on je čovek koji se muči i koji trpi zbog svoje izopačene zaljubljenosti u Saru. Zašto izopačene, kad je Sara očito žensko? Pa, kvaka je da Setsuna i Sara imaju zajedničke roditelje. I sad kreće ono "What the f*ck is wrong with Japanese people?"

Izvor: Emuglx
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3986
Zastava

Colony   2016–2018   7/10
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48821
Zastava Босна
mob
Samsung Galaxy S24
Ona i njen mačak (2016)

Serija od svega četiri epizode. Ima nešto u filmovima Makoto Šinkaja što mi prija a što se zadržalo i u ovoj mini seriji sa naizgled banalnom pričom.

8/10 
« Poslednja izmena: 25. Nov 2024, 20:52:19 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 218
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3986
Zastava

Sablja   2024   5/10
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48821
Zastava Босна
mob
Samsung Galaxy S24
Oh My Goddess! (1993-1994)

"Oh My Goddess!" je pomalo udarena serija koja priča priču o nemogućoj ljubavi između boginje i smrtnika. Jedne noći dok Keiči po običaju služi svojim sempaima (sempai - nadređeni, viši po činu, rangu; ovde stariji školski drug) kao telefonska sekretarica, zbog gladi počinje da obrće brojeve ne bi li naručio neku hranu. Greškom dobija broj boginja za ispomoć i pre nego što spusti slušalicu, iz ogledala na zidu proviri devojka, predstavi se kao boginja Beldendi i kaže da će mu ispuniti želju koju najviše želi. Mislivši da je to zezanje i da su mu sempai smestili ovo, on poželi da mu ona zauvek bude devojka. Želja mu se ispuni i nastaje novi problem. On stanuje u muškom domu i kada mu se sempai vrate biva izbačen zbog kršenja pravila.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3986
Zastava

Rome (TV Series 2005–2007)   10/10
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48821
Zastava Босна
mob
Samsung Galaxy S24
Macross Zero (2002)

Od samog početka Macross Zero grabi gledaoca za kragnu i ne pušta ga. Sve počinje zapanjujućim dogfightom u kom se dokazuje Shin Kudo, glavni lik serije. Pošto skine s nebesa par neprijateljskih aviona, Shin i njegov navigator Edgar bivaju oboreni od strane humanoidne letelice. Ateriraju na Majansko ostrvo naseljeno primitivnom civilizacijom, koje u svojim mitovima čuva istinu o eksperimentima Protokulture na Zemlji. Tu Shin upoznaje tajanstvenu urođenicu Saru, inače sveštenicu po vokaciji i od nje saznaje o velikoj opasnosti koja preti čovečanstvu. Istovremeno, jedan drugi pilot testira prototip letelice zasnovane na vanzemaljskoj tehnologiji, kako bi se adekvatno suprotstavio neprijateljskoj sili. Letelica o kojoj je reč je VF-0, a pilot je niko drugi do Roy Fokker, teh Skull Leader i legenda serijala.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1161
Zastava Šabac
mob
Samsung Galaxy A5 2016

Rome (TV Series 2005–2007)   10/10

Odlična serija. Mogla bi se ponovo odgledati.
IP sačuvana
social share
Firestarter is dead Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1042
Zastava mičigen
meni sranje
IP sačuvana
social share
sve će to narod pobronziti. .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.