Da bih je obrisao moram odgledati još barem jednu epizodu.Što se Gospođe Mejzel tiče,gde ću,čoveče,gledati nešto što se sviđa mojim starcima (njima ostade još osma epizoda) ? Prerano je za tako nešto.
Dark - ODLICNA! Odavno nisam tako u jednom dahu odgledao neku seriju. Jedino sranje je sto sam skinuo nkeu verziju koja je sinhronizaovana na engleski, pa deluje malo retardirano.
ja probo tako pa sam morao da vratim na nemacki jednostavno neide kao sto ne mogu da gledam ni filmove sihronizovane na nemacki jednostavno nije normalno doduse nemci se i trude za razliku od poljaka gde ceo film cita jedan lik istim tonalitetom
inace sam razocar samo tri para sisa sevnulo na kratko
sto se tice tvrdog sunca jebem mu mater obicno se snimaju posle apokalipse,a ne pre
imam kurac nema je na netfliksu,a torente zaobilazim,a posto na cbs ima samo po koja zadnja epizoda da se fri pogleda necu preko reda kao ni sa big bengom nego cu cekati kad se ko covek dokopam torenata navucem sve sto moze na terabajt eksternog harda,a mozda i koji terabajt pride posto cene eksternih ostaju iste al se kapacitet povecava
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava. Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.