Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 19:27:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Posledice odrastanja bez oca  (Pročitano 26178 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.65
Ja mislim da su prava prijateljstva mnogo cesca medju muskarcima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 205
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.59
Nema vise komentara, ha?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
Smaras  Smile

Ipak tvoje ponasanje nije posledica odrastanja bez oca, nego loseg vaspitavanja majke.
Dosadilo ti je da si potcinjena kod kuce, pa van kuce isterujes pravdu i trazis sebi "ravnopravnije" za verbalne okrsaje. Verujem da ti ni fizicki okrsaji nisu strani, a u svakom slucaju si jedna incidentna osoba.

Ko zna, da je i otac ucestvovao u vaspitavanju, mozda bi sve bilo sasvim drugacije. S tim u vezi, ova tema mozda i ima smisla...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 205
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.59
Ma ti nisi pogodio ni delic mog karaktera. Kao prvo.
Ja ne zivim u patrijarhalnoj serdini, niti mi bilo ko brani da imam svoje misljenje i stav u mojoj kuc i niko ga ne pocenjava, niti mi je porodica podeljena na hijerarhijskim nivoima, nismo u starom Egiptu..! Kako li ti zivis jadan, kad uopste mislis na neko tako zivi. Alo ovo je 21.vek. I ne, ne bijem se. To je vrlo prostacka osobina! I kako uopste mozes da kazes da je zena koja je 20 godina o meni brinula,bila mi i otac i  majka, zapravo los roditelj?! Da me ostavila bila bi ti bolja moza?? Kod nje mi dlaka sa glave nije zafalila, a kamoli letovanje, skolovanje, hrana...
Njoj bre i Bog treba da se divi, kao i svim majkama kao sto je ona, samohranim, a ne ti!!!
« Poslednja izmena: 10. Maj 2009, 15:14:05 od smizla27 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
E tetak, stvarno si kreten, zar nisi nista naucio s prve strane ove diskusije?  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Jos jedno vredjanje, makar i na finjaka, i ode tema pod kljuc.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
Nije mi bila namera da te povredim, ali sto pre postanes svesna svojih kompleksa, pre ces moci da utices na njih.

Vrlo je tanka linija izmedju samohrane majke i neuracunljive osobe. Sav taj pritisak, odgovornost, teret....

I,da...naravno...treba to razumeti...i dobro je sto ne zameras svojoj majci.

I sasvim je prirodno to sto negiras da imas problem, osim "barely legal" problema, kojeg si i sama postala svesna. To je prvi korak ka njegovom resenju. Na ovaj nacin mozes samo da ga produbis, tako da ti preporucujem neko strucno lice, sa kojim ces uzivo popricati o svemu i stici do sustine.

A, veruj mi...sustina skoro svih psihickih problema potice iz porodice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
Koliko komplikovanih recenica i dugackih reci... porodica nije podeljena po hijerarhijskim nivoima, pa nismo u starom Egiptu Smile niko ne pocenjava (potcenjuje) ...

Inace... vecina roditelja su losi... neki svesno jer su kreteni, neki nesvesno jer se trude ali im nije jasno da time samo prave problem detetu... u svakom slucaju, vecina roditelja od dece pravi razmazene, drske, iskompleksirane i nevaspitane mlade ljude... vecinu njih zivot vremenom dovede u neki red.
One roditelje koji su kreteni mozes da pljujes... ako neko napravi dete a posle o tom detetu ne vodi racuna ili se prema njemu ponasa lose, imas pravo da mu kazes svasta...
One druge, koji se trude, ali u svom trudu prave greske, razmaze dete, daju mu sve, vise nego sto treba, od njega ili nje naprave debila koji misli da je zivot cvetici i leptirici. I njima mozes da kazes po nesto, ali sa rezervom, jer oni su ipak uradili najbolje sto su umeli i mogli... a poznato je da je najvise sto mozes od coveka i zene traziti, upravo da urade nesto najbolje sto mogu.
Ima naravno i treca grupa koja manje-vise ume da dozira stvari na pravi nacin i cija deca u principu ispadaju kako treba...

Hijerarhija u porodici mora da postoji... u celom svetu i kroz ceo zivot nailazices na istu, pa ona mora da postoji i u porodici... mora da se zna ko je mama a ko tata (ili ko je samo jedno od njih ako je vec situacija takva), mora da se zna ko je koga napravio/rodio, ko je koga othranio/odskolovao...
Ako tebi za poslednjih 20 godina zivota u Srbiji, sa samohranom majkom nikada nista u zivotu nije zafalilo, onda je tvoja majka napravila jednu kljucnu gresku... ja razumem da smo Svedska, ali ovde u poslednjih 20 godina jako malom broju ljudi nije nista zafalilo... a takvi ljudi se uglavnom ne ubrajaju u moralne i intelektualne gromade...
Poenta je da treba da osetis i da nema i da ne moze, i da deca od nekih stvari ne treba da budu zasticena... jer ta deca vrlo uskoro treba da vode neki svoj zivot... da budu aktivni ucesnik te iste porodice koji na mnogo vise nacina doprinosi nego sto je to pre bio slucaj... ili da osnuju svoju porodicu...

Mozda je tvoja majka divna osoba... ne poznajem je pa ne mogu da sudim... ali ti si svakako mnogo drcna, galamis bez potrebe... i po meni makar, to sto ti se svidjaju starija gospoda ne spada ti u top 5 problema koje treba da resis...

Narocito sto se palis na cikice jer su momci tvoje generacije nezreli za tebe... pa mozda... kada bi malo spustila nos, malo manje krvnicki napadala i branila se od tudjih komentara, malo manje ocenjivala druge cim ti se ne svidi kako gledaju na tebe... mozda bi tada videla i da medju tim klincima ima onih koji su vredni truda.. i medju generacijom ispred ili onom pre nje... to je normalna razlika i za to te niko nece gledati cudno... a veruj mi, ima ih dovoljno zrelih za tebe...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 205
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.59
Kao prvo, ne volim da mi prosipaju umotvorine ljudi koji su samo par godina stariji od mene!
Znam koliko umem i koliko vredim. Ne moram da delim nista ni sa kim, pa mi se samim tim i moze da budem sebicna.
Pa vidis meni je mama bankar, i imam sve. Ne patim od marke garderobe, pa verovatno zato i imam, niti mi fali. Da kao neko kupim patike od 15 000 verovatno ne bih imala ni ja. Ali sa nekim prosecnim cenama koje placam, imam sve! Racionalno placam, jednom mesecno idem u shoping i tako imam sve.
Verovao ili ne kod mene nema hijerarhije, ali postovanja da. Zna se ko je koga rodio ali svako ima pravo na svoj zivot, tako da niko nikome ne naredjuje. Hvala na sevetu, iako si samo 5 god stariji, prihvatam kritiku  Smile
A ovaj post nikako ne shvataj kao uvredu!
« Poslednja izmena: 10. Maj 2009, 16:54:11 od smizla27 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Wildfire S
 Smile

Izvini seko seko... je l' može broj telefona?  Smile

Ili tvoj nakurčeni telefon automatski odbija pozive sa telefona od ispod 200 jevreja...  Smile
« Poslednja izmena: 10. Maj 2009, 16:59:38 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 19:27:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.