Našao malo bolju kopiju Humans-a , pa odgledao prve tri epizode.William Hurt standardno dobar , ali me je cvrca Pixie Davies (igra najmlađe dete porodice Hawkins) oduševila.
Мија Алексић Бора Тодоровић Никола Симић Петар Краљ Ђуза Стојиљковић Милан Лане Гутовић Данило Бата Стојковић Ташко Начић Живојин Жика Миленковић Радмила Савићевић
« Poslednja izmena: 05. Maj 2018, 17:52:18 od Nemanja034 »
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava. Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Odgledao još 4 epizode serije "Deep State" (sada,već,ukupno 6).Još uvek mislim da je zaplet solidan,režija podnošljiva (mada ne nešto najbolje što je došlo iz američke ispostave BBC-ja),ali glavnom glumcu uloga (koja zahteva džejsonbornovske veštine) ne leži. Gledaocu koji smatra da su ruke murikansko-britanskih službi krvave do ramena će ova serija prijati taman koliko joj stanovnici pomenutih država (iz isključivo političkih razloga) daju iznenađujuće niske ocene na IMDb-u.
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava. Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.