semlejs nemam,a anarhiju sve nekako zaobilazim svaki put kao puno mi je da pocnem da gledam pa gledam serije sa manje sezona.
SoA je meni jedna od najboljih serija. Doduse mene je zarazila negde u drugoj sezoni. Pocetak je malo kao i kod vecine serija, spor i dosadan. Obavezno gledaj.
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . . Spiros 'Vondas' Vondopoulos
»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
semlejs nemam,a anarhiju sve nekako zaobilazim svaki put kao puno mi je da pocnem da gledam pa gledam serije sa manje sezona.
Anarhija je odlična barem prve 3-4 sezone. Upečatljivi likovi dobra gluma , osim glavne face ali to je pretpstavljam moj animozitet prema njemu . Od golotinje ima samo muške guzice da se ne nadaš puno.Glavna riba je nešto najsterilnije što sam video u američkim serijama
Odgledao Black Mirrior poslednju sezonu 3 dobre priče,2 soldne , jedna slaba Justified s4
Dovršio Hard Sun.Početna ideja jeste dobra,ali serija zaista počinje na iščašenoj startnoj poziciji.Sreća je da je to ipak BBC One i da tu ima prilično kvalitetne tv-glume koja izrazito prevazilazi murikansku konfekciju.Praktično,jedinu lošu ulogu dade glavni muški glumac (što i nije tako strašno,jer je glavna glumica nadoknadila sve što treba).Glavna negativka je zaista jeziv lik,koji čitavu priču čini dodatno vrednom gledanja. Poslednjom epizodom bi (pošteno i inteligentno) trebalo okončati i seriju,pre nego pređe u isprazni pandurski procedural sa sf-pozadinom,ali mrka kapa obzirom na citat sa Vikipedije :
"...Writer Neil Cross has since expressed his wish to continue the series beyond its first run, claiming he has sketched out a potential five-year story arc... " .
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Prvih 5 epizoda Derdevila.Nisu loše,uz ogradu da su mi upravo tuče najlošiji deo u to malo odgledanoga.No ,gledajući čitavu Marvel-papazjaniju pomalo izmešanu (Džesika Džouns --> Ajron Fistovih par epizoda ---> Luk Kejdž --> Panišer --> Derdevil) primetih nešto što mi izmami kez .Ona "Kler Templ" (Rozario Doson) mu dođe nešto kao Marvelova grupi-devojka ? Loži se na heroje i vucara isključivo sa takvima ?