Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava. Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Bio sam kod nekih drugara i sa njima sam odgledao ovu mini seriju koja traje kao skoro kao prosečan ruski film. Odneo sam im ovo iako ni sam nisam znao o čemu se radi. Dead Set su snimili neki duhoviti ljudi iz engleskog velikog brata. Čak su pored kuće iskoristili i neke od učesnika ovog rijalitija koji je jedna od stvari koju ne podnosim, drugi su zombiji kojih takođe ovde ima. Ipak, uprkos svemu, serija mi se dopala zbog crnog humora koji počinje još na početku. Englesku je zahvatio neki virus koji od ljudi pravi zombije a jedini "normalni" i zdravi ostaju ovi u kući velikog brata. Ostatak čovečanstva se sveo na malu filmsku ekipu i ukućane koje niko nije stigao da izbaci. Najlepše od svega je što oni u početku sve shvataju kao igru i zadatke. Najbolji lik u seriji je producent, on je neko ko se teško zaboravlja. Mislim da će se dobro zabaviti onaj ko bude gledao u'prkos nekim groznim prizorima.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Years later, in another place, he steps out of the dark and speaks to me. He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic. Any cunt could do it.'
Узо коначно наставим Хел он вилс, почо трећу сезону. Заборавио и докле сам стиго. Ал присетих се. Можда и најпотцењенија серија данас. Не можда, сигурно.